Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Allah'ım insanlar ne hale geldi böyle .Tek isteğim donuna kadar alın .Olan olmuş artık önünüze bakın .Aşk parasi gittiğinde de aynı hızla devam edecek mi bakalım .Toparlayıp kendinizi .Bittiyse bitmiş bundan sonrasına bakın .Bı avukat bulun donuna kadar alın .Uğraşın öyle aşk olmaz böyle olur deyin .Bakalım sonunda ne yapacak şerefsiz .

Eşinin sana karşı büyük bir hıncı varmış...Kendisi, senin yanında eziliyormuş bence...Anlattıklarını, yaşadıklarına bin katarak, senden intikam almak için ve acı çektirmek için anlatmış o kadar belli ki....Diğer kadının buna o derece padişah muamelesi yaptıgını düşünmüyorum...135 kiloymuş zaten, sen de güzelsen ve sürekli paşam erkeğim aşkım diyen kadınlardan değilsen ve güçlü duran bi kadınsan ezik psikolojisi bunu kaldıramamıştır.....

Sonuçta şöyle düşün, bu adam zaten başkası olsa da olmasa da seni kaldıramamış hiç...Zaten o veya bu şekilde bir gün patlarmış bu evlilik

Ne kafalar var ha aslinda sey demek istio sakın karından bosanip da benim başıma bela olma. Biz boyle iyiyiz. Camasirinin yikanmasi karninin doyurulmasi gömleğinin utulenmesi onda olsun zevki bende olsun.
Ay hepsi mi böyle olur ya? İki pohpoh iki cila, havaya uçuyorlar roket gibi. Aslında erkekleri idare etmek çok kolay. Ama bize ağırbaşlı, fedakar, vefakar cefakar olmak öğretilmiş. Kırmızı ruju kötü kadınlar sürerdi bi de.

Biblo gibi olan sensin. Seni bir kere hem kadın hem annesin. O ancak birine yapışarak hayatta kalabilecek bir parazit. Madem erkek hissetmiyordu o zaman ayrılsaydı. Bu tip erkekler malesef hep böyle. İki meme görünce kendilerini erkek sanıyorlar.

Kendini ispat ediyor sanırım bilmiyorum ki
Ben onu mutlu edememişim
Onda erkeklik sorunu yokmuş sorun meğer bendeymiş
Hayvanin oglu nasil soyler bunlari ya, bi de serefsiz kadin demek karinla olsan aldatilmis hissetmem diyo, sen kimsin paçoz, bi de herif ay ne yuce gonullu falan demistir, beyinsiz

Siz kalite olarak ona fazla gelmişsiniz
O da tam karakterine uygun olarak kendi gibi kalitesiz birini bulmuş
Kendisi o kadar aşağılık kompleksine sahip ki tenekeye bile biblo der.
5 kez dediği de gidip gelme sayısıdır eminim
5 şınav çek desen 3te yere yapışacak herif oturduğu yerden egosunu tatmin etmeye çalışıyor
Aslında "sen şimdiye kadar o minik bamyanla erkeklik mi yaptığını sanıyordun? Seni dehleyince asıl ben kadın olduğumu anladım. Zaten ayı gibi cüssenle fotoğraf karemize sığmıyordun. İyi oldu böyle iyi ki döndün çöplüğüne" demek var da daha sonra. Şimdi sizin onun itiraflarını mahkemeye sunma zamanınız.

Her zaman derim erkek milleti asla güvenmemeli. Bütün kadınlar kocalarının bilgisi dışında küçük te olsa bir birikim yapmalı. Kocisim yapmaz hikaye. 11 yıllık evli 2 çocuklu adama bak! 2004 beri aşıkmış o pacoza! It herif! Ben de benzerlerini yaşadım çok zor!!

Karisinin yaninda beceremedigini, ezikligini, kompleksini, bak baskasiyla nasi becerdim diye uydurup kendini, erkekligini, gururunu kurtarma çabasi, yersen, ulan ayi, o kadin o kadar bibloydu, senden baska adam mi yoktu, gencken suratina tükürmemiş, şimdi 10 kaplan gücünde herkül mü olmus da kiymete binmis, hastirsin ordan, kompleksli pezevenk, oh cok rahatladim

Durum şimdi anlaşıldı. O ezik şerefsiz bunları sana değil kendine ispat etmek istiyor. İnan o kadın da şu an tercih edilmenin sarhoşluğunu yaşıyor. Sen dik durup onları rezil rüsva edip ondan kurtulunca kadın o bok çuvalını başından atmak için kırk takla atıcak. Lütfen delillerini toplamak için bir hafta falan bekleme. Bir avukatla görüşürse daha dikkatli olacaktır. O zaman delil toplaman zorlaşır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…