- 29 Mart 2016
- 514
- 170
- 103
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
8 incir kurusuve iki havucu su ile kaynat su fokur fokur kaynasın suyunu sabah akşam bir adet bitimi vasla diğer adet döngüsüne kadarincir havucu hiç duymamıştım cnm o nasıl oluyor
canım adetinin 2.günü başlıyorsun bu küre 10 gün devam ediyorsun,taze öğütülmüş olması gerekiyor benim bildiğim,ögütülmemiş faydası olurmu bilemiyorum,hayırlısı olur inş ben yaptım bu ay ama kırmızılar geliyor sanırım cok üzgünümKızlar batıma 4gün var yarı ümitli yarı ümitsizim bal tarçın çörekotunu yesem sakıncası olurmu bide çörekotunu öğütme şansım yok hiç sade yesem olurmu
Ben içine fistik da koydumcanım adetinin 2.günü başlıyorsun bu küre 10 gün devam ediyorsun,taze öğütülmüş olması gerekiyor benim bildiğim,ögütülmemiş faydası olurmu bilemiyorum,hayırlısı olur inş ben yaptım bu ay ama kırmızılar geliyor sanırım cok üzgünüm
hahaha çok iyii :) bat ne zaman?Ben içine fistik da koydum
Hayırlısı inşallah sen yaptınmıhayırlısı olsun benimde ümidim yoktu ,çok kafama taktım takmamak lazım aslında akışına bırakmak lazım
evet yaptım ama kahverengi akıntılarım başladı şuanHayırlısı inşallah sen yaptınmı
Gününmüydü bugün belki de yerleşme direvet yaptım ama kahverengi akıntılarım başladı şuanbu ay da olmadı
Benim adetim düzensizleşti kürtajdan snra gecen sene bi kürtajım oldu, 24 ila 27 gün arası oluyorum hep bu sefer erken oldumGününmüydü bugün belki de yerleşme dir
Benimde düZensizleştiBen de yapmıştım yunuslar da büyüyüp çatladı ama olmadı cumartesi günü normal bat tarihimden 4 gün önce adet oldum yine. Geçen ay da böyle olmuştu. 28-30 günde bir olurdum. Düşükten sonra 24 güne düştü
sorma canım ya bünyemiz oyun oynuyor bizimleBenimde düZensizleştikürtajdan önce 21 günde olurdum hiç şaşmazdı, sonra döngü degişti,sanırım ben bu ay yumurtlamadm öle hissediyorum yumurta akı gibi akıntım olurdu ama bu ay olmadı farketmedm yani kür işe yaramadı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?