Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Onun şimdiki eşinin bunların hiçbirinden haberi olmadığını sanmıyorum. Ceza olarak birbirleri yetermiş zaten onlara.

Onun şimdiki eşinin bunların hiçbirinden haberi olmadığını sanmıyorum. Ceza olarak birbirleri yetermiş zaten onlara.
İnanın bütün ailesi benim için szryk birtane derdi kimseyle derdim yoktu bu adama yaranamadım ben. Dediğiniz gibi tencere kapak birbirlerini buldular. Evliyken çocuklarla bile ilgilenmezdi hem annelik hem babalık etmeye çalıştım dik durdum, mücadele ettim babalarına bile muhtaç etmedim onları. Şimdi birbirlerini yiyip duruyorlar beter olsunlar.

Ben bu 2.kadın kafasını da anlayamıyorum ha. Herifler zengin olsa anlayacağım, bu çulsuz faydasızları karısından boşatıp da napacaklar yani ne olacak diye düşünüyorlar acaba? Onların yerinde olsam bu heriflerle gezer tozar keyfime bakarım, çok mu lazım p.klu donu? Gram akıl yok valla.

Ya of bu adamla ilgili şeyleri küfürsüz anlatabilmek dünyanın en zor işi tebrik ederim seni.

Aman yarebbim siz ne kadar güçlü bir kadınsınıziçiniz kan ağlarken çocuklarınız için gülüp, dansedip, ayakta durmak nasıl bir kraliçelik yeni hayatınız, hayallerinizin bile ötesinde olsun inşallah. Sizin hikayenizden de bir ders aldım. Güçlü ve dik duran kazanıyor demek ki bu hayatta

O günler yakındır :)
Daha değil. Koşa koşa gitmiştir sevgilisine erkekkk. Şimdiye kadar tatlı yanları vardı yasak aşkın, artık kaldılar iki başlarına, hayat şimdi başlıyor tatlısıyla tuzlusuyla. :)

Hayırlı uğurlu olsun çok sevindim.

Dilerim hep mutlu olun bundan sonra.
Amiiiin çok teşekkür ederim
100 kg hemi de fkfkkfkfkvkv
ya ne tatlısınız
Geçmiş olsun, yeni hayatınızda mutluluklar.
Çok teşekkür ederim
Gözün aydin canim. Cok mutlu ol. Insallah donuna kadar almissindir
Çok teşekkür ederim
Gereken yapıldı
Yalvardı mı lütfen duymak istiyorum.
1.5 aydır mütemadiyen yalvarıp durdu
strawberryland Aman yarebbim siz ne kadar güçlü bir kadınsınıziçiniz kan ağlarken çocuklarınız için gülüp, dansedip, ayakta durmak nasıl bir kraliçelik yeni hayatınız, hayallerinizin bile ötesinde olsun inşallah. Sizin hikayenizden de bir ders aldım. Güçlü ve dik duran kazanıyor demek ki bu hayatta
Yaaaa nasıl güzel bi mesaj bu böyle nasıl iyi geldi bi bilseniz çok teşekkür ederim
Mahkemede de yapmış olabilir.
İmza atana kadar da yalvardı
Yapma ne olur yapma diye
At şu imzayı hemen dedim
Daha değil. Koşa koşa gitmiştir sevgilisine erkekkk. Şimdiye kadar tatlı yanları vardı yasak aşkın, artık kaldılar iki başlarına, hayat şimdi başlıyor tatlısıyla tuzlusuyla. :)
1.5 aydır yalvarıyor ben ettim sen etme diye

Evde kurulu düzeni döndüren, çatısını tutan bir kadın varken tatlıydı 2.kadın. Şimdi bir zevki kalmadı. Erkekler için yenilgidir bu, hafiften alay konusu oluyorlar karıları tekmeyi bastı diye. Beceriksiz, yetersiz konumuna düşüyorlar, bi karıya diş geçiremedi, koyup oturtamadı diyorlar. Kaç defa duydum ayı tabiatlı heriflerin dilinden, çok eşli heriflere '' Helal olsun '' diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…