çöpçatanlık ve pişmanlık!!

y_yazyagmuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
97
0
86
37
Çanakkale
Herkese iyi kötü düşünceleri için teşekkür ederim kızlar.
ama olayı fazla abarttığımdan sanırım yanlış anlaşılmalara mahal verilmiş oldu.
en iyisi konuyu silmek diye düşündüm.
canım arkadaşımı tanıştırmıştık bir kızla ama kız aceleci çıktı bunu paylaşmıştım ama nedense nerlere çekildi.. :)
pişmanlık devam etsede herkesin hakkında hayırlısı diyorum :)

Son düzenleme:
güzel bir tecrübe olmuş sizin için,
bir daha böyle bir işe girişmemeyi öğrendiniz en azından,
bırakın ne halleri varsa görsünler
hiçbir şeye karışmayın artıkyerimseniben

Vallaha güzelim bu yasima kadar hic bir zaman bu tür islere karismadim, ne bekarken ne evliyken.....iyi olur Allahtan kötü olur kuldan bilirler cünkü..

Keskede hic ön ayak olmasaydin bu ise.....kizada yazik, o evlilik hayalleri kuruyorken, oglan ilerisini düsünmüyor bile.

Bence sen ona buna uyuz olmayi birak ve al arkadasini karsina adam akilli bir konus onunla.

Kizi görüyorsun kiz evlenmek seninle bir yuva kurmak istiyor, kizin niyeti ciddi, senin kafanda böyle seyler yoksa biran evvel bitir bu isi...kimse üzülsün istemiyorum diye konus canim.

Birdahda böyle islere kalkisma sakin....

vallahi kızlar çok haklısınız.sonunu düşünmeden oldu işte nasıl olduysa.hatta hepde derdim yapmam böyle şeyler diye.
hayır kız gerçekten iyi bir kızda olablir.
ama herşey için çok erken düşünüyor.
benim 4 yıllık bir ilişkim var ve ilk aylarda evlilik aklımın ucundan bile geçmezdi.
2.yılın sonuna doğru ciddi düşünmeye başladım.2 ay daha ne ki.bana samimi gelmiyor kız bu yüzden.
ve ben yine sevgilimle şehir dışına gitmeye bile çekinirken(ne kadar güvensemde) buna kalkışmadım.
bu ilk aylarda gidiyor kalıyor bide kimseye söyleme arkadaşıma söyleme diyor.ama işte gizli iş geliyor kulağa bir şekilde.
valla yok bidaha yapmam bu işin sonuda ne olcak bilmiyorum.kapaklamaya çalışıyor gibime geliyor..
düşünceleriniz içinde çok çok sağolun opuyorumnanaktan

biriyle çıkmak amacım ciddi demektir evlilik düşünmezsem devam etmem karşımdakini düşünmediğini fark edersem kaçarım kimseyle öylesine görüşmem kız ciddi düşünmekte haklı kızmayın

valla bana çok tuhaf gelmedi kızın istekleri
sizin tepkilerinizi biraz abartı buldum
hangi kız geçiçi bir ilişki ister
biriyle çıkıyorsa elbette evlilik vs. düşünecek ve isticek
tamam ev ve gelinlik için erken o doğru ama o kız ben olsaydım
bende elbette ciddi bir ilişki isterdim,
giyim vs. ise sizi değil sevgilisini ilgilendirir
özentisi hava atması falan da sevgilisini ilgilendirir
bence siz kızı asıp kesmişsiniz kafanızda
belki de cidden iyi niyetlidir
arkadaşınıza gelince dha ciddi düşünmediği bir kızla bence
daha açık konuşmalı ve umut vermemeli,
ayrıca bu kadar kısa sürede tatile gitmelerine de diyecek bişey bulamıyorum

ayrıca kimseyle yıllarca çıkma taraftarı değilim suçlamayın hem siz karışmayın onlar ne yapacağını bilirler tanıştırdınız bittii

Bu yorumun altına imzamı atıyorum.
Bence kız suçlanacağına, ciddi düşünmeyen ama hala birlikteliğini düşünen erkek suçlanmalı.

vallahi iyimserde düşünüyorum ama bilemiyorum nedense bana çok erken geliyor bu yüzden paylaşmak istedim.
tabiki herkesin fikrini almak için yazdım burda kızcak tabikide değilim :)
illaki her kız evlilik ister
laf olsun diye çıkmaz
ama 60 gündede evleceğinniz kişiye karar veremzsiniz öyle değil mi??
böyle anlatınca belki farklı geliyordur ama bu durum nedense bana samimi gelmiyor bilemiyorum yani..

kız anlayamıyor işte ciddi düşünülmediğini bence.
evet arkadaşımada son derce kızıyorum oyalıyor çünkü boş yere onuda.

