Coraspin

Yani kullanma diyorsun canım oyle mi?
Doktora sorsam kullanma diyor test yapılmadı çünkü
Sen test yapmadan neden kullaniyorsun ki ?bir sürü pihtilaşma bozuklugu testleri var onlari yaptirdiktan sonra doktorlar veriyor bu haplari .düşün benim pihtilaşma seviyem ciddi olmasina ragmen cor aspin kullanma dedi doktor ..sen bebegini erken dönemde kaybetmişsin büyük ihtimalle bebegin saglikli değildi saglikli olmayan bir bebekse ilk 12 haftada düşüyor zaten sanki aspirin mi yaşatacak. benim de erken kayiplarim vardi. ona rağmen cor aspini 3 aydan sonra içmeye başladim 32.haftada da mutlaka birakilmasi lazimmiş .bir an once hamile kalirsin inş .gebelikte ,hiç bir ilaç masum değil bunu unutma

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Var mı baska coraspin kullanannnnn??????
Benimde bikaybim var doktorum o kayıptan sonra iki güne bir coraspirin icmemi söyledi yaklaşık 6 ay kullandım tekrar hamile kaldım ve hergun aldım mutlaka doktora danışın ama siz bu konuyu herbunye aynı değil

adi uzak olsun ama maalesef sık gorulen ama yasamadan bilinmeyen gebelikte ortaya cikan sebebi bilinmeyen bir hastalik.preeaklampsi ya da gebelik.zehirlenmesi google de yazin daha iyi bilgi alirsiniz
Cesit cesit cunku
Geçmiş olsun canım .ben anlamıyorum bi evlat sahibi olmak bu kadar zor olmamali yaa rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasın

Benimde bikaybim var doktorum o kayıptan sonra iki güne bir coraspirin icmemi söyledi yaklaşık 6 ay kullandım tekrar hamile kaldım ve hergun aldım mutlaka doktora danışın ama siz bu konuyu herbunye aynı değil
Kac haftalikken kaybettiniz kalp.atışını duymus muydunuz ???

Eger bi saglik problemi olmadan kullanilirsa zarar verir diye dusunuyorum. Cunku coraspin pihti bozuklugu olanlarda bunu onlemek adina kullanilan bir sey, yani kan sulandirici. Sorunu olmayan bi insan kullandiginda da kani normale gore daha sivi (dogru tabir mi bilemedim) olur. Eger sigortaniz varsa ozel hastanelerde bir miktar ucretle yaptirabilirsiniz bu testi. Ben Ankara'da bi hastanede yaptirmistim ilk dusugumden sonra. Bebekten alinan parcada ve esimden alinan kanda sorun cikmadi, bende pihti bozuklugu cikti. Su anda coraspin kullaniyorum. Gecen hafta sali gunune kadar da clexane igne kullaniyordum. Doktor 12. Haftadan sonra birakalim dedi. Her ne kadar bebegime bir sey olur dusuncesiyle tedirgin olsam da sevinmedim diyemiyorum. Cunku ne kolumda ne de bacagimda igne yapacak yer kalmamisti...

Neyse, uzattim. Demem o ki bence doktorunuza danisin. Bu arada ben testi yaptirdigimda hastane ile ayni sehirde degildim, onlar bulundugum ile, istedigim hastaneye ozel bi canta yollamislardi, onunla geri yollamistim kanlari bende. Yani illa ayni sehirde olmaniza gerek yok.

Bunu bende düşünmedim değil diyorlar ki sağlıksız gebelikte kalp atışı duyulmadan düşer.Peki ya biz duymadan atıp durduysa o kalp bunu bilemezler ki zaten dr lar hep aynı düşüncede 2 3 kayıp olmadan bi sorun var diyemeyiz diyorlar. Tmm işte oldu 2. de kaybettim araştırabilirler artık çok acı ya ülkemde sağlık sistemi kadına verilen değer Rabbim yardımcımız olsun. Kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum bende yoksa sağlıklı bi gebeliğim ve 4 yaşında bi oğlum var başka birşey gelmiyor aklıma. Sen ihmal etme iyi bi dr bulup gerekirse testlerini yaptır sonra gebe kal ben çok pişmanım çünkü yanlış yönlendirildim

Bebeğe zararı olabilirmi bilmiyorum. Ben 6 aylık hamileyim. Kasılmalarım oluyor çok. Erken doğum ihtimalim var kan pıhtılaşması testi yapmadılar bana. Fakat kan akışım hızlansın ve ağrım azalsın diye verdi doktor bunu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…