- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinBu güçlü durusunuz icin sizi tebrik ediyorumyeni okudum konunuzu. siz böyle mutlu oldukca ben de gülümseyerek okudum mesajlarınızı her şey gönlünüzce olsun cocuklarinizla birlikte cok daha mutlu güzel bir hayat nasip etsin Rabbim size eşinizide Rabbim bildigi gibi yapsın yanina kalmaz asla Allaha dua etsin daha beter olmasin.
Yahu maşallah bu güçlü duruşun daim, Rabbim hep yanında olsunKendi ayağına sıktı bana da elleriyle hayatımı hayallerimi sundu
Öyle güzel şeyler oldu ki aslında
Bunlar yaşanırken Berat kandiliydi
Canım acısa da o gün söylediğim ilk cümlem Allahım şükürler olsun bu adamın hayatından beraat ettim dedim
Hala aynı fikirdeyim
Ha canım yandımı hem de çooook ama geçti gitti ve BİTTİ
Ya ne tatlısınızYahu maşallah bu güçlü duruşun daim, Rabbim hep yanında olsunrüzgar hep senin yönünden essin gönlünden geçen bütün güzellikler gerçekleşsin seni tanısam hastalık dinlemez sıımmmsıkı sarılırdım
Gecmis olsun bacim,insallah bundan sonraki hayatinda hersey yolunda giderYarın 10 da nakliye gelecek satılan eşyaların bir kısmı için
Yoğun bir gün olacak şimdi dinlenme vakti ☺
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız samimiyetinizi taaa buradan öyle güzel hissettim ki
Her şey çok güzel olsun. Siz ve çocuklarınız için güzel günler diliyorumYarın 10 da nakliye gelecek satılan eşyaların bir kısmı için
Hepinize çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınız samimiyetinizi taaa buradan öyle güzel hissettim ki
Yarın 10 da nakliye gelecek satılan eşyaların bir kısmı için
Ben de sizinle benzer şeyler yaşadım bizim neden farklıydı ama sonuç aynı .. . 8 yıllık evliydik yıllardır ev alma hayalimiz vardi evi aldık mutfağını ankastresini banyisunu cam balkonunu yaptırdık inşaat piskilerini elimizle temizledik ne hayallerim ne emeklerim vardi ama ex esim rahat vermedi devam eden şiddet psikolojik sorunları yuzunden bir yıl bile oturamadan ayrildik o ev eşyalarıyla bende kaldı oğlumun odası ni nasıl severek almıştık. Şimdi annemlerde kalıyoruz ben çalıştığım için annem bakıyor oğluma.o eve gitmek bile istemiyorum. Bende esyalarima nadil ozenir temiz tutar cok severdim. sizi oyle iyi anliyorum ku Allah herşeyin hayirlisini versin .hep hayirlisini istedim ama demekki hayirlisi biymus.olanda da olmayan da da hayır vardır InşaAllah. Belki Allah bizi daha büyük bir sıkıntıdan korudu .belki bilmediğimiz bir hayır var bu ışte. Allah bilir.benim vicdanım öyle rahat ki.kendi kaybetti bunu zaman içinde çok daha iyi anlayacak ama ne fayda.gözümde zerre değeri kalmadiktan benim için sokakta ki bir yabancı dan farkı kalmadiktan sonra.keser döner sap döner birgun gelir hesap döner diyorum.Allah büyük. Allah var..Herkese iyi akşamlar
Korktuğum hüzün çöktü üzerime bekliyordum zaten
Geçecek, sadece zaman demek şu an tek tesellim
9,5 senedir özenle baktığım içinde olmaktan mutlu olduğum evimi
Huzurla, evlatlarımla yattığım, oynaştığımız yatağımı, oğluma 3 yaş Doğum gününde çooook beğenerek aldığımız odayı
Minik oğlumun, yatağımı çok seviyorum dediği ısrarla onda yatmak istediği minik yatağını
Mutfağını çok sevdiğim, yemek, pasta vs sonrasında acı kahvemi yapıp küçücük balkonuna geçip keyifle bazen de hüzünle içtiğim sigara köşemi
Pembe koltuklarım, yeni yaptırdığım duvar kağıdım, tülüm, tam karşıma denk gelen tv izlerken arada kendimi kestiğim aynamı
Her şeyimi ama her şeyimi çok çok çok özleyeceğim
Hepsinden ayrıldım, vedalaştım bugün
Çok canım yanıyor
Son kez hep beraber salonda uyuyacağız
Çok hüzünlüyüm, kalbim şuursuzca yerinden çıkacak gibi acı içinde çırpınıyor
Bu da geçecek Derya diyorum kendime
Biraz daha dişini sık bu en çok canını yakacak son adımın diyorum
Çok mutlu olmasamda çok sevdiğim canım yuvam hoşça kal
Boşanmaktan sonra verdiğiniz en doğru karar evi değiştirmek olmuş. O evde durdukça anılar gözünüzde canlanacaktı. Bende ilk evliliğimi 15 sene sonra bitirdim. Boşandıktan 10 gün sonra evden taşındım. 1+1 ev tuttum kendime. O kadar özenle döşedim ki. Akvaryum gibi yaptım evi. Herşeyi maviydi. Bardaklar, perde, koltuk, mumlar... o evde ne yaptım biliyor musunuz? 1 sene boyunca kendimi tamir ettim. Yeri geldi yerlerde anırarak ağladım. Gözlerim ağlamaktan o kadar şişiyordu ki ertesi gün açamıyordum. Ama 1 senenin sonunda hafifledi. Eski eşimin yeniden evlendiğini duydum. Oysaki ben hep bana döner sanıyordum. Siz benden daha iyi durumdasınız. Çünkü eski eşinizi iyi hatırlamayacaksınız, ihanetle biten bir şeyi özlemeyeceksiniz. Önünüz çok açık. Hayat o kadar kısa ki. Bakın bugün bile 279 kişi hayata veda etti. Bu hayatın tekrarı yok. Siz güçlü bir kadınsınız. Bu hayata sımsıkı sarılacağınıza adım gibi eminim. güzel mesajlarınızı bekleyeceğimHerkese iyi akşamlar
Huzurla, evlatlarımla yattığım, oynaştığımız yatağımı, oğluma 3 yaş Doğum gününde çooook beğenerek aldığımız odayı
Minik oğlumun, yatağımı çok seviyorum dediği ısrarla onda yatmak istediği minik yatağını
Mutfağını çok sevdiğim, yemek, pasta vs sonrasında acı kahvemi yapıp küçücük balkonuna geçip keyifle bazen de hüzünle içtiğim sigara köşemi
Pembe koltuklarım, yeni yaptırdığım duvar kağıdım, tülüm, tam karşıma denk gelen tv izlerken arada kendimi kestiğim aynamı
Çok canım yanıyor
Sabahlara kadar sevişmek mi?Bu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
"Her sabah dunya yeniden kurulur, her sabah yeni bir baslangictir"Herkese iyi akşamlar
Çok canım yanıyor
Terbiyesiz işte. Bir de konu sahibine söyledi yüzsüz.Sabahlara kadar sevişmek mi?Çok film izliyor bence. Sabahlara kadar sevişmek ne ola ki?
Ay bırak zaten 15 yıllık da değilmiş. 4.günde yakalanmış gururuna yedirememiş kara sevda masalı uydurmuş bay sabahlara kadar nfngmgmvmv.Sabahlara kadar sevişmek mi?Çok film izliyor bence. Sabahlara kadar sevişmek ne ola ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?