- 19 Haziran 2015
- 3.296
- 2.830
- 133
- Konu Sahibi uydurukpirenses
-
Hayırlısı olsun canim gelcekler bir gün bebislerimiz inşallah :) aynı anda kullanmadan dozunu kacirmazsak bir şey olmaz diye düşünüyorum canim :) hepsi Allahim bize bahsettiği şifa kaynağı sonuçta. Onları sofa niyetine kullanıp Allaha dua edeceğizselam canım aldım sonucu negatif her zamanki gibi :) artık bir süre dinlenmeye alıcam kendimi bunaldım. tabi bu arada hayıt otu hapını ve inofolic combi soğan suyuna devam edicem.inş. faydasını görürüz bazen korkuyorm bunca şey dokunur mu diye :)
aynen öyle :) Rabbim şifayı nereden verirse deniyoruz hepsini. benim inancım tam inşallah bir gün olacak dediğin gibi belkide hiç beklemediğimiz bir anda :)))Hayırlısı olsun canim gelcekler bir gün bebislerimiz inşallah :) aynı anda kullanmadan dozunu kacirmazsak bir şey olmaz diye düşünüyorum canim :) hepsi Allahim bize bahsettiği şifa kaynağı sonuçta. Onları sofa niyetine kullanıp Allaha dua edeceğiz
estağfirullah bak ne kadar da güzel en azından hamile kalabiliyorsun canım . Sen hiç sıkma canını inşallah Rabbim hayırlısı ne zamansa o zaman nasip eder hepimize faydalı olursa bizide bilgilendir mutlaka :)Merhaba güzel anne adayları Allah hepimize hayırlı gördüğü zamanda hayırlı saglıklı bebişler versin inş :) benim hikayem şöyle; 2 yıllık evliyim evlendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık endişelendim ve evlendikten 7 ay sonra 2 farklı doktora gittim ilki hiç bir sorun olmadıgını daha cok yeni oldugumuzu ve calışmalara devam etmemizi söyledi :) ardından başka bir doktora gittim bütün testlerim yapıldı gen testlerime kadar, küçük bir miyom var dedi fakat hamile kalmana engel degil dedi,vitamin taksviyesi folikasit ve b12 verdi,bunları kullandıktan 1 ay snra (gecen sene haziran ayında) hamile oldugumu ögrendim malesef 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldumdaha sonra korunmaya karar verdik, adet döngüm kürtaja kadar 21 günde bir olurdu, kürtajdan sonra düzensizleşti 21 ila 27 gün arasında,bu sene nisan ayında bat ıma cok yakın korunmasız bir ilişkim olmuştu süpriz bir şekilde hamile oldugumu ögrendim mayıs ayında malesef buda kimyasal gebelikti korunmaya devam ettik temmuz ayına kadar,bu arada nisan itibariylede folikasit kullanıyorum, korunmayı ayın sonunda bıraktık sanırım yumurtlama günlerine dek getiremedik olmadı bu ay,bugun itibariyle çörek otu kürüne başladım , aynı zamanda hayıt tohumu cayı içecegim günde bir fincan,eşimede keçi boynuzu ve pekmezi yediriyorum :) inanarak ve umarak yiyelim bu kürü şifa olsun inşallah, gelişmeleri yazacağim uzun oldu yazdıklarım umarım sıkılmassınız okurken
Aynen öyle tatlım. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı zamanda versin inşallah hepimizeaynen öyle :) Rabbim şifayı nereden verirse deniyoruz hepsini. benim inancım tam inşallah bir gün olacak dediğin gibi belkide hiç beklemediğimiz bir anda :)))
Canım bende 1.5 yıllık evliyim eşimle aynı şehirdeyiz ama haftanın 3, 4 günü evde olmuyo gelincede yorgunluktan koltukta uyuya kalıyor bende hiç hamile kalamadım sıkma canını olur inşallahBiz iş dolayısıyla ayrı yaşıyoruz. Yani bazen ayda bir kez beraber olabiliyoruz. İki yıllık evliyim, hiç hamile kalmadım dahaartık ümidim de yok zaten, yoruldum gerçekten
Canım bende 1.5 yıllık evliyim eşimle aynı şehirdeyiz ama haftanın 3, 4 günü evde olmuyo gelincede yorgunluktan koltukta uyuya kalıyor bende hiç hamile kalamadım sıkma canını olur inşallah
