Çorluda tüp bebek tedavisi gören varmı?

Merhabalar bu ay bende reyap hastanesınde tüp bebeğe başlayacağım hatta yarın için randevu alacagım ama söyledikleriniz benı korkuttu benım esımde problem var sperm kalıtesı dusuk cıktı dırek doktor tup bebek dedı bakalım artık hayırlısı düşüncelerinizle yardımcı olursanız sevınırım

Merhaba seda hanım, başladınız mı tedavinize? Memnun kaldınız mı ilgiden? Şunada ben de merkeze karar verme aşamasındayım... Yorumlarınız cidden yardımcı olacak bana. Hayırlı haberlerinizi duymak dileğiyle...

siz daha önce reyapta yaptırmıssınız anladıgım kadarıyla ben de yaptırdım ilk denemem basarısız oldu aynen sizin gibi saatlerce doktor bekledım falan falan bu süreçte anladığım tek birsey var bu durumu rabbim kimseye yasatmasın ancak yasamayan karsıdakının psıkolojsını asla anlamıyor nereye gidersek gidelim ne kadar araştırırsak araştıralım bizler her merkez için sadece parayız onlar bızı asla anlayamazlar

pardon baska bir yorum yazan ile karıstırdım sizi

Benim ilk tüp bebek tedavim olacak arkadaşım. Eşimle birlikte reyap'a ön Görüşmeye gittik ancak ben pek ısınamadım. Bunumun dibinde olması tek artısıydı, kendileri hakkında yapılan olumlu ve olumsuz yorumlar olduğunu söyleyince doğrudan inkar etme yolunu seçtiler. "Biz de gördük o Yorumları ama ciddiye alıp cevap bile vermedik" gibi seviyesiz bir cümle kuruldu. Kurum olarak şahısların muhabbet ettiği bir ortamda cevap zaten yazılmaz ayrı konu ama bana labaratuarın teknolojik donanımından, doktorun ya da embriyoloğun başarılı makalelerinden bahsedilse bir profesyonellik kokusu alırdım en azından. "Trakya'da tek zaten labaratuarımız" dediler, benim babam senin babanı döver der gibi... Bir kurumun kendini rakipsiz görmesi (ki maalesef rakipleri cidden yok şuanda) tehlikeli geliyor bana.

Bugün Beylikdüzü medicana'ya gideceğim görüşme için. Olumlu enerji alamazsam artık Memorial, Liv hospital tek tek kurcalayacağım hepsini...

Çok Haklısınız "hasta" değiliz onlar için banknotuz sadece. O kadar Üzücü ki kendisi de tüp bebek metoduyla anne olmuş bir bayan doktorum vardı Çorlu içinde, o bile aynen dolar muamelesi yaptı. Oyaladı beni bir yıldır, tüp bebek için rapor almamın çok zor olduğunu söyledi (hiç de zor olmadı, aşılama bile yapılmamıştı bana ama aşılama demeden direk ivf raporu verdiler) Yani kendi başında olsa bile aynı şeyi yapabiliyorlar...

Cümlemizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

insallahsonu güzelolur rabbim biziçok zor süreçten geçiriyor ben ilk denememi yaptım ama sonuc negatıf oldu cok streslı oldugu için biraz ara vermeye karar verdım bence de cok acele etme ıyıce arastır gerçekten aklına yatan yerde gör tedavını inş güzel haberlerini alırız birbirimizin :)

Bende 2013 yılında ilk denememi Reyap hastanesinde yaptırdım.Sonuç negatif çıktı.Çok üzüldüm. Kendimi sonucun iyi olacağına inadırmıştım.Adeta yıkıldık eşimle.İlerleyen zamanda İstanbulda bir çok tüp bebek merkezi ile görüştüm.Geçen ay tekrar deneme kararı aldık .İstanbula gitmek işten izin almak maddi manevi bizi yıpratacaktı.Tekrar Reyap hastanesine gittik. Doktor Kemal Beyle görüşmemizde daha önceki görüşmemizde olduğu gibi olumlu ve olumsuz herşeyi açıkladı.Bebeğimizin transferinin yapılmasından 12 gün sonra tahlil için gittiğimizde bacaklarım zangır zangır titriyordu.Aynı hayal kırıklığını yaşayacağım diye çok korktum.Yüce rabbim yüzümüze baktı sonuç pozitif çıktı.İki gün sonra doktor testimizi tekrarladı.sonuç ikiye katladı.Önümüzdeki hafta tekrar kontrole gideceğim.Ben ilk defa pozitif sonuç aldım.Allah herkese bunu nasip etsin.:)

