Coraspin

Cnm simdi sen kan sulandirici ilac yazan bi doktor bul bence. Belkide hapi vermeden once tahlil yapiyordur. Ama gittigin doktor yazmazsa bile bana kan sulandici yazarmisin de. Ben oyle yapmayi dusunuyorum.
Simdi ben konuyu baya bi araştırdım ,kan pihtilasmasi yoksa eğer ,tedbir amaçlı coraspin kullaniliyormus.iğne ağır gelebilirmis.hani ileri derecede bi kan pihtilasmasi olsa igne verilir tabi ama şimdi pihtilasma testinide yapmiyolar.offf coraspine devam edeyim ben gülüm ya napim.Allah korusun bidaha aynı şeyi yasamaktansa kullanırım daha iyi.belki dedigin gibi ignede yazdiririm.duruma gore artık

Ben cok arastirmadim cnm . sen daha iyi bilirsin arastirmissin ben sadece tekrarlayan gebelik kayiplarinda tedbir amacli verildigini ve kan pihtilasmasi olan kisilerin kullandigini biliyorum. Tabi kullan cnm insAllah sifa olsunn. Hayirli ve saglikli bebislerin olsun :)

Canim ben dusukten sonra genetik test yaptirdm ablamda da pıhtılaşma ciktigi icin.bende de cikti ecopirin kullaniyorum.gebe kaldiktan sonrada igneyle takviye yapicaz.tup bebek yaptiranlara pihtilasma olsun olmasin kan sulandirici veriyorlar.ayrica eczaneye gidip direkt alabilirsn doktorun yazmasina gerek yok.ama yinede bi doktora danis derim

Amiiinnn sagol kuzucum hepimize nasip etsin allahım

Merhaba canım ,bu coraspin gibi birsey mi?? yoksa coraspinden daha mı iyi bi ilac?
Yani bende tedbir amaçlı kullaniyorum.
Bebegime bir sıkıntı olmaz diymi hamile.kalirsam

Merhaba canım ,bu coraspin gibi birsey mi?? yoksa coraspinden daha mı iyi bi ilac?
Yani bende tedbir amaçlı kullaniyorum.
Bebegime bir sıkıntı olmaz diymi hamile.kalirsam

Ikisi de kan sulandirici diye biliyorum hangisi daha iyi bilemem ayni ise yariyorlar.bebek iyi olsun diye kullaniliyor zatn ama dedigim gbi bisi olursa Allah korusun yanls yonlendirmek istemem doktor deglim sonucta ama dedigim gbi tup bebek olan herkes kullaniyor pihtilasma olmayanlar da dahil.zarari olmaz bu mantiga gore ama yinede bi uzmana danis derim canim.igneyi kafana gore kullanma ama

Ohhh rahatladım vallahi :) yani,bende oyle düşünüyorum bebege zararli birsey olsa vermezlerdi ama suan arastirdigim kadariyla hemen hemen düşük yapan herkes kullanıyor .yok igne kullanmayi düşünmüyorum gülüm sadece hapı kullanicam.sen kullaniyor musun igne ???

Igneye gebe kaldiktan sonra baslanicak kismet olursa.kullanmiyorum suan

Pardon canım gözümden kaçmış daha baslamamissn igneye.icimi rahatlattiniz kizlar gönül rahatlığıyla kullanabilirim artık öpüyorum hepinizi

Aspirin gebelikte d kategorisinde olan bir ilactir gerisini sen düşün ..biraz yurtdişi yayinlari arastirirsan ilk 12 hafta kullanimi ve 32.haftadan sonra kullanimin
zararli oldugunu anlarsin ..doktorlar bu ilaci kar- zarar hesabi yaparak yaziyorlar yani ciddi bir pihtilaşmasi olana ,antifosfolid sendromu olanlara tüm bu riskleri göz önünde kullanarak yaziyorlar.o yüzden içmeeeeee!!!!

ayyy ciddi misin zararı var yani,offfff işimiz şansa mi kaldı yani?? peki tüp bebekte neden veriyorlar ki acaba pihtilasma olmasa dahi ?

Bebeği fark ettiğinde yani hamile olduğunu öğrendiğinde bebek muhtemelen 3-4 haftalık olacak. Bu arada da doktora gitmen gerekeceği için coraspin çok bir olumsuz etkide bulunmaz. Ancak düşük yapmış olmanın temelinde ne var, o çok önemli. Zira kan pıhtılaşması yüzünden kaynaklanan bir kalp durmasıysa, şuan ki seçenek en mantıklısı... Ama değilse, pek bir anlamı yok. Hatta kanın zaten suluysa, coraspin ile iyice sulandırıp, bir tehdit oluşturabilirsin kendine. Ben de şunu anlamıyorum "2-3 düşük daha yaparsan araştırıyoruz" demek ne demektir, bunu bir kadına, bir anneye söylemek, ve bu prosedüre uymak nedir? Anne adayları hamile kalsın ve sevinsin ama sonra kaybetsin. Ne acı...

Dilersen gebelik ihtimalini sık sık kontrol altında tut, fark ettiğin ve şüphelendiğin anda doktora gidersin hemen... Temkinli ol , dilerim en yakın zamanda yavruna sağlığıyla beraber kavuşursun... :)

ayyy ciddi misin zararı var yani,offfff işimiz şansa mi kaldı yani?? peki tüp bebekte neden veriyorlar ki acaba pihtilasma olmasa dahi ?
Canım tüp bebek çalışmasıyla, normal yoldan hamile kalmak aynı yöntem değil ki... Düşünsene, bir tüp bebek neden bu kadar yorucu sence? Öyle çok uğraşı, ilacı vs var ki. Uygulanan tedaviye göre ilaç veriliyor.

Sağol canım benim insallah.benim bebegimin kalp atışı yoktu ,yani kalp atışını duymadık ama doktor muhtemelen kalbi 2.gün atıp durmuştur dedi bize.medikal düşük yaptım ardından kurtaj oldum.cok kötü bi ağrıydi azapti resmen.hala acısı kaldı vücudumda .bebegimi kaybettigime mi yanayım çektiğim agriya mi.doktorlara göre hava hoş 3 4 düşük çektiğimi ben bilirim.cok sarstı bu durum beni .o yüzden belki risk alıyorum ama kullaniyorum yinede.hayirlisi olsun gülüm Napalim

Yani kullanma diyorsun canım oyle mi?
Doktora sorsam kullanma diyor test yapılmadı çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…