Çooook ama çooook AŞIK olmuş!

Borç var demişsiniz YaKaMoZz-z sizin üzerinize mi, kedinize gelip bir avukatla görüşmeye bakın hemen.
O yetersiz bakiye kocanız bunca iğrençliğin üzerine en azından maddi olarak zadar veremesin size.
Bu kadar hıncı da yaşadığı aşsağılık kompleksinden anlamış olduk, zavallı mahluk.

Telefonda görüşerek söyledi evde cesaret edemedi sabah kadını başımın tacısın ömrümün sonuna kadar deyince o da gazla dümdüz yürüdü işte

Ya ben bu erkekleri anlamıyorum, kimisi deliler gibi sevip bir çırpıda hiç sevmediği biriyle evleniyor, kimisi kafası rahat ailesini bırakıp bir çırpıda sevdiğine gidiyor tövbe estağfurullah ya

Şu koca cüsseli, g.tlü göbekli yetersiz heriflerin bile havasından tavasından geçilmezken fıstık gibi kadınlar yok ben beğenilmiyor muyum, yüzümdeki uçuk sarı beni beyazlattırmaya mı gitsem falan diye kendilerini yiyorlar çok zoruma gidiyor.

Te Allahım Ya konuşmalara bak ne kadar basit, kolay elde edilebilir düşük zekalı biri olduğu söylediklerinden belli. Kesinlikle ama kesinlikle geri dönecek emin olabilirsiniz. Hiç kafanıza takmayın. Gururunuz da incinmesin herkes kendi yaptıklarından sorumlu sizin yaptığınız ortada karşıdakinin yaptığı ortada. Bir insan hem ahlaksız hem de bunu detaylı anlatacak kadar seviyesiz nasıl olabilir çok yakışıklı olsaydı bile eşiniz insanın gözünde pislik kadar değeri yok.

E kaldı başına, b.klu donunu yıkarken sevsin bi de sıkıyorsa.
Aynı bokun içine batsınlar inşallah eskisi gibi zina suç olsaydı hiç biri bir bok yapamazdı bunların dünde bir tanıdığın kocasının tekrar aldattığını duydum midem bulandı

Evet iki günde bir açılıyor öyle konular, eşim beğenir mi diye.

Katipcim bize bunlar işleniyor ama. Ben hatırlıyorum küçükken erkeğin güzeli çirkini olmaz derlerdi annemler. Çalışıp işine gücüne baktı mi alıp başına koyacaksın erkeği. Ama kadın öyle değil tabi. Güzel olacak, zayıf olacak, biricik kocası elinde tutmak en büyük sorumluluğu olacak.

Zaman geçse değişmiyor bazı düşünceler hep varlar malesef.

Bir kaç çakal yüzünden seviyeyi yerlere öptürdük şu konuşmalara bak ya hooooffffg .d nySe beqLediq aMa deqDi

Telefonda görüşerek söyledi evde cesaret edemedi sabah kadını başımın tacısın ömrümün sonuna kadar deyince o da gazla dümdüz yürüdü işte
Mesajla aynı şeyleri söyletmeye çalış mutlaka,elinde delil olsun

Babannem de demişti '' İrkeeen güzeli çikini olmas.'' diye. '' Artık oluyor. '' demiştim bak şu emoji gibi diş gösterip sırıtarak.

Böyle kadinlari da anlamıyorum dışarda erkek kıtlığı mi kaldı da evli adamlara bakıyorlar. Evli olduğu halde başka kadınlara bakan erkeklere diyecek söz yok, zaten ahlaksızlığın nirvanası.

Ya ben bu erkekleri anlamıyorum, kimisi deliler gibi sevip bir çırpıda hiç sevmediği biriyle evleniyor, kimisi kafası rahat ailesini bırakıp bir çırpıda sevdiğine gidiyor tövbe estağfurullah ya
Kişilik problemi yasayan, gecmisi travma dolu.. Aile yasantısı kötü olan, çocukluğu suclanarak ezilerek bastırılarak yasamıs erkekler için pek de sasırtıcı değil sanırım bu durumlar....
Zira kaliteli bir ruh, kişilik, karakter sahibi erkek veya kadın kısacası İNSAN zaten yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…