Çooookk yalnızım 😢

aylaogretmen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
135
293
23
Arkadaşlar ben çok fazla arkadaş kazığı yemiş biriyim. En çok sevdiğim dediklerim sırtımdan vurdu veya zor zamanlarımda yanımda olmadı veya iki yüzlü olduklarını öğrendim vs. Başkaları için kendimi ortaya attım, onlar için fedakarlık yaptım ama onlar beni zerre kadar sevmedi, değer vermedi. Ben de telefon numaramı değiştirdim ve herkesle iletişimimi kestim. Ama herkesle. İnsanlardan soğudum ya, yani şu saatten sonra kimseyi sevebileceğimi veya kimseye güvenebileceğimi düşünmüyorum. Ama bugün şunu farkettim. Çok yalnızım. Yani balkonumdaki saksı kadar yalnızım. Telefonuma sadece reklam mesajları geliyor. Biri ile görüşsem mi diye düşünsem de istekli olmuyorum çünkü dediğim gibi insanlara tamamen soğumuş durumdayım. Ne tavsiye edersiniz?

Yazı bekliyorum tayin için. Ama sıkıntı şu. Ben yeni bir yere de gitsem kimseyle birşeyler yapmak istemiyorum. İçimde insanlara karşı genel olarak bir nefret duygusu oluştu sanki. Kimseyi sevmek istemiyorum. Sevemiyorum değil sevmek istemiyorum.

Bu bir geçiş dönemi olabilir yeni ortam yeni insanlar iyi gelir

Bugün mesela akşam eve geldiğimden beri bir kişi aramadı veya mesaj atmadı. İş arkadaşıma ben mesaj attım ama küçük bebeği var ondan dönemedi sanırım. Böyle olunca kimseye mesaj atasım da gelmiyor ama duvarlarla bakışmaktan artık ölücem.

Benimde senin gibi karamsar bir arkadasım vardı valla sonunda mutluluğu buldu çok sevindim onun için oda olmaz vs derdi ama oldu sonunda çok şükür

Neden insanlara bir şans vermiyorsunuz ? Sosyal ortamlara girin anlaşacaginiz biriyle tanişirsiniz belki kiz erkek farketmez..

Arkadaş olabiliriz meslektaşız, ben de dost kazığı yedim yalnızım diye konular açtım. Ama yine de güveniyorum insanlara hâlâ güveniyorum umudum var:)

Bende çok yalnızım hiç arkadaşım dostum yok herkes çıkarcı sahte gibi geliyor

Ah yalnızlık öyle işte.Be de yalnız kaldım ara ara.Ben özellikle en sonki 5 yil kaldığım yerde ozelkikle son zamanlarda cok sıkılmıştım.Hani bir daha yalniz kalmaya tövbe etmiştim.Ama biraz şunun etkisi o dönem bir acı bir ayrılık yasamistim yine rutin.Oyle çekilmez olmuştu.Ailem merkezdeydi ben ilçedeydim.Ayrilik dönemi hergun merkeze gidip geldim is cikislarinda eve gitmedim.Evde kaldığım zamanlar da öyle zorduki..Allahım bir daha yasatmasın o tip yalnız kalmayı..Hep sevdiklerimle(hernekadar sevdiklerimiz de mükemmel olmasa da) olayım (olasın) diye de dua edeyim ikimize..Yada bundan gocunmayalim ..Yoksa eskiden de yalnız kaldım bu kadar kötü gelmemişti..

Valla bazen oluyor iyi ki az cevrem var kafam rahat güvenebilecegim bir kac kisi yeter diyorsun,bazen de dost dedigin insanlardan yediğin darbeler aklina geliyor ansizin icin sizliyor.Ben cok kafaya takan biri olmamama ragmen bir kac gun önce basimi yastiga koydugumda yedigim darbeler,olaylar aklima geldi.Gözümden yaslar süzüldu.Oyle birsey ki sanki oburr boyu olanlari unutmayacakmissin gibi oluyor.İnsan cok bocaliyor bazen tanimak istiyorsun insanlari bazende hic isteğin olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…