- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Sen test yapmadan neden kullaniyorsun ki ?bir sürü pihtilaşma bozuklugu testleri var onlari yaptirdiktan sonra doktorlar veriyor bu haplari .düşün benim pihtilaşma seviyem ciddi olmasina ragmen cor aspin kullanma dedi doktor ..sen bebegini erken dönemde kaybetmişsin büyük ihtimalle bebegin saglikli değildi saglikli olmayan bir bebekse ilk 12 haftada düşüyor zaten sanki aspirin mi yaşatacak. benim de erken kayiplarim vardi. ona rağmen cor aspini 3 aydan sonra içmeye başladim 32.haftada da mutlaka birakilmasi lazimmiş .bir an once hamile kalirsin inş .gebelikte ,hiç bir ilaç masum değil bunu unutmaYani kullanma diyorsun canım oyle mi?
Doktora sorsam kullanma diyor test yapılmadı çünkü
Teşekkür ederim canım Allah razı olsunSen test yapmadan neden kullaniyorsun ki ?bir sürü pihtilaşma bozuklugu testleri var onlari yaptirdiktan sonra doktorlar veriyor bu haplari .düşün benim pihtilaşma seviyem ciddi olmasina ragmen cor aspin kullanma dedi doktor ..sen bebegini erken dönemde kaybetmişsin büyük ihtimalle bebegin saglikli değildi saglikli olmayan bir bebekse ilk 12 haftada düşüyor zaten sanki aspirin mi yaşatacak. benim de erken kayiplarim vardi. ona rağmen cor aspini 3 aydan sonra içmeye başladim 32.haftada da mutlaka birakilmasi lazimmiş .bir an once hamile kalirsin inş .gebelikte ,hiç bir ilaç masum değil bunu unutma
Gebelik zehirlenmesi ne ola ki???3 aydan sonra benim gebelik zehirlenmesini onlemek icin verdi
adi uzak olsun ama maalesef sık gorulen ama yasamadan bilinmeyen gebelikte ortaya cikan sebebi bilinmeyen bir hastalik.preeaklampsi ya da gebelik.zehirlenmesi google de yazin daha iyi bilgi alirsinizGebelik zehirlenmesi ne ola ki???
Daha once düşük yapmış mıydınızBana da dr bugun Coraspin yazdi ben ona ragmen kullanmakta tereddutteyim.
Bence dr tavsiyesi olmadan baslamayin.
Benimde bikaybim var doktorum o kayıptan sonra iki güne bir coraspirin icmemi söyledi yaklaşık 6 ay kullandım tekrar hamile kaldım ve hergun aldım mutlaka doktora danışın ama siz bu konuyu herbunye aynı değilVar mı baska coraspin kullanannnnn??????
Geçmiş olsun canım .ben anlamıyorum bi evlat sahibi olmak bu kadar zor olmamali yaa rabbim kimsenin kucağını bos bırakmasınadi uzak olsun ama maalesef sık gorulen ama yasamadan bilinmeyen gebelikte ortaya cikan sebebi bilinmeyen bir hastalik.preeaklampsi ya da gebelik.zehirlenmesi google de yazin daha iyi bilgi alirsiniz
Cesit cesit cunku
Kac haftalikken kaybettiniz kalp.atışını duymus muydunuz ???Benimde bikaybim var doktorum o kayıptan sonra iki güne bir coraspirin icmemi söyledi yaklaşık 6 ay kullandım tekrar hamile kaldım ve hergun aldım mutlaka doktora danışın ama siz bu konuyu herbunye aynı değil
Hayır duymadım 6 haftalıkkenKac haftalikken kaybettiniz kalp.atışını duymus muydunuz ???
Selam canım. Ben kullanıyorum ama bende bacakta varis çıktı ondan sonra verdi dr um. Ama kafana göre kullanma derimBaşka kimse coraspin kullanmıyor demekki???
Arkadaşlar merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay önce ,bebegimin kalp atisi olmadığı icin kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ilk gebeligimdi.
Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktora sormadan coraspin kullanmaya başladım .acaba hamile kalırsam bebegime bi sakıncası olur mu??? burdan öğrendiğim kadarıyla bebeğe kan akışının daha fazla olduğunu ve iyi birsey olduğunu ogrendim ama yinede tereddutte kaldım.tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum.doktor bir dusukten sonra kan pihtilasmasi testi yapmayız dedi.ama ben bi kurtaji daha kaldiramam.nolur yardımcı oluuunnnn
Tesekkurler şimdiden
Daha once düşük yapmış mıydınız
Bebeğe zararı olabilirmi bilmiyorum. Ben 6 aylık hamileyim. Kasılmalarım oluyor çok. Erken doğum ihtimalim var kan pıhtılaşması testi yapmadılar bana. Fakat kan akışım hızlansın ve ağrım azalsın diye verdi doktor bunu bana.Arkadaşlar merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay önce ,bebegimin kalp atisi olmadığı icin kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ilk gebeligimdi.
Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktora sormadan coraspin kullanmaya başladım .acaba hamile kalırsam bebegime bi sakıncası olur mu??? burdan öğrendiğim kadarıyla bebeğe kan akışının daha fazla olduğunu ve iyi birsey olduğunu ogrendim ama yinede tereddutte kaldım.tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum.doktor bir dusukten sonra kan pihtilasmasi testi yapmayız dedi.ama ben bi kurtaji daha kaldiramam.nolur yardımcı oluuunnnn
Tesekkurler şimdiden
Kac haftalık hamilesin canım ???öğrenir öğrenmez basladin mi?? ben bi kaç doktora gittim hepside aynısını söylüyor bu ilk gebeligindi ilk kurtajin o yüzden yapamayız diyorlar .yani 3 4 defa falan dusurmem lazimmis.ben boyle birseyi bidaha yasamak istemedigimden kullaniyorum tedbir olarak ama bilmiyorum yinede. bu arada diğer söylediğiniz ilac folic asit mi ??[/QUOTE8
8 haftalık hamileyim iki defa düşük yaptım aslında bende coraspin kullanmamak için direndim bayağı. Oksapar da coraspin gibi kan sulandırıcı ama enjeksiyon hali. Doğurana kadar kullancam maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?