Elif Onur Üyesi Pro Üye 12 Temmuz 2006 35.117 31.109 1.123 61 Konya 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #1 Çöp Atarken Sınıflandırma Yapar mısınız?
Ayeylul 13.11.2017 EYLÜL (cennet hurmasi) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Ocak 2019 508 1.915 33 2 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #2 Elif .!.: Çöp Atarken Sınıflandırma Yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet evsel atiklari cope ambalaj ve cam atiklari ayri bir posete biriktirip her hafta carsamba gunu belediyenin geri donusum arcina teslim ediyoruz onlarda bize yeni torba birakiyorlar 1 haftalik yeniden biriktiriyoruz
Elif .!.: Çöp Atarken Sınıflandırma Yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Evet evsel atiklari cope ambalaj ve cam atiklari ayri bir posete biriktirip her hafta carsamba gunu belediyenin geri donusum arcina teslim ediyoruz onlarda bize yeni torba birakiyorlar 1 haftalik yeniden biriktiriyoruz
Loreth Nirvana Kayıtlı Üye 23 Ekim 2014 9.394 36.123 548 5 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #3 Camları her zaman ayırıyorum. Bu kadar çöp üretiyoruz, bari küçük de olsa faydalı bir iş yapalım.
1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.595 798 3 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Elif #4 Camları ve plastikleri asla çöpe atmam. Kağıt kısmında zayıfım. Aklıma geldikçe plastik poşetinde biriktiriyorum . Hala bu devirde cam , plastik çöpte gördüğümde çok şaşırıyorum.. Bu konu da bile tembellik , umursamazlık yapıyor insanlar Sonra " aa ben çok dogaciyim , hayvan severim diye yerleri gökleri inletiyorlar. Halbuki ki yapacak tek şey ayrı poşet . Akmaz kokmaz. Bir hafta biriktir balkonda.
Camları ve plastikleri asla çöpe atmam. Kağıt kısmında zayıfım. Aklıma geldikçe plastik poşetinde biriktiriyorum . Hala bu devirde cam , plastik çöpte gördüğümde çok şaşırıyorum.. Bu konu da bile tembellik , umursamazlık yapıyor insanlar Sonra " aa ben çok dogaciyim , hayvan severim diye yerleri gökleri inletiyorlar. Halbuki ki yapacak tek şey ayrı poşet . Akmaz kokmaz. Bir hafta biriktir balkonda.