Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Profesyonel olduğunuz çok belli. Güzel sanatlarla ilgilenmeniz ne hoş, size çok iyi gelecek bu seçim eminim. Demek eski eşiniz sizin gibi ince ruhlu, sanatçı bir kadına söyledi o kadar lafı. Affınıza sığınarak şunu eklemek isterim, eş.k hoşaftan ne anlar..

Sizin hikayenizi de okudum. Sizi gerçekten tebrik ederim. Evlilikten başka alternatifin ne olduğunu parası bitince ya da sağlığını kaybedince görecektir. Derler ya bu dünyadan hiç birimiz sağ olarak çıkmıycaz, aynen öyle.
Çok ilginçtir ki bu adamlar mahkeme kağıdını görünce balonu elinden alınmış çocuk gibi ağlarlar. İstisnasız böyle, ben daha farklısını görmedim.
Daha çok pişman olucak bu daha başlangıç. Tabii ki siz silkelenip size en yakışan hayatı kurmuş olacaksınız çoktan.
Bazen çok küçük bi an neredeyse acımak istiyorum bunun gibi erkeklere o kadar zavallılar ki, ama aksine, beter olsunlar. İlahi adalet deyin, enerji deyin, karma deyin her inanışta her kültürde var bu, demek ki insanlar yüzlerce, binlerce yıldır biliyorlar ki söylüyorlar, alma mazlumun ahını…

Anlamış gibi görünüyor ama şuan ki çabası tazminat ve evin yarısının bana kaptırmamak icin olduğunu düşünüyorum şu dava tamamen bitince başlayacak onun pişmanlığı. İçim o kadar rahat ki tek kotulugum dokunmadı ama bunlara sebep benmişim bana iftira atan hakaret eden anasını pohpohlamamam buna sebep olmuş henüz yaşım cok genç daha fazla da katlanamazdim. Umarimda burnundan fitil fitil gelir. Bende bazen kaybettiği şeyleri düşündükçe vicdan azabı çekiyorum evin yarısını kaybedecek takılar, tazminat borcu da var diye düşünüp üzülüyorum:) ama o beni 2 aylık evliyken evde bırakıp 16 gün boyunca sevgilisiyle gezip tozmus yatıp kalkmış olması aklıma geldikçe tekrar kinle doluyorum..

Sakın bir dakika bile üzülmeyin ona. Sizin gözyaşınıza üzülmüş mü bırakıp onunla bununla gezerken. Yufka yürekli olmayın, olmayalım, ben de bazen kendimi dürtüp saçmalamamam gerektiğini hatırlatıyorum kendime. Ezilmeyelim böylelerine. Şefkat ve acıma duygusu bedava dağıtılamaz, sadece hak edene verilmeli onlar.

Şimdi vicdan yapıyorsun ama yasal haklarını ona bağışlarsan yarın o haklarını başka kadınlara yedirip içirince pişman olursun.

Şimdi vicdan yapıyorsun ama yasal haklarını ona bağışlarsan yarın o haklarını başka kadınlara yedirip içirince pişman olursun.
Vicdan azabım anlık oluyor insan olmamın vefalı biri olmamın sonuçları sanırım.. psikoloğum ve avukatimla bu durumu konuşunca beni kendime getiriyorlar sagolsunlar alacaklarım benim zaten yasal hakkım kimseden haddim olmayan birsey istemiyorum sonuçta. Herkes herseyi bilerek yapti ve sonuçlarına da katlanmalilar neticede.

Vicdan azabım anlık oluyor insan olmamın vefalı biri olmamın sonuçları sanırım.. psikoloğum ve avukatimla bu durumu konuşunca beni kendime getiriyorlar sagolsunlar alacaklarım benim zaten yasal hakkım kimseden haddim olmayan birsey istemiyorum sonuçta. Herkes herseyi bilerek yapti ve sonuçlarına da katlanmalilar
Cok haklısınız kimse ye ederinden fazla değer verilmemeli

ohh hadi bakalım
güzel gelişmeleri beklioyurz

Son gelişmeleri yeni okudum ve senin adına cokkkk mutlu oldum YaKaMoZz-z .
Böyle güçlü kadınları görmek çok güzel, kocamannn sarılıyorum sana

Yeni hayatında evlatlarınla cokkk mutlu ol
Teşekkür ederim
ne diyor gerizekalı

karakalem dışında resimleriniz varsa nftyi araştırın
maddi durumunuzu bilmiyorum ama güzel bir gelir sağlar
Şu an sadece karakalem çalışıyorum teşekkür ederim
Ne demiyor ki hayatımın en büyük hatasını yaptım sensiz nefes almamam ben aptalım gibi gibi uzuyor böyle boş boş
Aynen öyle oldu
Ben evden kovduğum için inadına yapmış
Yoksa o kimmiş, hayatına girmiş çıkmış
Oralardan çok mu aptal görünüyorum bilmiyorum ki
yaa çok teşekkür ederim
Hepiniz çok tatlısınız

Aynen öyle oldu
Ben evden kovduğum için inadına yapmış
Yoksa o kimmiş, hayatına girmiş çıkmış
Oralardan çok mu aptal görünüyorum bilmiyorum ki
O kadın da biricik sevgilisinin onun hakkındaki düşüncelerini bilmeli.

