coraspinin bebek cinsiyetiyle alakası varmı

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
23
28
kızlar bi karşılaştırma yapalım doğruluğu nedr gebelik öncesi coraspin kullanlar bebekleri kız oluyormuş doğrumu sizce
burda bi makalede okumuştum asidik olmasından dolayız gebelik kız bebeği oluştruyomuş
doğrumu sizlerinki nasıl oldu

Allah aşkına Coraspinin bebek cinsiyetiyle alakası hangi makalede yazıyor bana bir atar mısınız makaleyi çok merak ettim. Facebook'ta mı okudunuz naptınız? Ayrıca sen istediğin şeyi yut, eşinden de bir X kromozomu gelmedikçe kızın olmaz. Eşine yuttursan hadi bir derece anlarım da.

Kadın hergün bir kutu coraspin de bitirse bebegin cinsiyetine bi katkısı olmaz.. 2018 yılındayız..

Tövbe yarabbi! erkekten gelen spermlerden dişi ya da erkek hangisi yumurtayı döllerse cinsiyet o olur. İlaç cinsiyet mi belirler hiç. Nasıl bir mevzu anlamadım.

çocuğun kız ya da erkek olması x y kromozomlarına bağlıdır yani sperm tutunur tutunmaz belli olan bir şey böyle cahil cahil şeylere inanmayın

Aspirin kullanmadım çoçuklarımın ikiside kız.
allah bagişlasın ben gebelik öncesi kullananlar için sordum burdaki makalede gecen yazıda coraspin kadına asik bir alan yaşattıgı için genelde kız oluyomuş ve merak ettim kullananlar için doğruluğu varmdr

Ben hamile kaldigim ay 1 kutu arveles bitirmistim.
Demek ondan oğlum oldu..
Arveles erkek bebis yapıyor arkadaslar kesin bilgi yayalım
Ben her sabah nesquikli süt içiyom kızım var. Arkadaşlar nestle nesquik = kız bebek

Yok daha neler bu yumurtanın döllenmesi ile alakalı ayrıca kız olursa kullanmayacakmısınız merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…