coraspinin bebek cinsiyetiyle alakası varmı

Erkekten gelen spermin bekirlediği cinsiyetle coraspinin arasında nasıl bi ilişki olabilir ? Bide asidik bazik falan hey allahım güleyim mi ağlayayım mı ??

Olmaz öyle şey.Kadın cinsiyet için hiç bir şey yapamaz.

Bi kız vardı çocuğumun gözünün yeşil olmasını istiyorum ne yapmam lazım diye konusu vardı, biri 1000 kere ya yeşil çek demişti ne gülmüştüm

Onu bende unutmuyorum en guldugum yorumlardan biriydi

Urfada dakarnını hocalara okutan kadınlar vardı erkek olsun diye
Off bazen cehaletle uğraşmak dünyanın en yorucu şeyi oluyor

Bu bilgiyi hemşehrilerime iletmem lazım.
Sağım solum kuma dolu.
Yalnız hergün soğan sarımsak yiyen adamdan çocuk nasıl yapabildiniz. İnsan bayılır

Benim.eaim hiç sevmez yemez ben yediğimde kızar bir oğlum var şimdiki kız :))

Bu bilgiyi hemşehrilerime iletmem lazım.
Sağım solum kuma dolu.
Yalnız hergün soğan sarımsak yiyen adamdan çocuk nasıl yapabildiniz. İnsan bayılır
Ahahah işin ilginci eşim hiç kokmaz :) bol maydanoz yiyip günde 3 kere dişini fırçaladığı için olabilir. :) yoğun tempoda çalışıyor ve doğal antibiyotik yemesi gerekiyor :)
ANNONA işte bilemiyorum :)

Belki soyle bir mantik olur asidik ortamda Y (erkek) hucreler oluyorsa tabi X (kadin) yumurtayla bulusur. Erkek XY kadin XX sonucta kadinin X ve erkekten gelen X bulusunca kiz bebek oluyor.
X daha kuvvetli ve dayanikli ama yavas, Y ise daha hizli ama dayaniksiz.
Kadinin yumurtlama oldugunda yumurta 24 saat yasiyor ama sperm 72 saate kadar. Eger yumurtlama gununuzu biliyorsaniz 1 gun once birlesme gerceklesirse rahimde spermler yasar ama X lerin yasama olasiligi daha yuksek. Ve yumurtladiginiz anda X lerin eslesme olasiligi daha yuksek. Buda kiz bebek demek. Ama yumurtladiginiz gun birlesme olursa Y cok hizli oldugu icin X ten once rahime ulasip yumurta ile eslesir erkek bebek olma ihtimali artar.
Bunlar mantikli olasiliklar ama tabi Allah bilir en iyisini :) Ben denedim oldu belki tesaduf belki degil :)

burdaki “allahım cehaleeetttte dayanamoyoroooom” tarzı yorumları fazla kendini beğenmiş ve komik buldum :)

evet bebeğin cinsiyetini erkekten gelen sperm belirler ama sonuçta sperm de dış etkiler tarafından etkilenebilir.
mesela hep %50 erkek %50 kız olacak deriz ama; Y kromozomu daha hafif olduğu için Y spermi daha hızlı hareket eder. eşit şartlarda yarışmıyorlar yani :) fakat hızlı yaşamalarına rağmen ömürleri daha kısadır, daha savunmasızdırlar diyebiliriz. bu aradaki farklar bariz şeyler değiller ama. çok minik farklar.

internette bu yazdığınız şeyi araştırdım. bir yerde aspirin anti-inflamatuar bir ilaç olduğu için Y kromozomların yaşam süresini arttırır, bu nedenle erkek bebek olma olasılığı bir tık artar demişler.

ama makalelere baktığım zaman bu konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım. demek ki bilimsel geçerliliği olmayan uydurmasyon bir şey. inanmayın.

Babam tam bir soğan ve sarımsak canavarıdır. Aşırı sever ama iki kızı var ehehe. Belki babam istisnadır :)

Ama dış etkenler erkeği etkileyen şeyler sonuçta di mi hani kadını etkilemiyor. Kendisi coraspin içmekten bahsediyor eşine içirse tamam bir derece diyeceğim de ehehe. Yav bir yandan da üzülüyorum, yıllarca bu ataerkil düzen kadınları itip kaktı böyle işte her şeyde suçlu olarak kadın oluyor. Denizatları gibi olsaymışız keşke öff.

Ne saçma ya. Hiç mi okumuyosunuz??? Yani sırf merakın gitsn diye yazyrm gebelik öncesi coraspin kullandım cinsiyet erkek. Allah akıl fikir versin.

yok mesela bu etki gerçek olsaydı şöyle bir şey olabilirdi, diyelim çift yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girdi. böyle bir durumda hemen döllenme olmayacak, spermler vücutta bekleyecek ya hani. o esnada ilaç işte y spermlerinin hassaslıktan dolayı ölme oranını azaltıcak, eskiye göre erkek olma oranını artıracak yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…