- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
yok hic olmadı nirmal adet ağrısıydı ama suandaki baya agriyo resmen bi sag yumurtalik bi sol agirdgni hissedyrm kanama devam ediyo ondandr diyorm ama cok degisik insallah kanama bitince kesilir.devamli agrin varsa iyi bi dr a görün hatta rahim filmi cektr ne olur nolmazDüşukten sonra gecmeyen ağrıların olmus muydu seninde ?
Rahim filmini gcen sene cektirmistim.com sancılı cok kötüydü .birdaha ayni seyi yasamaktan korkyorum.cektirmekte istiyorum ama,o acıyı hatırlayınca vazgeciyorum.bilmiyorum.napicam.yok hic olmadı nirmal adet ağrısıydı ama suandaki baya agriyo resmen bi sag yumurtalik bi sol agirdgni hissedyrm kanama devam ediyo ondandr diyorm ama cok degisik insallah kanama bitince kesilir.devamli agrin varsa iyi bi dr a görün hatta rahim filmi cektr ne olur nolmaz
kist falan olmasin icinde parça kalsa daha cok agirir allah korusun iyice bi muayne olman lazim canmRahim filmini gcen sene cektirmistim.com sancılı cok kötüydü .birdaha ayni seyi yasamaktan korkyorum.cektirmekte istiyorum ama,o acıyı hatırlayınca vazgeciyorum.bilmiyorum.napicam.
Bitanem, benim eltimde kan pıhtılaşması olduğu için 3 kez düşük yaptı, en fazla 2 bucuk aylık olunca bebeğin kalbi duruyordu, coraspin filan vermedi doktoru.Anladım cAnım .yani pihtilasma olsa bile bebegimin kalp atışını duyabilirim oyle mi?? korkuyorum doktorlara göre 3 4 düşük yapmak gerekiyor ama ben bu süreçte cok yıprandım .sen kullaniyor musun coraspin.kesin bilgi mi bu ileri haftalarda kalbinin durduğu ?yani kalp atışını duyamamamin sebebi pihtilasma olamaz diymi.cok gecmis olsun bu arada
Fıstığım benim,dedigin gibi en iyisi test yaptırmak galiba.biraz tuzluymus ama,tekrar bi kayıp yasamaktansa gözden çıkarmaya değer.Allah razı olsun iyi dileklerin icin bitanesin sen.Bitanem, benim eltimde kan pıhtılaşması olduğu için 3 kez düşük yaptı, en fazla 2 bucuk aylık olunca bebeğin kalbi duruyordu, coraspin filan vermedi doktoru.
Sonra bunlar daha detaylı testker yaptırıp özel doktorlara gitti, bebeğin düşme sebebi kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı.
Prof hamile kalir kalmaz gebelik boyunca pıhtılaşma önleyici iğne olması gerektiğini söyledi ve gebelik boyunca iğnesini kendi vurdu..
Şuan sağlıklı 3 aylık bi kızı var.
Bence coraspirin filan kullanma, zararı olabilir.
Daha detaylı testler yaptır, sendede böyle bi sorun varsa, gebelikte sıvılaştırıcı iğne önerirler zaten.
Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Kalmadan önce testlerini yaptırki bidaha risk almak zorunda kalmayasın, herşey güzel gönlünce olsunFıstığım benim,dedigin gibi en iyisi test yaptırmak galiba.biraz tuzluymus ama,tekrar bi kayıp yasamaktansa gözden çıkarmaya değer.Allah razı olsun iyi dileklerin icin bitanesin sen.
Insallah önümüzde ki aylar hamile kalabilirim de,size burda guzel haberler verebilirimm canimsin :*
Kalmadan önce testlerini yaptırki bidaha risk almak zorunda kalmayasın, herşey güzel gönlünce olsun
Bende bir kayıp yaşadım, kalp atışlarını duymuştum 7.haftada 12.haftada kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışının durduğunu öğrendik, test yaptırdım kan pihtilasmasi sorunu çıktı bende hamile kaldıktan sonra coraspin ve kan sulandırıcı ıgne vurulanlardanim asla kendi kafanıza göre ilaç başlamayın testleri var bunların ve doktorunuza güvenin, şuan hamileyim ve allah nasip ederse gelecek hafta ile 23.haftaya yani altıncı ayıma girecegimMantikli aslinda canim.
Pihtilasma olsa 12.haftaya gelinmez diye dusunuyorum ben de ama kesin bir bilgim yok tabi.
Canm bende coraspirin kullaniyorum.sizde haftada iki keremi kullaniyorsunuz.yani herkes boylemi kullanir merak ediyorumIgneye gebe kaldiktan sonra baslanicak kismet olursa.kullanmiyorum suan
Benim bildigim günde 1 kere kullanılıyor .Canm bende coraspirin kullaniyorum.sizde haftada iki keremi kullaniyorsunuz.yani herkes boylemi kullanir merak ediyorum
Canm bende coraspirin kullaniyorum.sizde haftada iki keremi kullaniyorsunuz.yani herkes boylemi kullanir merak ediyorum
Bende pihtilasma yok sadece tasiyicisin dedi.sizde pihtilasmami var..cok cok gecmis olsun canmBenim bildigim günde 1 kere kullanılıyor .
Doktorunuz öyle uygun görmüştür pihtilasma yoksa eğer
Tesekkurler canım ama bende pihtilasma olduğu belli degil henüz test yaptirmadim.Bende pihtilasma yok sadece tasiyicisin dedi.sizde pihtilasmami var..cok cok gecmis olsun canm
Bende günde bir tane kullanıyorum, o kişinin değerlerine göre değişiyor sanırım.Canm bende coraspirin kullaniyorum.sizde haftada iki keremi kullaniyorsunuz.yani herkes boylemi kullanir merak ediyorum
Yasadiklarimdan sonra druma olan guvenim sarsildi.acabalarim var...sanirim testlerimi baska bir dra goturup danismaliyim.Bende günde bir tane kullanıyorum, o kişinin değerlerine göre değişiyor sanırım.
Ben hala kullaniyorum ama 12. haftada basladim ilk zmaanlarda bi sorun olur mu bilmiyorum tamVar mı baska coraspin kullanannnnn??????
Plt ne.demek canim??? Konu hala.guncel bu arada.:)konunun üstünden biraz zaman geçmiş ama ben de kullanıyorum. plt yüksek benim. o yüzden verdi doktor
Doktorun soyledi mi neden 12 inci haftada kullanman gerektigini hayatimBen hala kullaniyorum ama 12. haftada basladim ilk zmaanlarda bi sorun olur mu bilmiyorum tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?