Haksız mıyım gwencooper ?
parmaga mi göbege mi neye yav, derdim artiyor pöff
ben hep kışın çıtçıtlı body giyerim içime eskiden giyemezdim ama şimdi onsuz olamıyorum renk renk desen desen bissürü var benim yani:)
ama belki o kızın ki tanga olanından dır çıtçıtlı bodylerinde tangalı olanları var yanüüü
tabi yani erkegin o anlarda haşin olanı makbuldur
Yok yok benimkisi çok farklı bir şey,kel fetişiyim galiba ben de.Böyle yusyuvarlak,yumurta gibi kafalar hem de kel,ne bileyim fetiş derecesinde olmasa da çok hoşuma gidiyor
Vuracaksın o kel kafasına şap şap,ayyy
tabi yani erkegin o anlarda haşin olanı makbuldur
Yok yok benimkisi çok farklı bir şey,kel fetişiyim galiba ben de.Böyle yusyuvarlak,yumurta gibi kafalar hem de kel,ne bileyim fetiş derecesinde olmasa da çok hoşuma gidiyor
yok ya o large yerine xs almıs gibiydi daha cokerkekler hic sevmezmis biliyomusun eh tabi acması bayagı zor adamları ugrastıro kadınlar hep boyle
haha her kadında vardır bence çekici gelen kısımlar bana da u erkeklerde adonis kası var ya off o çok sexi yaa
ehueheuehşap şap he
ben alıştım wc de falan tek elimle açıyorum artık yani kocam da alışsın napayım çıtçıtlı bodymi açmaya
kız evlenince geçer
bende öyleydim....
Ya aklıma hep Recep İvedik'in pizza şirketinin patronunun kel kafasına vuruşu geliyor,ama ne yapayım
Erkek arkadaşıma birgün söyledim,bir ara saçlarını 3 numaraya vurdurur musun diye direk "hayır,ben sevmem saçsız kafa"dedi
Allahim derdim icin sana sükürler olsun
Ya aklıma hep Recep İvedik'in pizza şirketinin patronunun kel kafasına vuruşu geliyor,ama ne yapayım
Erkek arkadaşıma birgün söyledim,bir ara saçlarını 3 numaraya vurdurur musun diye direk "hayır,ben sevmem saçsız kafa"dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?