Merhaba ben sizin işinize karışmak istemem sadece yorumlarınızı okudum bende iki kez tüp bebek yaptırdım ve şuan iki aylık hamileyim ve hamileliğim sıkıntılı ve hasas devam ediyor size sorum şu madem bu kadar titiz ve seçicisiniz en ufak ayrıntıya dikkat ediyorsunuz neden detaylı araştırma yapmadınız bende Çorluluyum ve burda oturuyorum istanbula ve edirneye çok gittim görüşme yaptım araştırma yaptım tüp bebek için devlet hastanelerine gittim devlet yardımı bile alamadım bütün her masraf cebimden çıkıyor üstelik kimse hakkında kötü yorum yapmadım siz insanlara yardım etmiyor kişileri ve kurumları kötülüyorsunuz neden insanları bu kadar karalıyosunuz bende Reyap hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm ve saat kaçta arasam Dr Kemal Yıldız hemen ilgileniyor devamlı kontrol ediyor dediğiniz gibi bir durumlada karşılaşmadım gayet ilgili ve dürüst biri ve maddi konularda elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor şimdi ben onun hastası olarak çok üzüldüm bu yorumlara keşke insanları tanımadan yorum yapılmasa.

Merhaba herkese bende evliliğimin 3 yıl dolmasını bekliyorum çorluda oturuyorum ve bebeğimin olmsını çok istiyorum fiyat olarak ne kadar çıktı

Reyap hastanesi Dr. Kemal Yılmazla tüp bebek tedavisi gören varmı?

Reyap hastanesi Dr. Kemal Yılmazla tüp bebek tedavisi gören varmı?
Mrb arkadaslar..yasim 27.once hastalik hikayemden baslamak istiyorum.2012 yilinda yumurtaliklarimda kist oldugunu ogrendim bu kist cocuk sahibi olmama engeldi ve ameliyat olmam gerekliydi.kistim laparoskopi yontemiyle cikarildi.patoloji sonucum endometriozis cikolata kisti..ameliyattan sonra 6 ay bekledim normal yolla hamile kalmak icin.kalamayinca 3 ay catlatma tedavisi ve 2 asilama denedik sonuc negatif..ama hic moral bozmadik esimle..cunku yasimiz gencti.ve tup bebek tedavisi icin yas olarak sansli gruptaydik.cerkezkoyde ikamet ediyorum ve buradaki doktorum tup bebek tedavisi icin istanbula yonlendirdi tabi biz istanbulu tercih etmedik..burada ayagimizin dibindeki tup bebek merkezinden bir yakinimdan duyana kadar haberimiz olmadi..corlu reyap hastanesinde tam donanimli kalite standartlari en ust duzeyde bi tup bebek merkezi..o kadar mutlu olduk ki istanbula gitmek zorunda degildik..hemen reyap hastenesi tup bebek uzmani dr.kemal yildiz beyden bi kac gun icinde randevu aldik..ve on gorusme icin gittik.kemal bey tum tahlillerimi degerlendirdi tedaviye basladik..ekim ayinda tek embriyo transferim yapildi ve cok sukur ilk denemede sonuc pozitif..suan 4 aylik hamileyim allah kismet ederse bi oglum olacak..hamileligimde de takibimi kemal bey yapiyor..doktorumdan cok memnunum..cok tecrubeli ve kaliteli bir doktor..cocuk sahibi olmak isteyen herkese corlu reyap hastanesi tup bebek uzmani dr.kemal yildiz'i tavsiye ediyorum..once allahima sukrediyorum sonra kemal bey'e tesekkur ediyorum evlat sahibi olmamiza vesile oldugu icin..arkadaslar uzaklarda aramayin careyi..corluda kalite standartlari cok yuksek boyle bir merkez var..doktorlar istanbula yonlendiriyor cunku istanbuldaki tup bebek merkezleriyle anlasmalari var..corlu reyap hastanesi tup bebek merkezini herkese oneriyorum..hem merkez tam donanimli ilgi alaka hersey cok guzel..en onemliside doktorum kemal bey, cok guven veriyor, inanmak guvenmek cok onemli..allah isteyen herkese kismet etsin evlat sahibi olmayi

