- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.296
- 598
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Onun şimdiki eşinin bunların hiçbirinden haberi olmadığını sanmıyorum. Ceza olarak birbirleri yetermiş zaten onlara.Teşekkür ederim
Duruşma gününden bir gün öncede bana duruşmadan önce kahvaltı yapalım diye mesaj atmıştı. Ne münasebet dedim. Çocuklarının babası değil miyim dedi. Yol arıyordu yani kendine. Şimdi mi aklına geldi çocuklarımın babası olduğun dedim tersledim. Ertesi günde duruşmada hiç yüzüne bile bakmadım. Bir ara gördüm beş karış suratla duruyordu bende gayet relaxtım arkadaşımda vardı yanımda gülüp geçtim umrumda bile olmadı eminim bu daha da gıcık etti onu.. Çok fedakarlık ettim ve vazgeçmem sanıyordu. Yıllarca sırtımda yük taşıyan ben , sonra başkasını bulup bi tarafları kalkıp havalara giren kendisi...
2. eşimde bekarken daha beni seviyordu akrabalık var herkes biliyordu beni istediğini ama olmadı o zamanlar ben düşünmemiştim evlenmeyi kendiside hiç evlenmedi zaten. Benimle ilk evliliği.. Bu sefer içimden nasıl geliyorsa öyle yaptım herşeyiGözüm kalmadı hiç birşeyde. Düğünde yaptık güzel bir otelde çok da eğlenceli oldu. ( düğünü eşimin ısrarlarıyla yaptık ben istememiştim ) iyi ki de yapmışım düğünü diyorum.
İnanın bütün ailesi benim için szryk birtane derdi kimseyle derdim yoktu bu adama yaranamadım ben. Dediğiniz gibi tencere kapak birbirlerini buldular. Evliyken çocuklarla bile ilgilenmezdi hem annelik hem babalık etmeye çalıştım dik durdum, mücadele ettim babalarına bile muhtaç etmedim onları. Şimdi birbirlerini yiyip duruyorlar beter olsunlar.Onun şimdiki eşinin bunların hiçbirinden haberi olmadığını sanmıyorum. Ceza olarak birbirleri yetermiş zaten onlara.
Ben bu 2.kadın kafasını da anlayamıyorum ha. Herifler zengin olsa anlayacağım, bu çulsuz faydasızları karısından boşatıp da napacaklar yani ne olacak diye düşünüyorlar acaba? Onların yerinde olsam bu heriflerle gezer tozar keyfime bakarım, çok mu lazım p.klu donu? Gram akıl yok valla.İnanın bütün ailesi benim için szryk birtane derdi kimseyle derdim yoktu bu adama yaranamadım ben. Dediğiniz gibi tencere kapak birbirlerini buldular. Evliyken çocuklarla bile ilgilenmezdi hem annelik hem babalık etmeye çalıştım dik durdum, mücadele ettim babalarına bile muhtaç etmedim onları. Şimdi birbirlerini yiyip duruyorlar beter olsunlar.
Ya of bu adamla ilgili şeyleri küfürsüz anlatabilmek dünyanın en zor işi tebrik ederim seni.Teşekkür ederim
Şu an sadece karakalem çalışıyorum teşekkür ederim
Ne demiyor ki hayatımın en büyük hatasını yaptım sensiz nefes almamam ben aptalım gibi gibi uzuyor böyle boş boş
Aynen öyle oldu
Ben evden kovduğum için inadına yapmış
Yoksa o kimmiş, hayatına girmiş çıkmış
Oralardan çok mu aptal görünüyorum bilmiyorum ki
yaa çok teşekkür ederim
Hepiniz çok tatlısınız
Kızlaaaaaaaar
BOŞANDIMMMMM
100 kg hemi de fkfkkfkfkvkvBaktı olmayacak anlaşmalıya razı oldu
14.07.2021 saat: 12.15 ve benim miladım oldu bu tarih
Üzerimden kocamannnnn bir yük kalktı
OHHH BEEE dünya varmış
Geçmiş olsun, yeni hayatınızda mutluluklar.Kızlaaaaaaaar
BOŞANDIMMMMM
Kızlaaaaaaaar
BOŞANDIMMMMM
Yalvardı mı lütfen duymak istiyorum.Kızlaaaaaaaar
BOŞANDIMMMMM
Aman yarebbim siz ne kadar güçlü bir kadınsınızÇok doğru yazdıklarınız çocuklarımın yanında hiç ağlamadım çok sıradanlaştırdım müziği açıp deli gibi dans ettik hoplaya zıplaya hiç yüzümü asmadım büyük oğlum gidip gelip gözümün içine bakıyor anne iyi misin
Neden bu kadar mutlusun diye bile sordu her zaman ki halim olduğunu onlarla olduğum için hep mutlu olacağımı söyledim
Benim bu duruşumdan sonra oğlumun kaygısı bi tık daha azaldı
Takip edeceğim çocuklarımda bi farklılık sezersem pedagojik yardım da alacağım onlar için
Ama bunlar hep dışım, ya içim yangın yeri hiç dinmiyor içimdeki ses susmuyor ne uyku ne yeme ne içme
Bunları çok acil toparlamam lazım
O günler yakındır :)Yalvardı mı lütfen duymak istiyorum.
Mahkemede de yapmış olabilir.O günler yakındır :)
Daha değil. Koşa koşa gitmiştir sevgilisine erkekkk. Şimdiye kadar tatlı yanları vardı yasak aşkın, artık kaldılar iki başlarına, hayat şimdi başlıyor tatlısıyla tuzlusuyla. :)O günler yakındır :)
O zaman dans
Amiiiin çok teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun çok sevindim.
Dilerim hep mutlu olun bundan sonra.
100 kg hemi de fkfkkfkfkvkv
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun, yeni hayatınızda mutluluklar.
Çok teşekkür ederimGözün aydin canim. Cok mutlu ol. Insallah donuna kadar almissindir
1.5 aydır mütemadiyen yalvarıp durduYalvardı mı lütfen duymak istiyorum.
İmza atana kadar da yalvardıMahkemede de yapmış olabilir.
1.5 aydır yalvarıyor ben ettim sen etme diyeDaha değil. Koşa koşa gitmiştir sevgilisine erkekkk. Şimdiye kadar tatlı yanları vardı yasak aşkın, artık kaldılar iki başlarına, hayat şimdi başlıyor tatlısıyla tuzlusuyla. :)
Sevgilisi biliyor mu?1.5 aydır yalvarıyor ben ettim sen etme diye
Şunu görünce içime su serpildi oh daha beter olsun İnşallah. Hayatının aşkıydı ya kadın niye ne oldu da yalvarıyor acaba. İnşallah kadında onu başkası ile aldatır buda öğrenir iyice perişan olur
1.5 aydır yalvarıyor ben ettim sen etme diye
Evde kurulu düzeni döndüren, çatısını tutan bir kadın varken tatlıydı 2.kadın. Şimdi bir zevki kalmadı. Erkekler için yenilgidir bu, hafiften alay konusu oluyorlar karıları tekmeyi bastı diye. Beceriksiz, yetersiz konumuna düşüyorlar, bi karıya diş geçiremedi, koyup oturtamadı diyorlar. Kaç defa duydum ayı tabiatlı heriflerin dilinden, çok eşli heriflere '' Helal olsun '' diyorlar.Şunu görünce içime su serpildi oh daha beter olsun İnşallah. Hayatının aşkıydı ya kadın niye ne oldu da yalvarıyor acaba. İnşallah kadında onu başkası ile aldatır buda öğrenir iyice perişan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?