Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Merhaba kızlar
Bugün boşanma dilekçemi verdim
Çekişmeli açtım davayı
Anlaşmalı boşanacaktık birkaç kez kandırdı beni
Bu kez yine tamam dedi ama ben bu kez farklı yoldan gitme kararı aldım
Beni aldattığı kadının adını soyadını
Çalıştığı kurumu ve telefon numarasını verdim
Konuşmalarımıza şahit olanlar vardı onları sundum
Anlaşmalı kesinlikle boşanmayacağım
50 maddi 50 manevi tazminat talep ettim
Benim ve çocuklarım için nafaka talebim oldu
Yeni bir yola daha girdim, Allah utandırmasın

Hadi hayırlısı.
Anlaşmayın zaten böyle bir adamla iyi olmuş.

Yolunuz açık olsun yeni hayatınız huzurlu geçsin inşallah.

Iyi yapmissin adam yanasmayacakti zaten ama hazir ol cok yorulacaksin, sinirlerin bozulacak surekli. Taniklar mahkemede laflarini değiştirir muhtemelen son güne kadar tetikte ol. Avukatin durusma öncesi dkya kadar bile tekrar ettirsin.

Güncelleme yaptığınız için teşekkürler.
İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz.

Hakkında hayırlısı olsun

Hakkında hayırlısı olsun. Yalnız Tanık dışında aldatmaya dair somut bir delilin var mı? Mahkeme tanıkları yeterli bulmayabilir.

Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun

Kız var ya ne alfa kadınsın sen ya. 50 tazminat nedir

Avukatın ücretini de talep etmeliydin ama neyse o da eksik kalsın.

Allah yolunu açık etsin. Kocan olacak çapsız sana zaten layık değilmiş. Senin sinip susacagini zannetti. Güya senin canini yakacakti. Ama yemedi.

Karşısında mağrur bir kadin görünce bi afalladi. Kuyruğunu kıstırıp yalvarmaya başladı. Yalvarirsam affeder zannetti. Çünkü herkesi kendi gibi çapsız zannediyor.

Trabzonda yaşıyorum ben. Ihtiyacın olursa mesaj at. Elimden bir yardim gelirse ahdım olsun yapacağım. Sırf bir erkeği daha layigina kavuşturmak icin. Hepsinden nefret geldi.

Allah yolunu açık etsin. Allah daima seninle olsun

Bize de kıymet verip haberdar ettiğin için teşekkür ederiz. Şimdiden sonra da hadi gel anlaşalım diyecektir, oyalayıp yasal süreyi doldurmalı ki elindeki deliller geçersiz hale gelsin. Çocuklar dışında muhatap olma, konu dışına saparsa çat kapat telefonu, çat kapat ağzını. '' Seninle çocuklar dışında konuşacak birşeyimiz yok. ''. Bu kadar.

Allah bundan sonra güzell günlerine nasip etsin senin için çok güzel bi karar olmuş❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…