- Konu Sahibi CocoChanelmademoiselle
-
Kac haftalık hamilesin canım ???öğrenir öğrenmez basladin mi?? ben bi kaç doktora gittim hepside aynısını söylüyor bu ilk gebeligindi ilk kurtajin o yüzden yapamayız diyorlar .yani 3 4 defa falan dusurmem lazimmis.ben boyle birseyi bidaha yasamak istemedigimden kullaniyorum tedbir olarak ama bilmiyorum yinede. bu arada diğer söylediğiniz ilac folic asit mi ??
Bende duyamamistim bebegimin kalp atışını .ayni şeyleri yasamaktan korktuğum icin kullanayim dedim ama zararliymisHayır duymadım 6 haftalıkken
Evet bu ay hamile.kalamazsam.cok yoğun adet görürüm diye korkuyorum bi tarafdandaAy bence kullanma canım ya kanaman falan olursa kanı cıvıklastrdıgı ıcın kanaman durmayabılır
Bana da dr bugun Coraspin yazdi ben ona ragmen kullanmakta tereddutteyim.
Bence dr tavsiyesi olmadan baslamayin.
Benimde bikaybim var doktorum o kayıptan sonra iki güne bir coraspirin icmemi söyledi yaklaşık 6 ay kullandım tekrar hamile kaldım ve hergun aldım mutlaka doktora danışın ama siz bu konuyu herbunye aynı değil
Selam canım. Ben kullanıyorum ama bende bacakta varis çıktı ondan sonra verdi dr um. Ama kafana göre kullanma derim
Eger bi saglik problemi olmadan kullanilirsa zarar verir diye dusunuyorum. Cunku coraspin pihti bozuklugu olanlarda bunu onlemek adina kullanilan bir sey, yani kan sulandirici. Sorunu olmayan bi insan kullandiginda da kani normale gore daha sivi (dogru tabir mi bilemedim) olur. Eger sigortaniz varsa ozel hastanelerde bir miktar ucretle yaptirabilirsiniz bu testi. Ben Ankara'da bi hastanede yaptirmistim ilk dusugumden sonra. Bebekten alinan parcada ve esimden alinan kanda sorun cikmadi, bende pihti bozuklugu cikti. Su anda coraspin kullaniyorum. Gecen hafta sali gunune kadar da clexane igne kullaniyordum. Doktor 12. Haftadan sonra birakalim dedi. Her ne kadar bebegime bir sey olur dusuncesiyle tedirgin olsam da sevinmedim diyemiyorum. Cunku ne kolumda ne de bacagimda igne yapacak yer kalmamisti...
Neyse, uzattim. Demem o ki bence doktorunuza danisin. Bu arada ben testi yaptirdigimda hastane ile ayni sehirde degildim, onlar bulundugum ile, istedigim hastaneye ozel bi canta yollamislardi, onunla geri yollamistim kanlari bende. Yani illa ayni sehirde olmaniza gerek yok.
Bunu bende düşünmedim değil diyorlar ki sağlıksız gebelikte kalp atışı duyulmadan düşer.Peki ya biz duymadan atıp durduysa o kalp bunu bilemezler ki zaten dr lar hep aynı düşüncede 2 3 kayıp olmadan bi sorun var diyemeyiz diyorlar. Tmm işte oldu 2. de kaybettim araştırabilirler artık çok acı ya ülkemde sağlık sistemi kadına verilen değer Rabbim yardımcımız olsun. Kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum bende yoksa sağlıklı bi gebeliğim ve 4 yaşında bi oğlum var başka birşey gelmiyor aklıma. Sen ihmal etme iyi bi dr bulup gerekirse testlerini yaptır sonra gebe kal ben çok pişmanım çünkü yanlış yönlendirildim
Bebeğe zararı olabilirmi bilmiyorum. Ben 6 aylık hamileyim. Kasılmalarım oluyor çok. Erken doğum ihtimalim var kan pıhtılaşması testi yapmadılar bana. Fakat kan akışım hızlansın ve ağrım azalsın diye verdi doktor bunu bana.
