- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Şöyle ki bu salak 23.03.2021 de görüşmeye başlamış 27.03.2021 gece 1:30 sıralarında ben bunu evden kovdum
Bu kadar çoooook aşığım o benim kadınım dediği kadın daha o zamanlar 4 güncükmüş
Çiziminiz inanılmaz güzel. Resim eğitimi mi aldınız?Eki Görüntüle 2831585 Kızlaaaar çizimlerime başladım
Yaaaa ne hoş bir mesaj bu böyleKız var ya ne alfa kadınsın sen ya. 50 tazminat nedir
Avukatın ücretini de talep etmeliydin ama neyse o da eksik kalsın.
Allah yolunu açık etsin. Kocan olacak çapsız sana zaten layık değilmiş. Senin sinip susacagini zannetti. Güya senin canini yakacakti. Ama yemedi.
Karşısında mağrur bir kadin görünce bi afalladi. Kuyruğunu kıstırıp yalvarmaya başladı. Yalvarirsam affeder zannetti. Çünkü herkesi kendi gibi çapsız zannediyor.
Trabzonda yaşıyorum ben. Ihtiyacın olursa mesaj at. Elimden bir yardim gelirse ahdım olsun yapacağım. Sırf bir erkeği daha layigina kavuşturmak icin. Hepsinden nefret geldi.
Allah yolunu açık etsin. Allah daima seninle olsun
Hernekadar geç farketsemde inanılmaz olmuş lütfen devam ediinnEki Görüntüle 2831585 Kızlaaaar çizimlerime başladım
Sizlerde bana kıymet verip, yalnız bırakmamıştınızBize de kıymet verip haberdar ettiğin için teşekkür ederiz. Şimdiden sonra da hadi gel anlaşalım diyecektir, oyalayıp yasal süreyi doldurmalı ki elindeki deliller geçersiz hale gelsin. Çocuklar dışında muhatap olma, konu dışına saparsa çat kapat telefonu, çat kapat ağzını. '' Seninle çocuklar dışında konuşacak birşeyimiz yok. ''. Bu kadar.
Teşekkür ederimÇiziminiz inanılmaz güzel. Resim eğitimi mi aldınız?
Yazdıklarınızı okudum çok üzüldüm. Aldatıp bir de pişmiş kelle gibi gelip ego tatmini yaparlar, büyük aşklarını anlatırlar. Yazıklar olsun. Çok aşıksa, hemen boşansaydı da kavuşsaydı ya büyük aşıklar! Ama siz gücünüzü toplayıp boşanmak isteyince bile affet, affet der bu karaktersizler. Yolu açmışsınız niye hala ağlaşıyor peşinizden koşuyor ki? Hiç üzülmeyin. Sanki siz eksikmişsiniz ona yetmemişsiniz gibi anlatmış ya size, o zaman niye hala peşinizde? Aldatanlar gerçekten zavallı.
Buraya yazılan her mesajı çok çok önemsedimBen yorumumda bunu tahmin edip yazmıştım onemsemediniz ama bi kez daha erkeklerde yanılmadıgımı gördüm :) takdir ettim kendimi ayol
Hadi hayırlısı.
Anlaşmayın zaten böyle bir adamla iyi olmuş.
Yolunuz açık olsun yeni hayatınız huzurlu geçsin inşallah.
Iyi yapmissin adam yanasmayacakti zaten ama hazir ol cok yorulacaksin, sinirlerin bozulacak surekli. Taniklar mahkemede laflarini değiştirir muhtemelen son güne kadar tetikte ol. Avukatin durusma öncesi dkya kadar bile tekrar ettirsin.
Gözden gönülden düştükten sora yalvar ne olur ömür boyu bu kaybı hatirlar durur daha çok pişman olur inşallah
Merak ediyordum inşallah en iyisi olur senin ve çocukların için
Güncelleme yaptığınız için teşekkürler.
İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz.
Hakkında hayırlısı olsun
Hakkında hayırlısı olsun. Yalnız Tanık dışında aldatmaya dair somut bir delilin var mı? Mahkeme tanıkları yeterli bulmayabilir.
Hakkında en hayırlısı en güzeli olsun
Allah bundan sonra güzell günlerine nasip etsinsenin için çok güzel bi karar olmuş❤❤
Çok afedersiniz de ''at gibi giden it gibi gelir'' sözü aklıma geldi. Aşk meşk bir yere kadar. Acısı çıkar merak etmeyin
Hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ederim iyi ki varsınızHernekadar geç farketsemde inanılmaz olmuş lütfen devam ediinn❤
Çok teşekkür ederimSizin için sevindim. İnşallah olabilecek en kısa sürede lehinize sonlanır dava. İyi ki haber verdiniz
Amin çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinKonunuzu yeni okudum.
Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim.
