- 30 Kasım 2019
- 12.749
- 40.974
- 598
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
İçimin yağları eridi valla
Amiiiin çok teşekkür ederim
ya ne tatlısınız
Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim
Gereken yapıldı
1.5 aydır mütemadiyen yalvarıp durdu
@strawberryland Aman yarebbim siz ne kadar güçlü bir kadınsınıziçiniz kan ağlarken çocuklarınız için gülüp, dansedip, ayakta durmak nasıl bir kraliçelik yeni hayatınız, hayallerinizin bile ötesinde olsun inşallah. Sizin hikayenizden de bir ders aldım. Güçlü ve dik duran kazanıyor demek ki bu hayatta
Yaaaa nasıl güzel bi mesaj bu böyle nasıl iyi geldi bi bilseniz çok teşekkür ederim
İmza atana kadar da yalvardı
Yapma ne olur yapma diye
At şu imzayı hemen dedim
1.5 aydır yalvarıyor ben ettim sen etme diye
Birrrr dahaaa söyleeeee1.5 aydır yalvarıyor ben ettim sen etme diye
konunuz neydi tam olarak hatırlatabilirmisiniz rica etsem.Merhaba kızlar
Evet kendime ne söz verdiysem tek tek yapıyorum hayatım bambaşka bir yere doğru gidiyor
Güzel şeyler de paylaşmak istedim
Konuyu hortlatmış oluyorum ama ilerleyişime de şahit olun istiyorum
Bi kaç çizimi mi paylaşıyorum ressamlık yolunda ilerlerken
Aldatıldım boşandım ve yeni bir hayata başlama heyecanımkonunuz neydi tam olarak hatırlatabilirmisiniz rica etsem.
şu an mutlusunuz anladığım kadarıyla.zaman her şeyin ilacı olmuş size de.çok çok mutu olun.resme yeteneğiniz varmış ama.çok beğendim karakalem çizimleriAldatıldım boşandım ve yeni bir hayata başlama heyecanım
Her gün ama her gün arayıp yalvarıyorEx kocan olacak öküz de Allah ından önce bu dünyada bulsun
Nolmuş da arıyormuş. O çok muhteşem aşkının haberi var mıymış aradığından acaba?Her gün ama her gün arayıp yalvarıyor
Her gün ama her gün arayıp yalvarıyor
Evet hem de çok mutluyumşu an mutlusunuz anladığım kadarıyla.zaman her şeyin ilacı olmuş size de.çok çok mutu olun.resme yeteneğiniz varmış ama.çok beğendim karakalem çizimleri
Muhteşem bir seks hayatı vardı noldu onaHer gün ama her gün arayıp yalvarıyor
Unuturmuyum hiç şurayı baştan okumak bile yeterli unutmamak içinBeter olsun utanmaz. sakın unutma yaşadıklarını, acını unut ama yaşadıklarını unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?