Arkadaşlar her birinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.daha onceki mesajlarimda bebegimin kalp atışını duyamadan kaybettigimi söylemiştim .patolojiye gonderildi genetik vs.hersey normal gözüküyordu .ben 4 senelik evliyim.4 sene sonra gelen ilk gebeligimdi cok mutlu olmustum ama hevesim kursağımda kaldı .ben esimin mesleğinden ötürü siirtte yaşıyorum.burada pihtilasma testi yapilir mi bilmiyorum.ki zaten doktor ilk düşük die yapmiyor.bu testin arastirma hastanesinde yapıldığını duymuştum .10 gun sonra memlekete gidicem süleyman demirel üniversitesi var orda yaptirabilirim aslinda.ama maliyeti cok yuksek bi testmis galiba ve sonuclar hemen cikmiyorms. ama bu ay hamile olma ihtimalim de var.teste zaman kalır mi bilmiyorum.çıkmazın icindeyim.birdaha aynı şeyleri yaşamaktan delicesine korkuyorum.bazı arkadaşlar 12 haftadan önce kalbi durduysa pihtilasmadan olmaz sağlıksız gebeliktir diyor.bunun kesin.bi kanıtı var mi acaba.yani kızlar arafta kaldım .bebegime zarar gelmesinden de korkuyorum,onu tekrar kaybetmekden de8 haftalık hamileyim iki defa düşük yaptım aslında bende coraspin kullanmamak için direndim bayağı. Oksapar da coraspin gibi kan sulandırıcı ama enjeksiyon hali. Doğurana kadar kullancam maalesef
Arkadaşlar her birinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.daha onceki mesajlarimda bebegimin kalp atışını duyamadan kaybettigimi söylemiştim .patolojiye gonderildi genetik vs.hersey normal gözüküyordu .ben 4 senelik evliyim.4 sene sonra gelen ilk gebeligimdi cok mutlu olmustum ama hevesim kursağımda kaldı .ben esimin mesleğinden ötürü siirtte yaşıyorum.burada pihtilasma testi yapilir mi bilmiyorum.ki zaten doktor ilk düşük die yapmiyor.bu testin arastirma hastanesinde yapıldığını duymuştum .10 gun sonra memlekete gidicem süleyman demirel üniversitesi var orda yaptirabilirim aslinda.ama maliyeti cok yuksek bi testmis galiba ve sonuclar hemen cikmiyorms. ama bu ay hamile olma ihtimalim de var.teste zaman kalır mi bilmiyorum.çıkmazın icindeyim.birdaha aynı şeyleri yaşamaktan delicesine korkuyorum.bazı arkadaşlar 12 haftadan önce kalbi durduysa pihtilasmadan olmaz sağlıksız gebeliktir diyor.bunun kesin.bi kanıtı var mi acaba.yani kızlar arafta kaldım .bebegime zarar gelmesinden de korkuyorum,onu tekrar kaybetmekden de
Arkadaşlar her birinize yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.daha onceki mesajlarimda bebegimin kalp atışını duyamadan kaybettigimi söylemiştim .patolojiye gonderildi genetik vs.hersey normal gözüküyordu .ben 4 senelik evliyim.4 sene sonra gelen ilk gebeligimdi cok mutlu olmustum ama hevesim kursağımda kaldı .ben esimin mesleğinden ötürü siirtte yaşıyorum.burada pihtilasma testi yapilir mi bilmiyorum.ki zaten doktor ilk düşük die yapmiyor.bu testin arastirma hastanesinde yapıldığını duymuştum .10 gun sonra memlekete gidicem süleyman demirel üniversitesi var orda yaptirabilirim aslinda.ama maliyeti cok yuksek bi testmis galiba ve sonuclar hemen cikmiyorms. ama bu ay hamile olma ihtimalim de var.teste zaman kalır mi bilmiyorum.çıkmazın icindeyim.birdaha aynı şeyleri yaşamaktan delicesine korkuyorum.bazı arkadaşlar 12 haftadan önce kalbi durduysa pihtilasmadan olmaz sağlıksız gebeliktir diyor.bunun kesin.bi kanıtı var mi acaba.yani kızlar arafta kaldım .bebegime zarar gelmesinden de korkuyorum,onu tekrar kaybetmekden de
Canım çok geçmiş olsun doktora danışmadan kullanma bence belki bir önerisi olur.Benim de 2. Gebeligim bu ilk düşük yapmıştım 13 haftalik kürtaj olmuştum..Rabbim sana da tekrardan sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaAllahArkadaşlar merhaba,
Ben yaklaşık 5 ay önce ,bebegimin kalp atisi olmadığı icin kürtaj olmak zorunda kalmıştım,ilk gebeligimdi.