İki güzel evladınızi Allah size bağışlasın
ne diyor gerizekalıTeşekkür ederim
Her gün yalvarıyor utanmaz pislik
İyi ki bitmiş iyi ki
E nooldu, hani çok seviyordu o kadını, hani sen de kadın mıydın, hani erkek olduğunu hatırlamıştı, hani o kadının yanında çok güçlü hissediyordu, hani sabahlara kadar sevişiyordu o kadınla? Rahatı kaçtı tabi, evde kahrını çeken, kendini toplum içinde evli çocuklu aile babası konumuna sokan kadın gidince yediği haltın da kıymeti kalmadı.Teşekkür ederim
Her gün yalvarıyor utanmaz pislik
İyi ki bitmiş iyi ki
İnanmayın, elinizdeki deliller boşa çıksın diye yapıyorlar. Pişman olacak adam bu raddeye gelmeden olurdu. Dava açıldı, dilekçeler verildi, avukat ile kritik yapıldı, aaa ağamın pişmanlığı da aynı zamana denk geldi. Baksen.Konu sahibi simdi okuyorum en başta konu 3 4 ay öncesine ait olunca dedimki bu ayı koca şimdilerde yalvarıyordur:)
Bu hep böyle oluyor sanırım. Bende 7 ay önce eşimden ayrıldım (boşanma davası sürüyor)
Esim beni aldattığı için ayrıldım kendisi evlilik bana göre değil hayatta başka alternatifler var sen beni kendinden soğuttun yok anama babama iyi davranmadin ondan böyle oldu bilmem ne
Mahkeme dilekçesine benim pek fena davranışlarım nedeni ile bu evlilikbitiyormus vs :)
Esim bana sarılmazdi benim sarilma isteğimi dereddederdi meğersem sarıldığı cok kadın varmış yakalayınca umruna bile almadı defol git dedi yani..
3 ay dır yalvarıyor keske bunlar olmasaydı yok seni çok seviyorum yok cok pişmanım.. geçti bolun pazarı sür eşeğini Niğde ye demişler..
İnanmayın, elinizdeki deliller boşa çıksın diye yapıyorlar. Pişman olacak adam bu raddeye gelmeden olurdu. Dava açıldı, dilekçeler verildi, avukat ile kritik yapıldı, aaa ağamın pişmanlığı da aynı zamana denk geldi. Baksen.
İyi yapıyorsun, affeden kadınların sonu hep pişmanlık. Nadir var mutlu devam eden. Nasılsa dava açıp donuma kadar alamaz artık rahatlığı ile ilk kavgada afedersin gerine gerine s.ktiri çekiveriyorlar. Gözleri açıldığı için renk de vermiyorlar, delil de bulamıyorsun. Laf da söyleyemez hale geliyorsun paşalara. E yeterince yüzgöz oluyorsun çünkü.Yok yok asla. Ben 3 ocakta ayrıldım 6 ocakta avukat buldum 13 ocakta vekaletname verdim 25 ocakta davamı actim ki hiç zaman kaybım olmasın. İlk durusmalar görüldü bile. Kendisi bu süreçte bile beni defalarca aldattı sevgilileriyle boy boy fotolar koydu sosyal medyaya. Mayıs in sonu gibi hakimden karar çıktı evden eşyalarımı toplamaya gittim bana ait olmayan kadın çamaşırı kadın tokası.. evde bana ait ne varsa ortadan kaldırmış küçük bir odaya yigmis gelen misafir evli olduğunu anlamasın:) simdi söz diyor bir kadına göz ucuyla bakarsam kellem kopsun. Valla kellen mi kopar sen mi geberirsin afedersin umurumda değil.. cevaplandirmadan engelliyorum numaramı değiştim sosyal medyadan yazıyordu orayı da kapattim. Tüm delillerim mahkemede uğraşsın dursun simdi..
Ben zamanında bir çok hatasını affettim aldatma dışında yapmadığı kalmamıştı aman seviyorum aman aşığım bilmem ne.. evlendim cehennemin dibine düşmüş gibiydim annesi yaptığım yemekten tutun yattığım saate kadar karışıyordu 12 saatlik bir mesafe olmasına rağmen oğluma büyü yaptın aramızı actin derdi buna bile susmustum düşünün safligimi. En son telefonunda sevgilileriyle fotoları mesajları görünce şok olmadım değil ama hemen alıp ayrılık yoluna girmek bana hiç zor gelmedi ha çok acı çektim ihanete uğramak bir kadın için çok zormuş acımı en dibine kadar yaşadım ama aklım toz zerresi kadar karışmadı acaba affetsem mi diye çünkü aldatma olayı dışında da mutlu bir evliliğim yoktu. Halihazırda mutsuz olmam çok işime geldi iyi ki de mutsuzmuşum ki kanıp affetmedim onu aklımdan bile geçirmedim.İyi yapıyorsun, affeden kadınların sonu hep pişmanlık. Nadir var mutlu devam eden. Nasılsa dava açıp donuma kadar alamaz artık rahatlığı ile ilk kavgada afedersin gerine gerine s.ktiri çekiveriyorlar. Gözleri açıldığı için renk de vermiyorlar, delil de bulamıyorsun. Laf da söyleyemez hale geliyorsun paşalara. E yeterince yüzgöz oluyorsun çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?