- 26 Nisan 2018
- 2.804
- 4.507
- 53
- 28
- Konu Sahibi aylaogretmen
-
Ben ciddiyim yahu:)) Neden olmasın ki?Çok tatlısınız kızlar
Bunu arkadaşligimizin ilani sayiyorumBen olurum
Ama bu şekilde güzel dostluklar olusturma ihtimalini ortadan kaldirmis oluyorsunuz . Ne zamana kadar kendinizi kapatacaksiniz böyle . Yalnizliginizla mutlu olsaniz devam edin derdim ama mutlu da degilsiniz . O halde bir sans verin insanlara önyargisiz yaklaşin , herkes kötü kazik atacak diye düşünürseniz her davranista olumsuz bir sebep ararsiniz. Kusur ararsaniz da bulursunuz zaten .Hissettiğim şey tam olarak bu. Biri bana iyi birşey yapsa illa altından birşey çıkar, bir çıkarı vardır diyorum. Sahte geliyor dediğiniz gibi.
Karamsarlik degil de bir seyi surekli yasayinca insan bu hale geliyor kimse yasamasin cok zor yasayan anlar.Benimde senin gibi karamsar bir arkadasım vardı valla sonunda mutluluğu buldu çok sevindim onun için oda olmaz vs derdi ama oldu sonunda çok şükür
TabikiBenle de olur musunuz
Bende olurumTabiki
Ya ben hiç sizin gbi düşünmüyorum desem. Cok garip geliyor ama anlamaya da calısıyorum.Hissettiğim şey tam olarak bu. Biri bana iyi birşey yapsa illa altından birşey çıkar, bir çıkarı vardır diyorum. Sahte geliyor dediğiniz gibi.
Ah kıyamam size. Benim arkadaşım olsaydınız sürekli yazar yoklardım. Böyle konularda çok hassasımdır.Bugün mesela akşam eve geldiğimden beri bir kişi aramadı veya mesaj atmadı. İş arkadaşıma ben mesaj attım ama küçük bebeği var ondan dönemedi sanırım. Böyle olunca kimseye mesaj atasım da gelmiyor ama duvarlarla bakışmaktan artık ölücem.
uzun süre geçmiş mesajların üstünden ama ben yeni okuyorum ben de aynı durumları yaşıyorum nekazıklar yedim dost bildiklerimden ben de bekarım ve öğretmenim arkadaş olmaya ben de varımÇok tatlısınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?