Merhaba,

Öncelikle gebeliğiniz hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.
"Madem bu kadar seçicisiniz niye Detaylı araştırma yapmadınız" demişsiniz, zaten detaylı araştırma yapabilmek için söz konusu kuruma gittim ve yaşadığım dialoğu burada paylaştım. Ne Dr. Bey ile görüştüm dedim, ne de Dr hakkında olumsuz bir şey yazdım... Hiç bir şekilde kurum karalamak gibi bir derdim de böyle bir karalamadan elde edeceğim fayda da yok... Hepimizin yaptığı gibi söz konusu hastane hakkında ilk izlenimimi, hislerimi ve tercihimi paylaştım.
Dolayısıyla "insanları tanımadan yorum yapılmasa keşke" yorumunuzu bana cevaben yazdığınızı düşünmüyorum.

Tekrar tebrik ediyorum, mutlu bir gebelik diliyorum

Sevgili arkadaşlar lütfen fiyat bilgisi verirmisiniz bende bu hastanede tüp düşünüyorum cvp veren olursa çok memnun olurum şimdiden tşk ederim.

Arkadaşım soyledıklerın fıyattan ınan daha fazlası çıkıyor sureklı test ıstıyorlar ben testlerımı devlette yaptırmak ıstemıstım o zaman sen altı yedı mılyarı gözden çıkar Allah yardımcın olsun ıns gonlune göre olur hersey

Arkadaşım soyledıklerın fıyattan ınan daha fazlası çıkıyor sureklı test ıstıyorlar ben testlerımı devlette yaptırmak ıstemıstım o zaman sen altı yedı mılyarı gözden çıkar Allah yardımcın olsun ıns gonlune göre olur hersey

Merh

Merhaba.. Ben de Reyap'ta tedavi gördüm. Dr. Kemal Bey kaliteli ve iyi bir insan.. ve bence işinin de ehli olmuş bir doktor. Tedavi sürecim ve sonrasında gittiğimde gördüğüm her gün en az 2-3 işlemi oluyordu ki benim yumurta toplama toplama ve transfer günlerimde 4 kişiydik.. Ben çok fazla olumlu sonuçla da karşılaştım, 3. Denemesi olanla da.. Nasip kısmet meselesi bu..
rabbim doğal yolla nasip etsin inşallah ama yine bir karar alırsam Kemal Bey'e yine giderim fakatt hemşireleri hala aynıysa cayabilirim.. muamele çok garip.. düzensizlik diz boyu. Yapılan eleştirileri birebir yaşadım. Transfer günüm beklemekten kabus gibi geçti.. ve her gittiğimde muayene için en az 1.5 saat beklemek te cabası... Hiçbir şekilde abartmıyorum. Her hasta sabah 9 gibi çağırılıyor ve bazen 11.30 da sıra geliyor...

Arkadaş gibi coraspin faciasını da yaşamak üzereydim. Bana da bırakmam gerektiği halde bırak dememişler..Hatta beneğinn tutunmasına yardımcı jeli hep yanlış kullanmışım anlatılmadığı için.. hasta takibi sıfırr!! Ama dilleri pabuç kadar ve bu rahatlığı onlara ne yazık ki insanların çaresizliği veriyor.. kii aslında bizler bir kadının en üzücü çaresizliklerinden birine derman bulmak için gidiyoruz ve özel bir yaklaşımı hakediyoruz.. gördüğün bazı muameleler sadece paranla rezil olmaktan ibaret:)
Maddi yönü kişiden kişiye oldukça değişebilir çünkü iğneler çok pahalı ve kişiye göre sayısı değişebiliyor.
Her Muayene 50 tl oluyor
İlk testler eşimin ve benim toplamda 1.000 tl civarı
İlk iğneler 1.250 tl
Arada yumurta gelişimine gittikçe kan testleri oluyor ama çok pahalı değildi
Sonrasındaki iğneler 180+60 gibi bi fiyattı
İşlemler 4.500 tl
Sonrası ilaçlar testler vs. 8.000 tl buluyor...

Allah hiçkimsenin emeğini boş çıkarmasın inşallah yürekten isteyen herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlet nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…