Bu yorumun altına imzamı atıyorum.
Bence kız suçlanacağına, ciddi düşünmeyen ama hala birlikteliğini düşünen erkek suçlanmalı.

tatlım erkek ler işte.onların ilişki anlayışı bizlerden çok daha farklı yani.
maaalesef ciddi düşünmeyip hala beraber olan tonca erkek var.tabiki hoş bişey değil ama erkekler yani işte....

anlaşılır ama işte ciddi olan erkek erkek gibi davranır derler üzmez kırmaz sakınr kız farkında değilse nedenirki

anlaşılır ama işte ciddi olan erkek erkek gibi davranır derler üzmez kırmaz sakınr kız farkında değilse nedenirki

tabiki canım bende senin gibi düşünüyorum.erkek dediğin belli eder kızda ona göre yolunu çizer.
baktı kızı takmıyor yoluna bakar kızda.ama problem nerde anlayamıyorum.asla arabozuculuk yapmam gidipte ne kıza ne arkadaşıma kötülemem.bana yakışmaz.ama içimde kalıyordu burda paylaşmak istedim bunu.
mutlu birlikteliklere aracı olmak nasıl güzel birşeydir aslında ama evlilik ciddi düşünülmesi gereken birşey öyle değil mi?alalacele karar verilcek birşey değildir bu.
neyse herşey olcağına varır ben susarım olcaklara baakrım dahada birşey demem napayayım..

bnun zamanla alakası dahi yok insanlar 2 haftada bile karar verebilyorlar evlenmeye hatta 1 ay içersinde de evlenenler var tanıdığım.
bunlar karşındaki insanla uyum meselesidir bence.
siz tanıştırmışsınız bitmiş bence bundan sonrasına hiç kendinizi de kafanızı da yormayın ilişki onların ilişkisi.. tarafları ilgilendirir bu tür şeyler.. 3. kişilerin müdahelesine hiç gerek yok bence..

evet aynende öyle yapıyorum...müdahale etmedim etmemde.kimseye söyleyemediğim düşüncelerimdi bunlar tatlım.
oluruna bıraktım öylede yapıcam zaten..

evet asmin doğru söylüyor benide erkek arkadaşımla komşumuz tanıştırmıştı ama sonrasına hiç karışmadı biz neyapacağımıza karar vereceğiz sen üzme kendini hayır yapmak istemişsin kızda kör değil çocuk değil farkındadır nasılsa insanlar görür görmez ben bunla evlencem diye biliyor kısmet ve erkekler bu evlenilecek kız diyebiliyorlar gördüklerinde haklarında hayırlısı olsun

doğru canım haklısınız.
mutlu olurlarsa ne mutlu bende sevinmiş olucam.hayırlı bir iş diye.
bukdar kısa sürede sıkıştırması çocuğu çok garibime gitti,bunda bir iş mi var acaba diye düşündürdü,daha tanımadan etmeden gidip başbaşa kalması beni düşündürdü işte.
kısmet tabiki neler olucağını zaman göstericek artık..

arkadasiniz madem evlilik düsünmüyor
ayrilsin ozaman siz kötü niyetle birsey yapmamissiniz
zorla kimseye birsey yaptiramazdiiz zaten
arkadasiniz ben evlilik icin erken diye düsünüyorum zamana birakalim diyebilir
hic düsünmüyorsade en mantiklisi ayrilmasidir

Beldi de çocuk kızın yanında farklı davranıyor yalnızken kendisi de hevesli görünüyor, sizin yanınızda burun kıvırıyor. Siz hiç karışmayın kızmayın da aralarında gerçekten ne geçtiğini onlardan başkası bilemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…