Coraspin

8 haftalık hamileyim iki defa düşük yaptım aslında bende coraspin kullanmamak için direndim bayağı. Oksapar da coraspin gibi kan sulandırıcı ama enjeksiyon hali. Doğurana kadar kullancam maalesef

Bana da dr bugun Coraspin yazdi ben ona ragmen kullanmakta tereddutteyim.
Bence dr tavsiyesi olmadan baslamayin.

Benimde bikaybim var doktorum o kayıptan sonra iki güne bir coraspirin icmemi söyledi yaklaşık 6 ay kullandım tekrar hamile kaldım ve hergun aldım mutlaka doktora danışın ama siz bu konuyu herbunye aynı değil

Selam canım. Ben kullanıyorum ama bende bacakta varis çıktı ondan sonra verdi dr um. Ama kafana göre kullanma derim

8 haftalık hamileyim iki defa düşük yaptım aslında bende coraspin kullanmamak için direndim bayağı. Oksapar da coraspin gibi kan sulandırıcı ama enjeksiyon hali. Doğurana kadar kullancam maalesef
Arkadaşlar her birinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.daha onceki mesajlarimda bebegimin kalp atışını duyamadan kaybettigimi söylemiştim .patolojiye gonderildi genetik vs.hersey normal gözüküyordu .ben 4 senelik evliyim.4 sene sonra gelen ilk gebeligimdi cok mutlu olmustum ama hevesim kursağımda kaldı .ben esimin mesleğinden ötürü siirtte yaşıyorum.burada pihtilasma testi yapilir mi bilmiyorum.ki zaten doktor ilk düşük die yapmiyor.bu testin arastirma hastanesinde yapıldığını duymuştum .10 gun sonra memlekete gidicem süleyman demirel üniversitesi var orda yaptirabilirim aslinda.ama maliyeti cok yuksek bi testmis galiba ve sonuclar hemen cikmiyorms. ama bu ay hamile olma ihtimalim de var.teste zaman kalır mi bilmiyorum.çıkmazın icindeyim.birdaha aynı şeyleri yaşamaktan delicesine korkuyorum.bazı arkadaşlar 12 haftadan önce kalbi durduysa pihtilasmadan olmaz sağlıksız gebeliktir diyor.bunun kesin.bi kanıtı var mi acaba.yani kızlar arafta kaldım .bebegime zarar gelmesinden de korkuyorum,onu tekrar kaybetmekden de

Mantikli aslinda canim.
Pihtilasma olsa 12.haftaya gelinmez diye dusunuyorum ben de ama kesin bir bilgim yok tabi.

Anladigim kadariyla sen hic kalp atisi duymamissin, boyle dusununce pihti bozuklugundan cok digerlerinin de dedigi gibi sagliksiz gebelik gibi duruyor. Ben ilk gittigimde daha meydanda yoktu, sadece rahim duvarim kalinlasmisti. İkinci gittigimde kalp atisini duydum. Ucuncu gittigimde ise kalbi durmustu. 8 haftalikken ki ne durmus, ben 9 haftalikken kurtaj olmak zorunda kalmistim. Doktor Ankara'da bi hastane onerdi, 'birlikte calismiyoruz ama istersen ornek alip yollayabiliriz. Genelde ilk dusuklerde yapilmaz, 3. Dusukten sonra yapilir genetik test, ama istersen yollayabiliriz 'demisti. Tamam dedim, bana hastanenin adini soyledi, telefon numarasini buldum. Aradim konustum. Onlar bana bi canta yolladi, bu cantaya otnekler kondu, bir de 200 tl para koydum yolladim. Yaklasik 2 hafta sonra da sonuclar geldi. Bu arada burada okumustum, bazi arkadaslar doktorlara daha az dusukleri olmasina ragmen 3 dusuk yaptigini soyleyip bu testi yaptiriyormus devlette de. Ha ne kadar dogru bilemiyorum tabii ama bunu da deneyebilirsin belki.

Canım çok geçmiş olsun doktora danışmadan kullanma bence belki bir önerisi olur.Benim de 2. Gebeligim bu ilk düşük yapmıştım 13 haftalik kürtaj olmuştum..Rabbim sana da tekrardan sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaAllah

Teşekkür ederim canlarım.dua edin bana noluurrr hamilelerin duaları kabul olur derler. @serkaps söylediğini bende deniycem kuzum.cok sagolun

Bütün araştırma hastanelerinde test ücretsiz yapılmaktadır ben pihtilasma hastasıyım bu yüzden düşük yaptım ve doktorum hamile kalmadan corasprin kullanımını yasakladı nedenide çocuk pihti şeklinde oluştuğu için içilen ilaç dusuge sebebiyet verebiliyormus hamile kaldıktan sonra başladım şimdi hamileyim 4.5 yıllık evliyim bence doktor kontrolünde kullanın

Aa bunu bilmiyordum.adetime 14 veya 13 gün falan kaldi heralde.kullandiklarim düşürür mü acaba bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…