Simdi tekrar hamile kalmak istiyorum.doktora sormadan coraspin kullanmaya başladım .acaba hamile kalırsam bebegime bi sakıncası olur mu??? burdan öğrendiğim kadarıyla bebeğe kan akışının daha fazla olduğunu ve iyi birsey olduğunu ogrendim ama yinede tereddutte kaldım.tekrar aynı seyleri yaşamak istemiyorum.doktor bir dusukten sonra kan pihtilasmasi testi yapmayız dedi.ama ben bi kurtaji daha kaldiramam.nolur yardımcı oluuunnnn
Tesekkurler şimdiden
Anladigim kadariyla sen hic kalp atisi duymamissin, boyle dusununce pihti bozuklugundan cok digerlerinin de dedigi gibi sagliksiz gebelik gibi duruyor. Ben ilk gittigimde daha meydanda yoktu, sadece rahim duvarim kalinlasmisti. İkinci gittigimde kalp atisini duydum. Ucuncu gittigimde ise kalbi durmustu. 8 haftalikken ki ne durmus, ben 9 haftalikken kurtaj olmak zorunda kalmistim. Doktor Ankara'da bi hastane onerdi, 'birlikte calismiyoruz ama istersen ornek alip yollayabiliriz. Genelde ilk dusuklerde yapilmaz, 3. Dusukten sonra yapilir genetik test, ama istersen yollayabiliriz 'demisti. Tamam dedim, bana hastanenin adini soyledi, telefon numarasini buldum. Aradim konustum. Onlar bana bi canta yolladi, bu cantaya otnekler kondu, bir de 200 tl para koydum yolladim. Yaklasik 2 hafta sonra da sonuclar geldi. Bu arada burada okumustum, bazi arkadaslar doktorlara daha az dusukleri olmasina ragmen 3 dusuk yaptigini soyleyip bu testi yaptiriyormus devlette de. Ha ne kadar dogru bilemiyorum tabii ama bunu da deneyebilirsin belki.
Teşekkür ederim canlarım.dua edin bana noluurrr hamilelerin duaları kabul olur derler. @serkaps söylediğini bende deniycem kuzum.cok sagolunCanım çok geçmiş olsun doktora danışmadan kullanma bence belki bir önerisi olur.Benim de 2. Gebeligim bu ilk düşük yapmıştım 13 haftalik kürtaj olmuştum..Rabbim sana da tekrardan sağlıklı bir bebek nasip etsin inşaAllah
Aa bunu bilmiyordum.adetime 14 veya 13 gün falan kaldi heralde.kullandiklarim düşürür mü acaba bebegimiBütün araştırma hastanelerinde test ücretsiz yapılmaktadır ben pihtilasma hastasıyım bu yüzden düşük yaptım ve doktorum hamile kalmadan corasprin kullanımını yasakladı nedenide çocuk pihti şeklinde oluştuğu için içilen ilaç dusuge sebebiyet verebiliyormus hamile kaldıktan sonra başladım şimdi hamileyim 4.5 yıllık evliyim bence doktor kontrolünde kullanın
Teşekkür ederim canım .peki olası zararlarını da soyledi mi bu ilaci kullanmaninBence hamile kaldıktan sonra kullanın kayseride çok iyi bir profesör dedi bunu bana tabi tercih size kalmış
Şimdi igneyede başladım coraspinle birlikte ilacın değil ama iğnenin normal doğumu zorlastirabileceginden bahsetti bence doktora gidin ne olur ne olmaz doktor karar versinTeşekkür ederim canım .peki olası zararlarını da soyledi mi bu ilaci kullanmanin
Tamam kuzum sagol yardımcı olduğun icinŞimdi igneyede başladım coraspinle birlikte ilacın değil ama iğnenin normal doğumu zorlastirabileceginden bahsetti bence doktora gidin ne olur ne olmaz doktor karar versin
İnşaAllah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde yeni bir hamilelik nasip olur kuzum üzüntüye verme kendini moralin iyi olsun :))Teşekkür ederim canlarım.dua edin bana noluurrr hamilelerin duaları kabul olur derler.The Winchesters söylediğini bende deniycem kuzum.cok sagolun
Seni yerimmmmmİnşaAllah en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde yeni bir hamilelik nasip olur kuzum üzüntüye verme kendini moralin iyi olsun :))
Canım benimm biz de seni yeriz kiSeni yerimmmmmbebisini de yerim yerim
Canım benimm biz de seni yeriz kiGüzel haberlerini bekliyorum inşallah
Mustafa hocami acaba isim öğrenebilirim iyi biprofa ihtiyacım vardaBence hamile kaldıktan sonra kullanın kayseride çok iyi bir profesör dedi bunu bana tabi tercih size kalmış
Evet bu ay hamile.kalamazsam.cok yoğun adet görürüm diye korkuyorum bi tarafdanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?