- Konu Sahibi ozne_hayat
-
Merhabalar bu ay bende reyap hastanesınde tüp bebeğe başlayacağım hatta yarın için randevu alacagım ama söyledikleriniz benı korkuttu benım esımde problem var sperm kalıtesı dusuk cıktı dırek doktor tup bebek dedı bakalım artık hayırlısı düşüncelerinizle yardımcı olursanız sevınırım
siz daha önce reyapta yaptırmıssınız anladıgım kadarıyla ben de yaptırdım ilk denemem basarısız oldu aynen sizin gibi saatlerce doktor bekledım falan falan bu süreçte anladığım tek birsey var bu durumu rabbim kimseye yasatmasın ancak yasamayan karsıdakının psıkolojsını asla anlamıyor nereye gidersek gidelim ne kadar araştırırsak araştıralım bizler her merkez için sadece parayız onlar bızı asla anlayamazlarMerhaba seda hanım, başladınız mı tedavinize? Memnun kaldınız mı ilgiden? Şunada ben de merkeze karar verme aşamasındayım... Yorumlarınız cidden yardımcı olacak bana. Hayırlı haberlerinizi duymak dileğiyle...
pardon baska bir yorum yazan ile karıstırdım sizisiz daha önce reyapta yaptırmıssınız anladıgım kadarıyla ben de yaptırdım ilk denemem basarısız oldu aynen sizin gibi saatlerce doktor bekledım falan falan bu süreçte anladığım tek birsey var bu durumu rabbim kimseye yasatmasın ancak yasamayan karsıdakının psıkolojsını asla anlamıyor nereye gidersek gidelim ne kadar araştırırsak araştıralım bizler her merkez için sadece parayız onlar bızı asla anlayamazlar
siz daha önce reyapta yaptırmıssınız anladıgım kadarıyla ben de yaptırdım ilk denemem basarısız oldu aynen sizin gibi saatlerce doktor bekledım falan falan bu süreçte anladığım tek birsey var bu durumu rabbim kimseye yasatmasın ancak yasamayan karsıdakının psıkolojsını asla anlamıyor nereye gidersek gidelim ne kadar araştırırsak araştıralım bizler her merkez için sadece parayız onlar bızı asla anlayamazlar
Bir çok yorum okuyoruz karışıklık olabiliyor böyle, sorun değil :)pardon baska bir yorum yazan ile karıstırdım sizi
insallahsonu güzelolur rabbim biziçok zor süreçten geçiriyor ben ilk denememi yaptım ama sonuc negatıf oldu cok streslı oldugu için biraz ara vermeye karar verdım bence de cok acele etme ıyıce arastır gerçekten aklına yatan yerde gör tedavını inş güzel haberlerini alırız birbirimizin :)Benim ilk tüp bebek tedavim olacak arkadaşım. Eşimle birlikte reyap'a ön Görüşmeye gittik ancak ben pek ısınamadım. Bunumun dibinde olması tek artısıydı, kendileri hakkında yapılan olumlu ve olumsuz yorumlar olduğunu söyleyince doğrudan inkar etme yolunu seçtiler. "Biz de gördük o Yorumları ama ciddiye alıp cevap bile vermedik" gibi seviyesiz bir cümle kuruldu. Kurum olarak şahısların muhabbet ettiği bir ortamda cevap zaten yazılmaz ayrı konu ama bana labaratuarın teknolojik donanımından, doktorun ya da embriyoloğun başarılı makalelerinden bahsedilse bir profesyonellik kokusu alırdım en azından. "Trakya'da tek zaten labaratuarımız" dediler, benim babam senin babanı döver der gibi... Bir kurumun kendini rakipsiz görmesi (ki maalesef rakipleri cidden yok şuanda) tehlikeli geliyor bana.
Bugün Beylikdüzü medicana'ya gideceğim görüşme için. Olumlu enerji alamazsam artık Memorial, Liv hospital tek tek kurcalayacağım hepsini...
Çok Haklısınız "hasta" değiliz onlar için banknotuz sadece. O kadar Üzücü ki kendisi de tüp bebek metoduyla anne olmuş bir bayan doktorum vardı Çorlu içinde, o bile aynen dolar muamelesi yaptı. Oyaladı beni bir yıldır, tüp bebek için rapor almamın çok zor olduğunu söyledi (hiç de zor olmadı, aşılama bile yapılmamıştı bana ama aşılama demeden direk ivf raporu verdiler) Yani kendi başında olsa bile aynı şeyi yapabiliyorlar...
Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Benim ilk tüp bebek tedavim olacak arkadaşım. Eşimle birlikte reyap'a ön Görüşmeye gittik ancak ben pek ısınamadım. Bunumun dibinde olması tek artısıydı, kendileri hakkında yapılan olumlu ve olumsuz yorumlar olduğunu söyleyince doğrudan inkar etme yolunu seçtiler. "Biz de gördük o Yorumları ama ciddiye alıp cevap bile vermedik" gibi seviyesiz bir cümle kuruldu. Kurum olarak şahısların muhabbet ettiği bir ortamda cevap zaten yazılmaz ayrı konu ama bana labaratuarın teknolojik donanımından, doktorun ya da embriyoloğun başarılı makalelerinden bahsedilse bir profesyonellik kokusu alırdım en azından. "Trakya'da tek zaten labaratuarımız" dediler, benim babam senin babanı döver der gibi... Bir kurumun kendini rakipsiz görmesi (ki maalesef rakipleri cidden yok şuanda) tehlikeli geliyor bana.
Bugün Beylikdüzü medicana'ya gideceğim görüşme için. Olumlu enerji alamazsam artık Memorial, Liv hospital tek tek kurcalayacağım hepsini...
Çok Haklısınız "hasta" değiliz onlar için banknotuz sadece. O kadar Üzücü ki kendisi de tüp bebek metoduyla anne olmuş bir bayan doktorum vardı Çorlu içinde, o bile aynen dolar muamelesi yaptı. Oyaladı beni bir yıldır, tüp bebek için rapor almamın çok zor olduğunu söyledi (hiç de zor olmadı, aşılama bile yapılmamıştı bana ama aşılama demeden direk ivf raporu verdiler) Yani kendi başında olsa bile aynı şeyi yapabiliyorlar...
Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallah[/
bende çorlu'dan.
Aynı dert bizde de var. Eşimde azosperm var. Mikro tese ile tüp bebek diyorlar. Reyapta düşünüyoruz tedaviyi yaptıran var mı, iyi mi, kötü mü ? Diye araştırayım dedim size rastladım. Reyap çok acıtmış canınızı çok üzüldüm. Inşallah gelecekte bu günleri kucağımızdaki bebişlerle masal anlatır gibi anlatırız. Allah yardımcımız olsun dualarımızı kabul eylesin.
şimdi tedavi görüyor musunuz? Görüyor iseniz nerde?
Reyap hastanesi Dr. Kemal Yılmazla tüp bebek tedavisi gören varmı?
Reyap hastanesi Dr. Kemal Yılmazla tüp bebek tedavisi gören varmı?[/QUO
Mrhaba arkadslr..yeni uye oldm ama uzun zamandan beri takip ediyorum yazilarinizi.kanayan bi yaramiza deginmek istiyorum.arkadaslr bukadar yakinimizda boyle kaliteli bir merkez, boyle tecrubeli bir doktor varken (kemal yildiz beyden bahsediyorum),uzaklarda aramayalim careyi..cerkezkoyde oturuyorum ve buradaki doktorlarin hepsi corlu reyap hastanesinde tup bebek merkezi varken istanbula gonderiyorlar.neden;istanbuldaki merkezlerle anlasmalilar..ben kendi hastalik hikayemi anlatmak istiyorum.2012 yilinda rahmimde kist oldugunu ogrendim ameliyat olmam gerekliydi cunku bu kist cocuk sahibi olmama engeldi.yasim suan 27.iki yil once ameliyat oldum ve kistim laparoskopi yontemiyle cikarildi.
