Coraspin

Düşukten sonra gecmeyen ağrıların olmus muydu seninde ?
yok hic olmadı nirmal adet ağrısıydı ama suandaki baya agriyo resmen bi sag yumurtalik bi sol agirdgni hissedyrm kanama devam ediyo ondandr diyorm ama cok degisik insallah kanama bitince kesilir.devamli agrin varsa iyi bi dr a görün hatta rahim filmi cektr ne olur nolmaz

Rahim filmini gcen sene cektirmistim.com sancılı cok kötüydü .birdaha ayni seyi yasamaktan korkyorum.cektirmekte istiyorum ama,o acıyı hatırlayınca vazgeciyorum.bilmiyorum.napicam.

Rahim filmini gcen sene cektirmistim.com sancılı cok kötüydü .birdaha ayni seyi yasamaktan korkyorum.cektirmekte istiyorum ama,o acıyı hatırlayınca vazgeciyorum.bilmiyorum.napicam.
kist falan olmasin icinde parça kalsa daha cok agirir allah korusun iyice bi muayne olman lazim canm

Bitanem, benim eltimde kan pıhtılaşması olduğu için 3 kez düşük yaptı, en fazla 2 bucuk aylık olunca bebeğin kalbi duruyordu, coraspin filan vermedi doktoru.

Sonra bunlar daha detaylı testker yaptırıp özel doktorlara gitti, bebeğin düşme sebebi kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı.

Prof hamile kalir kalmaz gebelik boyunca pıhtılaşma önleyici iğne olması gerektiğini söyledi ve gebelik boyunca iğnesini kendi vurdu..

Şuan sağlıklı 3 aylık bi kızı var.

Bence coraspirin filan kullanma, zararı olabilir.

Daha detaylı testler yaptır, sendede böyle bi sorun varsa, gebelikte sıvılaştırıcı iğne önerirler zaten.

Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Fıstığım benim,dedigin gibi en iyisi test yaptırmak galiba.biraz tuzluymus ama,tekrar bi kayıp yasamaktansa gözden çıkarmaya değer.Allah razı olsun iyi dileklerin icin bitanesin sen.
Insallah önümüzde ki aylar hamile kalabilirim de,size burda guzel haberler verebilirimm canimsin :*

Kalmadan önce testlerini yaptırki bidaha risk almak zorunda kalmayasın, herşey güzel gönlünce olsun

Mantikli aslinda canim.
Pihtilasma olsa 12.haftaya gelinmez diye dusunuyorum ben de ama kesin bir bilgim yok tabi.
Bende bir kayıp yaşadım, kalp atışlarını duymuştum 7.haftada 12.haftada kontrole gittiğimde bebeğin kalp atışının durduğunu öğrendik, test yaptırdım kan pihtilasmasi sorunu çıktı bende hamile kaldıktan sonra coraspin ve kan sulandırıcı ıgne vurulanlardanim asla kendi kafanıza göre ilaç başlamayın testleri var bunların ve doktorunuza güvenin, şuan hamileyim ve allah nasip ederse gelecek hafta ile 23.haftaya yani altıncı ayıma girecegim

Bende pihtilasma yok sadece tasiyicisin dedi.sizde pihtilasmami var..cok cok gecmis olsun canm
Tesekkurler canım ama bende pihtilasma olduğu belli degil henüz test yaptirmadim.
Ama bir kaybım var.korkuyorum birdaha aynı seyleri yasamaktan.o yüzden test yaptırıp ona göre kullanmaya basliycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…