Bi kız vardı çocuğumun gözünün yeşil olmasını istiyorum ne yapmam lazım diye konusu vardı, biri 1000 kere ya yeşil çek demişti ne gülmüştüm
Hayır asprin... isveçli bilim adamları şoktaOha, bebeğin cinsiyetini belirleyen erkek değil miydi?
Bu bilgiyi hemşehrilerime iletmem lazım.Soğan sarımsak bol yiyen erkeklerin çocukları erkek olurmuş. Benim eşim de her gün bol bol yer ve gerçekten oğlum oldu :) ama benim yememle alakalı değil çünkü cinsiyeti erkek belirliyor :)
Bunu deneyebilirsiniz belki. Soğan sarımsak hiç yemesin eşiniz, kızınız olabilir :)
Ay çok güldümBi kız vardı çocuğumun gözünün yeşil olmasını istiyorum ne yapmam lazım diye konusu vardı, biri 1000 kere ya yeşil çek demişti ne gülmüştüm
Benim.eaim hiç sevmez yemez ben yediğimde kızar bir oğlum var şimdiki kız :))Soğan sarımsak bol yiyen erkeklerin çocukları erkek olurmuş. Benim eşim de her gün bol bol yer ve gerçekten oğlum oldu :) ama benim yememle alakalı değil çünkü cinsiyeti erkek belirliyor :)
Bunu deneyebilirsiniz belki. Soğan sarımsak hiç yemesin eşiniz, kızınız olabilir :)
Ahahah işin ilginci eşim hiç kokmaz :) bol maydanoz yiyip günde 3 kere dişini fırçaladığı için olabilir. :) yoğun tempoda çalışıyor ve doğal antibiyotik yemesi gerekiyor :)Bu bilgiyi hemşehrilerime iletmem lazım.
Sağım solum kuma dolu.
Yalnız hergün soğan sarımsak yiyen adamdan çocuk nasıl yapabildiniz. İnsan bayılır
Soğan sarımsak bol yiyen erkeklerin çocukları erkek olurmuş. Benim eşim de her gün bol bol yer ve gerçekten oğlum oldu :) ama benim yememle alakalı değil çünkü cinsiyeti erkek belirliyor :)
burdaki “allahım cehaleeetttte dayanamoyoroooom” tarzı yorumları fazla kendini beğenmiş ve komik buldum :)
evet bebeğin cinsiyetini erkekten gelen sperm belirler ama sonuçta sperm de dış etkiler tarafından etkilenebilir.
mesela hep %50 erkek %50 kız olacak deriz ama; Y kromozomu daha hafif olduğu için Y spermi daha hızlı hareket eder. eşit şartlarda yarışmıyorlar yani :) fakat hızlı yaşamalarına rağmen ömürleri daha kısadır, daha savunmasızdırlar diyebiliriz. bu aradaki farklar bariz şeyler değiller ama. çok minik farklar.
internette bu yazdığınız şeyi araştırdım. bir yerde aspirin anti-inflamatuar bir ilaç olduğu için Y kromozomların yaşam süresini arttırır, bu nedenle erkek bebek olma olasılığı bir tık artar demişler.
ama makalelere baktığım zaman bu konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım. demek ki bilimsel geçerliliği olmayan uydurmasyon bir şey. inanmayın.
yok mesela bu etki gerçek olsaydı şöyle bir şey olabilirdi, diyelim çift yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girdi. böyle bir durumda hemen döllenme olmayacak, spermler vücutta bekleyecek ya hani. o esnada ilaç işte y spermlerinin hassaslıktan dolayı ölme oranını azaltıcak, eskiye göre erkek olma oranını artıracak yani :)Ama dış etkenler erkeği etkileyen şeyler sonuçta di mi hani kadını etkilemiyor. Kendisi coraspin içmekten bahsediyor eşine içirse tamam bir derece diyeceğim de ehehe. Yav bir yandan da üzülüyorum, yıllarca bu ataerkil düzen kadınları itip kaktı böyle işte her şeyde suçlu olarak kadın oluyor. Denizatları gibi olsaymışız keşke öff.
O zaman bu ihtimali de çürütmüş olduk :))))Babam tam bir soğan ve sarımsak canavarıdır. Aşırı sever ama iki kızı var ehehe. Belki babam istisnadır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?