Çorap vb nasıl satıyorsunuz?

Aslında böyle erkekleri şöyle dolandırmak lazım ilana kadın çorabını koyacaksın kargo olarak da eşinin kokuşmuş ayaklarından çıkan çorabı yollayacaksın

Bende şey bekliyorum ekonomimagduru nick'li birinden "toptancıdan çorap alıp satış yapmak istiyorum yada elimde kalan çorapları nasıl satabilirim vs." konu sahibinin mağduriyeti cok şaşırttı
Becerebilirsenjz yapın ama ülkede keriz çok birazda siz silkeleyin ne olacak

Bu işlerden para kazandığı iddia edilen kadınların malum bir sitede fotoğraflarının yer aldığı sayfaları da oluyormuş yalnız. Adamlara özel sohbet, yayın vb sonrası o yayınlarda gösterdikleri / giydikleri ürünleri satıyorlar muhtemelen.

Sanal da olsa eninde sonunda yapılan iş dünyanın en eski işi. Adı da malum.

Osururken yayın mı açıcaz bi de ndndn ben yapamam o zaman.

Öyle fetişi olan kadınlarda var mıdır acaba ya merak ediyorum bazen erkeklerde çok var da
Herkesler olabilir
Olabilir valla ama o da iğrenç mantarlı ayaktan çıkan çorapta denk gelebilir
İğrenç tabi mantar olayına hiç gelmiyoruz bile birinin giydiği çoraba dokunmayı düşünemiyorum kaldı ki alıp sapıkça işlere alet etsinler millet kafayı yemiş cidden hdhdhdh

Ben bu konuya ne kadar çok mesaj yazdım yav

Ohhooo çok meşhur burda muhtemelen herkesin bildiği 2. El uygulamalarında bile satıyolar. Don mon da satıyolar özel talep alıyolar hatta 3 gün giyilmiş, içinde 2 defa mastürbasyon yapılmış tarzında.
Konu sahibine güvenmedim ama burdan biri düşer mi diye arıyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…