- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
- Konu Sahibi YaKaMoZz-z
-
Sabah enerjimi attırdın bana sağol kız bayağıdır böyle ağız tadıyla ban yememiştim .d
Öyle olacak hiç şüphem yok
Ha birde sayı veriyor bir gece de 5 kez birlikte olmuş muazzam biblo gibiymiş hayranlıkla bakmış o geceden sonda erkek olmuş yürüyüşü bile değilmiş hayata bakış açısı bambaşka olmuş
Oha hayvana bakBu daha devede kulak onunla erkek olduğunu hissetmiş sabahlara kadar sevişmiş!
Bunu bana utanmadan yüzü kızarmadan söyledi
Ay hepsi mi böyle olur ya? İki pohpoh iki cila, havaya uçuyorlar roket gibi. Aslında erkekleri idare etmek çok kolay. Ama bize ağırbaşlı, fedakar, vefakar cefakar olmak öğretilmiş. Kırmızı ruju kötü kadınlar sürerdi bi de.Ne kafalar var haaslinda sey demek istio sakın karından bosanip da benim başıma bela olma. Biz boyle iyiyiz. Camasirinin yikanmasi karninin doyurulmasi gömleğinin utulenmesi onda olsun zevki bende olsun.
135 kilo ile doğru nefes alabiliyorsa yine iyi kfmfmvmvöövövöv. Tık nefes kala kala can çekişmedi ise tek seferde, gel beni bul.Oha hayvana bak
135 kilo gecede 5 defa adam ruhunu verir .135 kilo ile doğru nefes alabiliyorsa yine iyi kfmfmvmvöövövöv. Tık nefes kala kala can çekişmedi ise tek seferde, gel beni bul.
Ama sorsan sex machine.135 kilo gecede 5 defa adam ruhunu verir .
Hayvanin oglu nasil soyler bunlari ya, bi de serefsiz kadin demek karinla olsan aldatilmis hissetmem diyo, sen kimsin paçoz, bi de herif ay ne yuce gonullu falan demistir, beyinsizKendini ispat ediyor sanırım bilmiyorum ki
Ben onu mutlu edememişim
Onda erkeklik sorunu yokmuş sorun meğer bendeymiş
Normal adam 5 edemez yani,sanırsın ki androidAma sorsan sex machine.Sevsinler. Bulmuş ağırbaşlı kadını sıkıyor da sıkıyor. Ziya.
Çok üzüldüm yaşadıklarını okuyunca.Kendini ispat ediyor sanırım bilmiyorum ki
Ben onu mutlu edememişim
Onda erkeklik sorunu yokmuş sorun meğer bendeymiş
Karisinin yaninda beceremedigini, ezikligini, kompleksini, bak baskasiyla nasi becerdim diye uydurup kendini, erkekligini, gururunu kurtarma çabasi, yersen, ulan ayi, o kadin o kadar bibloydu, senden baska adam mi yoktu, gencken suratina tükürmemiş, şimdi 10 kaplan gücünde herkül mü olmus da kiymete binmis, hastirsin ordan, kompleksli pezevenk, oh cok rahatladimSabah sabah kan beynime sıçradı. Ahlaksız serefsizler! Şerefsiz pislik sabaha kadar seviştim 5 kez yaptım bu ne be! Çok küfür hakaret ederim de susayım! Diğer paçavra da git karını da ihmal etme diyor pes! Ulen yosma kuma fahişe host!
Durum şimdi anlaşıldı. O ezik şerefsiz bunları sana değil kendine ispat etmek istiyor. İnan o kadın da şu an tercih edilmenin sarhoşluğunu yaşıyor. Sen dik durup onları rezil rüsva edip ondan kurtulunca kadın o bok çuvalını başından atmak için kırk takla atıcak. Lütfen delillerini toplamak için bir hafta falan bekleme. Bir avukatla görüşürse daha dikkatli olacaktır. O zaman delil toplaman zorlaşır.Çok teşekkür ederim her noktası doğru
Bizim aramızda görsel olarak müthiş bir uçurum var kendisi 135 kilo ayının tekidir yanıma kendini yakıştırmaz çocuklarımla gezerken bizi uzaktan izler sonra aşağılık psikolojisine girerdi
Cinsel olarak defalarca kendi yetemedi kendine dert etti git dedim tedavi ol yok olmadı işte o yüzden sorun bendeymiş
Kendini ispat etme peşinde
Kim ne yapsın o ayıyı Allah aşkına iyi ki defoldu gitti iyi ki
canım çok yanıyor sadece çocuklarım için ve kadınlık gururum incindiğini için
İnan’ın yüzünü görmek dahi istemiyorum benim için gereksiz bir detay olarak kalacak
Ona beslediğim bi aşk yok sevgi vardı bunu sonlandırmak hiç zor olmayacak
Dedim ya canımı yakan evlatlarım ve gururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?