YaKaMoZz-z Aynı şeyleri yaşayan biri olarak inanın bundan sonra hayatınız çok daha huzurlu ve güzel olacak.. Benim eski eşim çok sorumsuzdu sabit bir yerde çalışamazdı çalıştığı zamanlarda da dışarda yer içer gezerdi... 2 çocuğum için ve ailem üzülmesin diye yıllarca katlandım.
11 sene sonra o da seninki gibi birini buldu beni ve çocuklarını sildi geçti.. Boşanma davasını açacak diye 5-6 ay bekledim ama hep bahane sundu.. En sonunda ben açtım davayı ve bitti... Boşandım diye bana sevgilisiyle nispet yapmalar mı laf dokundurmalar mı neler yapmadı.. Evlendiler 1 kızları oldu sonra birden bire bana sardı.
Çocuklar bahanesiyle benle arasını düzeltmeye çalıştı. Aradan 7 yıl geçti tabi bu arada. Ben de çaaattt diye evlendim dumur oldu her yerden engelledi beni :) Evliliğimiz boyunca çalışmayan sorumluluk almayan adam it gibi çalışıyor şimdi
Zaten evlendi 2- 3 yıl geçti geçmedi baya rahatsızlandı şeker ,tansiyon , kalp krizi vs. Öyle ah alıp rahat gezmek huzurlu uyumak yok maalesef.
Sizde kendinize ve çocuklarınıza bakın hayatın tadını çıkarın.....

Kendilerini ne sanıyorlar acaba bulunmaz hint kumaşımı
Ne salaklar bunlar ya sanıyorlar ki me yaparlarsa yapsın her şeye boyun eğeceğiz
Tebrik ederim kararlılığınızdan ötürü
Yeni yuvanızda da bir ömür mutlu olmanızı dilerim
Daha çooook pişman olacaklar ama nafile

Teşekkür ederim
Duruşma gününden bir gün öncede bana duruşmadan önce kahvaltı yapalım diye mesaj atmıştı. Ne münasebet dedim. Çocuklarının babası değil miyim dedi. Yol arıyordu yani kendine. Şimdi mi aklına geldi çocuklarımın babası olduğun dedim tersledim. Ertesi günde duruşmada hiç yüzüne bile bakmadım. Bir ara gördüm beş karış suratla duruyordu bende gayet relaxtım arkadaşımda vardı yanımda gülüp geçtim umrumda bile olmadı eminim bu daha da gıcık etti onu.. Çok fedakarlık ettim ve vazgeçmem sanıyordu. Yıllarca sırtımda yük taşıyan ben , sonra başkasını bulup bi tarafları kalkıp havalara giren kendisi...

2. eşimde bekarken daha beni seviyordu akrabalık var herkes biliyordu beni istediğini ama olmadı o zamanlar ben düşünmemiştim evlenmeyi kendiside hiç evlenmedi zaten. Benimle ilk evliliği.. Bu sefer içimden nasıl geliyorsa öyle yaptım herşeyi Gözüm kalmadı hiç birşeyde. Düğünde yaptık güzel bir otelde çok da eğlenceli oldu. ( düğünü eşimin ısrarlarıyla yaptık ben istememiştim ) iyi ki de yapmışım düğünü diyorum.

Ayyy Harika tebrik ederim
Ne güzel bir son olmuş bu böyle
Belki de yaşadığınız durum kötü de olsa şimdi mi eşinizin duasının kabulü bile olabilir
Çok ama çok mutlu olun

Ne zormuş ihanete uğramak! 11 yıllık evlilik sonunda çok aşık olup iki evladını silip kendine bir çırpıda hayat kurmak
Çok canım yanıyor çok
Hiç canıniz yanmasın on bir yıllık eşinin yanında çok aşık oluyorsa bir yıllık birinin yanında bin kat daha fazla aşık olur

Cesaretinize , duruşunuza, kararlılığınıza hayran kaldım
Bu sayfada neleri sineye çekenleri gördü bu gözler
Umarım bundan sonraki hayatınızda o kadar mutlu olursunuz ki, bu günler aklınıza bile gelmez Bahtınız, yolunuz herseyiniz açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…