Corapsiz kendimi ciplak hissediyorum!

parmaga mi göbege mi neye yav, derdim artiyor pöff

Yok yok benimkisi çok farklı bir şey,kel fetişiyim galiba ben de.Böyle yusyuvarlak,yumurta gibi kafalar hem de kel,ne bileyim fetiş derecesinde olmasa da çok hoşuma gidiyor

Vuracaksın o kel kafasına şap şap,ayyy

yok ya o large yerine xs almıs gibiydi daha cok erkekler hic sevmezmis biliyomusun eh tabi acması bayagı zor adamları ugrastıro kadınlar hep boyle

Allahim derdim icin sana sükürler olsun

haha her kadında vardır bence çekici gelen kısımlar bana da erkeklerde adonis kası var ya off o çok sexi yaa

Son düzenleme:
yok ya o large yerine xs almıs gibiydi daha cok erkekler hic sevmezmis biliyomusun eh tabi acması bayagı zor adamları ugrastıro kadınlar hep boyle

ben alıştım wc de falan tek elimle açıyorum artık yani kocam da alışsın napayım çıtçıtlı bodymi açmaya

ehueheueh şap şap he

Ya aklıma hep Recep İvedik'in pizza şirketinin patronunun kel kafasına vuruşu geliyor,ama ne yapayım

Erkek arkadaşıma birgün söyledim,bir ara saçlarını 3 numaraya vurdurur musun diye direk "hayır,ben sevmem saçsız kafa"dedi

ama aklınada recep ivedigin sahnesi geliyormus yani sevgilin korkmustur pancar edersin cocugunkafasını vura vura

kızlarrrr inanmıyorum cok ayıp mahrem jartiyer yok opak yok ince corap... kızın corabını konusun ya kız cıkaramıyor işte corabı ona yardımcı olmamız lazım bu gidişatıda kızcazın ii deil yakında pardüseyle yatar bu kız yatağa =)

bende erkekde kısa saç severim uzun saç çok itici birazcık bile uzamayacak hiç sevmem ne o kadın gibi kısa olucak erkek saçı

bi gece senin ayağında çorap mı var dedi şaşırarak bende utandım bi daha giymedim pat diye alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…