Aslında eşime bir kere ağzımdan kaçırdım seni artık sevmiyorum diye, kendini kesecekti, sinir krizi geçirdi. İntihar eder ya da bana veya çocuğa zarar verir diye seviyormuşum gibi davranıyorum. Korkuyorum tepkilerinden. Sıkıntılı bir süreç olacağını tahmin ediyorum. Pedagog desteği zaten ufak ufak almaya başlamıştım çocuğuma, okulda şiddet eğilimi filan vardı biraz. O pedagogla devam edebiliriz, sıkıntı olmaz. Evi terketmek istemiyorum, oğlum evine çok düşkün, bir anda hem babadan uzaklaşma hem evden taşında çocuğa ağır gelir. Eşime gitmesini söyleyeceğim.Bence su günler geçtiğinde boşanmanız daha doğru olur pedagog desteği almanız çok iyi olur kesinlikle . Umarım mutlu olursunuz bundan sonra çünkü belliki çok yıpranmışsınız. Ben bir önceki konunuza göz attım az önce zaten olmazmış bu esle malesef . Hayırlısı olsun sizin için en doğru olan inşallah. Ama hislerinizden eminseniz muhakkak destek alın çocuk icin eşiniz olay çıkarır mı çok fazla yani onunda olgun olması lazım ki çocuk bu dönemi sıkıntısız atlatsın
Haklısınız, davalar ertelenmiş durumda. Ama dava açana kadar ayrı yaşamak da bir çözüm. Sadece oğluma bakacak kimse yokZaten şu anda davalar 15 hazirana kadar gördüğüm bildiğim kadarıyla, isteseniz de boşanamazsınız. Mecburen beklemniz gerekiyor. En iyisi gözünüzü kulağınızı kapatıp bu karışıklığın son bulmasını beklemek.
Mantıklı :)İş yerinden ek iş/fazla mesai isteme imkanınız var mı?
Yoksa minik bir TV/cep telefonuyla kendinizi izole edin veya internet videolarından spora başlayın.
Ekmek tarifleri, filmlerle ev ahalisinden kendinizi kopartın, çocukla bol bol aktivite yapın.
Az temas, bol iş, rahat kafa
Okullar sonbaharda açılır, hemen boşanma dilekçesini verirsiniz.
O zaman sabır biraz daha si günler geçsin kararınızı tekrar gözden geçirirsiniz. Bu süreçte de kurtarabilir mısınız düşünün birlikte çözüm üretmeye çalışın evliliğiniz icin bence .Aslında eşime bir kere ağzımdan kaçırdım seni artık sevmiyorum diye, kendini kesecekti, sinir krizi geçirdi. İntihar eder ya da bana veya çocuğa zarar verir diye seviyormuşum gibi davranıyorum. Korkuyorum tepkilerinden. Sıkıntılı bir süreç olacağını tahmin ediyorum. Pedagog desteği zaten ufak ufak almaya başlamıştım çocuğuma, okulda şiddet eğilimi filan vardı biraz. O pedagogla devam edebiliriz, sıkıntı olmaz. Evi terketmek istemiyorum, oğlum evine çok düşkün, bir anda hem babadan uzaklaşma hem evden taşında çocuğa ağır gelir. Eşime gitmesini söyleyeceğim.
E bu kadar ayrılmak istemiyorsa adam orta yol bulmaya yanaşmaz mi..Aslında eşime bir kere ağzımdan kaçırdım seni artık sevmiyorum diye, kendini kesecekti, sinir krizi geçirdi. İntihar eder ya da bana veya çocuğa zarar verir diye seviyormuşum gibi davranıyorum. Korkuyorum tepkilerinden. Sıkıntılı bir süreç olacağını tahmin ediyorum. Pedagog desteği zaten ufak ufak almaya başlamıştım çocuğuma, okulda şiddet eğilimi filan vardı biraz. O pedagogla devam edebiliriz, sıkıntı olmaz. Evi terketmek istemiyorum, oğlum evine çok düşkün, bir anda hem babadan uzaklaşma hem evden taşında çocuğa ağır gelir. Eşime gitmesini söyleyeceğim.
Orta yol bulmak için çok konuştuk. Kararlar aldık. Baştan başladık. Ancak artık konuşarak çözülecek birşey kalmadı. Sadece o kabullenemiyor bittiğini hepsi bu. Beni kaybetmek istemediği için, çocuğunu kaybetmek istemediği için gittikçe daha da hırçınlaşıyor. Psikolojik olarak sürekli baskı, hakaret, şiddet görüyorum. Hatta şiddet artık fiziksel şiddete dönüşmeye başladı. Bir kere tecavüze uğradım. Bir kere tokat attı. Dün gece yine tecavüze kalkıştı. Korkudan nefesim kesiliyor o böyle yaptığında. Artık bu evliliğin kurtarılacak bir yeri kalmadı bence.E bu kadar ayrılmak istemiyorsa adam orta yol bulmaya yanaşmaz mi..
Yoksa sizde herşey bitti daha konuşacak bişey yok mu.
Çok korkunç şeyler bunlar.Şiddet varmış dahası tecavüz.Biraz sabredin bu vakitte gücünüzü toplayın.Ama bu adam boşanma aşamasında daha da çirkinleşir gibime geliyor :/Bir kere tecavüze uğradım. Bir kere tokat attı. Dün gece yine tecavüze kalkıştı. Korkudan nefesim kesiliyor o böyle yaptığında. Artık bu evliliğin kurtarılacak bir yeri kalmadı bence.
Çok üzüldüm.Orta yol bulmak için çok konuştuk. Kararlar aldık. Baştan başladık. Ancak artık konuşarak çözülecek birşey kalmadı. Sadece o kabullenemiyor bittiğini hepsi bu. Beni kaybetmek istemediği için, çocuğunu kaybetmek istemediği için gittikçe daha da hırçınlaşıyor. Psikolojik olarak sürekli baskı, hakaret, şiddet görüyorum. Hatta şiddet artık fiziksel şiddete dönüşmeye başladı. Bir kere tecavüze uğradım. Bir kere tokat attı. Dün gece yine tecavüze kalkıştı. Korkudan nefesim kesiliyor o böyle yaptığında. Artık bu evliliğin kurtarılacak bir yeri kalmadı bence.
Benim korkum da o yöndeÇok korkunç şeyler bunlar.Şiddet varmış dahası tecavüz.Biraz sabredin bu vakitte gücünüzü toplayın.Ama bu adam boşanma aşamasında daha da çirkinleşir gibime geliyor :/
Kararsızlık değil, boşanmaktan öte aslında bir an önce ayrılmak derdindeyim ancak şartlar gereği ne yapacağımı bilemiyorum.Şimdi de bosanamazsınız ki zaten bu neyin kararsızlıgı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?