Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılemeyızmerhaba kızlar 2 adet üst üste coraspirin aldım çok endişe ettim bi soruna yol açar mi sizce
Neden kullanıyorsunuz coraspin? Gebelik mi başka bir sebep mi? Korkmayın birşey olmaz.birdahakine dikkat edin.dozu yükselmiş olur sadecemerhaba kızlar 2 adet üst üste coraspirin aldım çok endişe ettim bi soruna yol açar mi sizce
evet unuttum nasıl olduysa içtikten sonra hatırladım bu saatte hemdeşahsen benım aspirin ve turevıne alerjım var sımdıye ölmüş olurdum ama ılac ve saglık bu bunu bız bılemeyız onemlı konular
unuttugunuz ıcın mı ıkı tane ıctınız ust uste
inşallah kan pıhtılaşması var Bnde bu yüzden kullanıyorumNeden kullanıyorsunuz coraspin? Gebelik mi başka bir sebep mi? Korkmayın birşey olmaz.birdahakine dikkat edin.dozu yükselmiş olur sadece
evet hani mide de ve bağırsakta bi soruna yol açar sandım korktum birazKanınız daha fazla sulanır, bi yerinizi kesmeyin çok kan kaybedersiniz.
sanırsam bi 10 dk arayla aynı anda çözüleceğini düşünüyorum haklisiniz fazla korktum galibaKac saat arayla ne zaman ictiniz bilmem ama hala yasiyosunuz sakin olun dusunmeyin psikolojik olarak hasta etmeyin kendinizi herhangi bir olaganligin disinda acil servise gidin ama ihmal etmeyin saglik onemli![]()
Yok kız ne sorun acıcak. Küçükken seker diye yerdim bebe asprinini![]()
200 mg toplam daKac mg? Bir sey olacagini sanmiyorum ben de asprin almistim dr sikinti olmaz demisti.
Korkmayin sakin olun bicok hastaligin sebebi bile psikolojik mesela baska seylerden konusalim hadi mesela evli misin calisiyor musun okuyor musunsanırsam bi 10 dk arayla aynı anda çözüleceğini düşünüyorum haklisiniz fazla korktum galiba
teşekkür ederimKorkmayin sakin olun bicok hastaligin sebebi bile psikolojik mesela baska seylerden konusalim hadi mesela evli misin calisiyor musun okuyor musun![]()
Balık filan tüket vitaminlerine baktırteşekkür ederimevliyim bir oğlum var 2,5 yaşında ben 29 yaşındayım ve unutkanım bugünlerde
sanırsam hamileyim ve unutkanlugimi buna bağlıyorum diğer gebeligimdede böyle olmuştumBalık filan tüket vitaminlerine baktır
sanırsam hamıleyım ne demeksanırsam hamileyim ve unutkanlugimi buna bağlıyorum diğer gebeligimdede böyle olmuştum
İnsanlarin donem donem unutkanliklari olur bunun bicok sebebi oldugu gibi en cok gorulenlerden birisi yorgunluk ve stres Allahim bagislasin aslan parcasini masallah masallahteşekkür ederimevliyim bir oğlum var 2,5 yaşında ben 29 yaşındayım ve unutkanım bugünlerde