coraspirin

Cnrozge

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2019
388
414
23
34
merhaba kızlar 2 adet üst üste coraspirin aldım çok endişe ettim bi soruna yol açar mi sizce

şahsen benım aspirin ve turevıne alerjım var sımdıye ölmüş olurdum ama ılac ve saglık bu bunu bız bılemeyız onemlı konular

unuttugunuz ıcın mı ıkı tane ıctınız ust uste

merhaba kızlar 2 adet üst üste coraspirin aldım çok endişe ettim bi soruna yol açar mi sizce
Neden kullanıyorsunuz coraspin? Gebelik mi başka bir sebep mi? Korkmayın birşey olmaz.birdahakine dikkat edin.dozu yükselmiş olur sadece

şahsen benım aspirin ve turevıne alerjım var sımdıye ölmüş olurdum ama ılac ve saglık bu bunu bız bılemeyız onemlı konular

unuttugunuz ıcın mı ıkı tane ıctınız ust uste
evet unuttum nasıl olduysa içtikten sonra hatırladım bu saatte hemde

Kanınız daha fazla sulanır, bi yerinizi kesmeyin çok kan kaybedersiniz.

Kac saat arayla ne zaman ictiniz bilmem ama hala yasiyosunuz sakin olun dusunmeyin psikolojik olarak hasta etmeyin kendinizi herhangi bir olaganligin disinda acil servise gidin ama ihmal etmeyin saglik onemli 🤗

Yok kız ne sorun acıcak. Küçükken seker diye yerdim bebe asprinini 😀

Kac mg? Bir sey olacagini sanmiyorum ben de asprin almistim dr sikinti olmaz demisti.

Kac saat arayla ne zaman ictiniz bilmem ama hala yasiyosunuz sakin olun dusunmeyin psikolojik olarak hasta etmeyin kendinizi herhangi bir olaganligin disinda acil servise gidin ama ihmal etmeyin saglik onemli 🤗
sanırsam bi 10 dk arayla aynı anda çözüleceğini düşünüyorum haklisiniz fazla korktum galiba

sanırsam bi 10 dk arayla aynı anda çözüleceğini düşünüyorum haklisiniz fazla korktum galiba
Korkmayin sakin olun bicok hastaligin sebebi bile psikolojik mesela baska seylerden konusalim hadi mesela evli misin calisiyor musun okuyor musun 🥰

sanırsam hamileyim ve unutkanlugimi buna bağlıyorum diğer gebeligimdede böyle olmuştum
sanırsam hamıleyım ne demek :KK70: hamılemısınız degılmısınız
ben hamıle olsam en azından hastaneyı arardım acılde doktora sorardım hamıleyım 2 tane aspırın aldım bırsey olur mu dıye oyuzden bu ayrıntı da onemlı

teşekkür ederim 😁 evliyim bir oğlum var 2,5 yaşında ben 29 yaşındayım ve unutkanım bugünlerde
İnsanlarin donem donem unutkanliklari olur bunun bicok sebebi oldugu gibi en cok gorulenlerden birisi yorgunluk ve stres Allahim bagislasin aslan parcasini masallah masallah 🧿🧿

Back
X