- 27 Ekim 2025
- 2
- -3
- 1
- 28
- Konu Sahibi ekonomimagduru
- 

Satın alanlar olduğunu biliyorum nasıl yapılabileceğini bilmiyorum sadece bir sürü site var bunun için siz de bakabilirsiniz ama güvenilir mi bilmiyorum tabiNeden çorap? Fazla kisisel şeyler satilmamali, alanı çıkar mı ki? Donunu satmak gibi bir şey bu.
Amaç o zaten anladığımNeden çorap? Fazla kisisel şeyler satilmamali, alanı çıkar mı ki? Donunu satmak gibi bir şey bu.
Ayy simdi anladım jeton koseliAmaç o zaten anladığım
Sapıklar yapiyordur bir şeyler gerisini sen düşünKız kim napsın milletin kokmuş çorabını
Sana da bı bak diye soldan fısıldıyor yalnızAyy simdi anladım jeton koseli
Bunun fetişi çok yaKız kim napsın milletin kokmuş çorabını
Çorabı alıp kokluyor mu yoksa alıp çükune mi doluyor ne yapıyor gerisini düşünemedim bi türlü hshsjsSapıklar yapiyordur bir şeyler gerisini sen düşün
Kokmuş çorap alana elimde satılık köprü var hdhdj ulan sapıklıkta zor be, milletin diline düş böyle herkes götüsüyle gülsünBunun fetişi çok yaiç çamaşırı, çorap vs. 
Öyle zaten, o tarz satış amaçlı sormuş.Neden çorap? Fazla kisisel şeyler satilmamali, alanı çıkar mı ki? Donunu satmak gibi bir şey bu.
Hhahahahahshhshs ulan kahkaha attım ncnxnndÇorabı alıp kokluyor mu yoksa alıp çükune mi doluyor ne yapıyor gerisini düşünemedim bi türlü hshsjs
Ağzına bile sokuyor olabilir abdhshsÇorabı alıp kokluyor mu yoksa alıp çükune mi doluyor ne yapıyor gerisini düşünemedim bi türlü hshsjs
Osuruk satan var ne diosun paraya para demiyor kadın hdhdhdh bu sektör çok gelişmiş sapıklar sağolsunKokmuş çorap alana elimde satılık köprü var hdhdj ulan sapıklıkta zor be, milletin diline düş böyle herkes götüsüyle gülsünzor iş 
Dhhdhdhdh bak bunu düşünmemistm. Cebine koyup baleciler gibi kıyıda köşede fırt fırt kokluyor da olabilirAğzına bile sokuyor olabilir abdhshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?