Patoloji sonucum endometriozis cikolata kisti.ameliyattan sonra 6 ay bekledik hamile kalamayinca 3 ay catlatma tedavisi ve 2 kez asilama denedik sonuc negatif..hic moral bozmadik cunku yasimiz gencti ve tup bebek tedavisi icin yas olarak sansli gruptaydik.cerkezkoydeki doktorum istanbula yonlendirdi tup bebek icin ama oraya gitmedik.bi yakinim vasitasiyla corlu reyap tup bebek merkezini duyduk ve oraya gittik..kemal bey tum tahlilrimi tekrarladi ve tedaviye basladik ekim ayinda tek embriyo transfer edildi cok sukur ilk denememizde sonuc pozitif..suan 4 aylik hamileyim allah kismet ederse oglum olacak..gebelik takibimi de kemal bey yapiyor ve doktorumdan cok memnunum.cok ilgili, tecrubeli ve kaliteli bir doktor..corlu reyap tup bebek merkezinin kalite standartlari cok yuksek.herkese tavsiye ediyorum
Mrb arkadaslar..yasim 27.once hastalik hikayemden baslamak istiyorum.2012 yilinda yumurtaliklarimda kist oldugunu ogrendim bu kist cocuk sahibi olmama engeldi ve ameliyat olmam gerekliydi.kistim laparoskopi yontemiyle cikarildi.patoloji sonucum endometriozis cikolata kisti..ameliyattan sonra 6 ay bekledim normal yolla hamile kalmak icin.kalamayinca 3 ay catlatma tedavisi ve 2 asilama denedik sonuc negatif..ama hic moral bozmadik esimle..cunku yasimiz gencti.ve tup bebek tedavisi icin yas olarak sansli gruptaydik.cerkezkoyde ikamet ediyorum ve buradaki doktorum tup bebek tedavisi icin istanbula yonlendirdi tabi biz istanbulu tercih etmedik..burada ayagimizin dibindeki tup bebek merkezinden bir yakinimdan duyana kadar haberimiz olmadi..corlu reyap hastanesinde tam donanimli kalite standartlari en ust duzeyde bi tup bebek merkezi..o kadar mutlu olduk ki istanbula gitmek zorunda degildik..hemen reyap hastenesi tup bebek uzmani dr.kemal yildiz beyden bi kac gun icinde randevu aldik..ve on gorusme icin gittik.kemal bey tum tahlillerimi degerlendirdi tedaviye basladik..ekim ayinda tek embriyo transferim yapildi ve cok sukur ilk denemede sonuc pozitif..suan 4 aylik hamileyim allah kismet ederse bi oglum olacak..hamileligimde de takibimi kemal bey yapiyor..doktorumdan cok memnunum..cok tecrubeli ve kaliteli bir doktor..cocuk sahibi olmak isteyen herkese corlu reyap hastanesi tup bebek uzmani dr.kemal yildiz'i tavsiye ediyorum..once allahima sukrediyorum sonra kemal bey'e tesekkur ediyorum evlat sahibi olmamiza vesile oldugu icin..arkadaslar uzaklarda aramayin careyi..corluda kalite standartlari cok yuksek boyle bir merkez var..doktorlar istanbula yonlendiriyor cunku istanbuldaki tup bebek merkezleriyle anlasmalari var..corlu reyap hastanesi tup bebek merkezini herkese oneriyorum..hem merkez tam donanimli ilgi alaka hersey cok guzel..en onemliside doktorum kemal bey, cok guven veriyor, inanmak guvenmek cok onemli..allah isteyen herkese kismet etsin evlat sahibi olmayiReyap hastanesi Dr. Kemal Yılmazla tüp bebek tedavisi gören varmı?
Merhaba ben sizin işinize karışmak istemem sadece yorumlarınızı okudum bende iki kez tüp bebek yaptırdım ve şuan iki aylık hamileyim ve hamileliğim sıkıntılı ve hasas devam ediyor size sorum şu madem bu kadar titiz ve seçicisiniz en ufak ayrıntıya dikkat ediyorsunuz neden detaylı araştırma yapmadınız bende Çorluluyum ve burda oturuyorum istanbula ve edirneye çok gittim görüşme yaptım araştırma yaptım tüp bebek için devlet hastanelerine gittim devlet yardımı bile alamadım bütün her masraf cebimden çıkıyor üstelik kimse hakkında kötü yorum yapmadım siz insanlara yardım etmiyor kişileri ve kurumları kötülüyorsunuz neden insanları bu kadar karalıyosunuz bende Reyap hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm ve saat kaçta arasam Dr Kemal Yıldız hemen ilgileniyor devamlı kontrol ediyor dediğiniz gibi bir durumlada karşılaşmadım gayet ilgili ve dürüst biri ve maddi konularda elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor şimdi ben onun hastası olarak çok üzüldüm bu yorumlara keşke insanları tanımadan yorum yapılmasa.
canım benim bayağ bir sorunlu erken yumurta rezerv azlığı var bende...bende her tüp bebek denemesinde 1 tane emriyom oluyo..bazen aylarca tedaviye başlayamıyorum yumurtalar büyümüyo...ben mecburiyeten aynı merkeze devam edicem canım..benim doktorum tekirdağda onunda İstanbul tüp bebekle anlaşması varmış..ilaç ve yumurta takibini kendi yapıyo tekirdağdaki doktorum opu ve transfer için sadece istanbula gidiyorum..sen hangi aşamadasın canım...doktorun kim hangi merkez...çok özel olmasa sendeki sorun nedir neden bebiş olmuyo..mutlaka vardır olmamamısının sebebbi araştırıldımı canım..[/QUOTE. Merhaba benim de fsh hormonum yüksek çıktı yaşa göre? Doktor tüp bebek dedi. Sanırım sizin de aynı problemmiş. Tüp Bebek'le çocuk sahibi olabildiniz mi acaba ve değeriniz kaçtı? Cevap alabilirsem çok sevinirim. Ben Dr reyap a gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?