Slm canım herşeyin hayırlısını dinlemek gerekiyor demekki senin içinde hayırlısı buymuş canım hayıt tohumu göğüsleri büyütüyormuş Yengem kullanmıştı benim ikizlerde 5şer Kilo maşallah onu kullanamıyacam inşallah bal çörek otu tarçın işe yararMerhaba güzel anne adayları Allah hepimize hayırlı gördüğü zamanda hayırlı saglıklı bebişler versin inş :) benim hikayem şöyle; 2 yıllık evliyim evlendiğimiz ilk günden beri hiç korunmadık endişelendim ve evlendikten 7 ay sonra 2 farklı doktora gittim ilki hiç bir sorun olmadıgını daha cok yeni oldugumuzu ve calışmalara devam etmemizi söyledi :) ardından başka bir doktora gittim bütün testlerim yapıldı gen testlerime kadar, küçük bir miyom var dedi fakat hamile kalmana engel degil dedi,vitamin taksviyesi folikasit ve b12 verdi,bunları kullandıktan 1 ay snra (gecen sene haziran ayında) hamile oldugumu ögrendim malesef 9 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldumdaha sonra korunmaya karar verdik, adet döngüm kürtaja kadar 21 günde bir olurdu, kürtajdan sonra düzensizleşti 21 ila 27 gün arasında,bu sene nisan ayında bat ıma cok yakın korunmasız bir ilişkim olmuştu süpriz bir şekilde hamile oldugumu ögrendim mayıs ayında malesef buda kimyasal gebelikti korunmaya devam ettik temmuz ayına kadar,bu arada nisan itibariylede folikasit kullanıyorum, korunmayı ayın sonunda bıraktık sanırım yumurtlama günlerine dek getiremedik olmadı bu ay,bugun itibariyle çörek otu kürüne başladım , aynı zamanda hayıt tohumu cayı içecegim günde bir fincan,eşimede keçi boynuzu ve pekmezi yediriyorum :) inanarak ve umarak yiyelim bu kürü şifa olsun inşallah, gelişmeleri yazacağim uzun oldu yazdıklarım umarım sıkılmassınız okurken
Canım çok iyi biliyorum o duyguyu her ay (hiç ilişki olmamışsa bile)olmayacağını bile bile o regl günü resmen bedenimden nefret ediyorum canım bide ben bu ay bi yaşlı kadın var dediler onun yanına gittim kadın bana rahmin kaymış dedi düzeltti bakalım bu ay daha umutluyum böyle şeylere pek inanmam ama bi kuzenim iki çocuğunu o Teyze sayesinde yapmış bakalım artık hayırlısıİnşallah, umut etmek güzel de umutlarının boşa çıkması berbat bişey
Canım çok iyi biliyorum o duyguyu her ay (hiç ilişki olmamışsa bile)olmayacağını bile bile o regl günü resmen bedenimden nefret ediyorum canım bide ben bu ay bi yaşlı kadın var dediler onun yanına gittim kadın bana rahmin kaymış dedi düzeltti bakalım bu ay daha umutluyum böyle şeylere pek inanmam ama bi kuzenim iki çocuğunu o Teyze sayesinde yapmış bakalım artık hayırlısı
başla canım ne olacak çok faydalı olmazsa bir daha ki ay zamanında başlarsın :)Kızlar merhabalar, ben 31 temmuzda adet olmuştum. 5 ağustosta da bitti. Bu konuyu yeni gördüm. Bu çörekotu bal karışımına bu gün başlasam faydası olur mu dersiniz?
merhaba neredeyse yumurtlama günün gelmiş bence bir sonraki adet dönemi bekle canım,adetin 2.günü başlıyorsun 12.gününe kadar devam ediyorsun.Kızlar merhabalar, ben 31 temmuzda adet olmuştum. 5 ağustosta da bitti. Bu konuyu yeni gördüm. Bu çörekotu bal karışımına bu gün başlasam faydası olur mu dersiniz?
:)) kafası karışıcak şimdi .sen başla demişsin ben başlama demişim :) bu durumda kendisi kara verecek sanırımbaşla canım ne olacak çok faydalı olmazsa bir daha ki ay zamanında başlarsın :)
sende haklısın ben şöyle düşündüm dediğin gibi neredeyse yumurtlama zamanı gelmiş ama belki zemin hazırlar. zaten adetleri düzenli ise en sağlıklı sonucu önümüzdeki ay alır :):)) kafası karışıcak şimdi .sen başla demişsin ben başlama demişim :) bu durumda kendisi kara verecek sanırım
yumurtlama döneminemi giriyorsun ? öyle ise ondan olabilir :) benim 2. günüm henüz,günlük bir tatlı kaşıgımı yedin sen canım ?Kızlar iki gündür kasiklarimda ağrı var acaba kür den dolayı mi oluyor. Kullanıp bitirenlerdr böyle bir şey oldu mu acaba ?
benim çok şiddetli kasık ağrılarım olmuştu ilk kullandığımda dr a gittim sende ilk defa bu kadar kocaman bir yumurta görüyorum demişti :) biz değerlendiremedik o ayrı belkide yumurtlamışsındır. benim öyle ki oturamıyordum bile canımKızlar iki gündür kasiklarimda ağrı var acaba kür den dolayı mi oluyor. Kullanıp bitirenlerdr böyle bir şey oldu mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?