- Konu Sahibi kackaloribu
112 yi aramayı düşündünüz mü ? Evet belki durumunuz o kadar kötü değil ama çocuğunuz ve astım hastası eşiniz var . Ve siz şanssızınızı denemişsiniz iki kez. Bence 112 yi arayıp kendinizi aldırın ve test yaptırın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara da vaka sayısı malesef çok artmış..
Çok sevindim adınıza. Umarım negatiftir.Benimde tedavi öncesi doktorum istedi corona testi ama ben devlette hemen yaptırabildim
Zaten günde 200-300 kişi alınca bir hastane ağır olmayanlara bakılmadan ece gönderiyorlarVaka cok artmis, hastaneler dolup tasiyormus maalesef.
Çok üzücü , çok endişeliyim bu konuda vaka sayılarının gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum kendi adıma ..Ankara da vaka sayısı malesef çok artmış..
Evet çok çaresiz kalmışsınız sizi anlıyorum ama komşunuzun arabasını almanızı doğru bulmadım. Umarım ona korona olduğunuzdan şüphelendiğinizi söylemişsinizdir. Sadece siz özelde test yaptırın. Pozitif çıkarsa zaten evdeki herkese bulaşmıştır diye düşünüyorum. Hep beraber izole olun. İl sağlık müdürlüğüne bildirin. Çevremdeki hastaların evine kadar gelip ilaç veriyorlar. Çok geçmiş olsun
Evet güçlü semptom yoksa mesela düşmeyen yüksek ateş nefes darlığı gibi yapmıyorlar artık testkackaloribu kocaman bir yumru oldun oturdun gene boğazıma...
Pazartesi işbaşı var? Offf ne diyeyim, eşimin abisine aynı evin içinde karısı ve kızı pozitif olduğu halde yapmadılar, semptom gerekiyormuş. Al sende semptom var, gene test yok...
İnşallah üşütmedir.. Ne diyeceğimi inan bilmiyorum.
Negatif çıkmanıza sevindim. Ben kendimi karantiinaya alsamda oğlum var eşim çalışıyor varsa eşime geçse ondan bir sürü insana geçecek demektirYa zaten o yüzden belirtin varsa karantinada kalacaksın diyorlar. Benim kaynvalidem yüksek riskliydi hastaneye test yapmaya gitti sistemde yüksek riskli göründüğü halde yapmadılar. Ve özelde yapmadılar yani düşününün. Evine git 14 gün karantinadasın belirti olursa ara bizi dediler. Belirti olmadı karantina sonunda test gidip yaptı negatif çıktı şükür..
Vaka cok artmis, hastaneler dolup tasiyormus maalesef.
Tabiki de beni yanlış anlamayın. Olması gereken o zaten.. o yüzden en ufak belirti duysam herkese git test yaptrt diyorum bende. Sadece imkanınız varsa özeli gidin dedim. Ben sizin üzerinizden yorum yaptım genelleme olarak yorum yapmadım. Genellemeye vurursak tabiki de haklısınız.. Herkese test yaplmalı. Hatta sokaga çıkma yasağı varken kapı kapı her haneye test yaplması gerektiğini de savunuyordum.. ama bu şekilde olmadı ne yazk ki.. gerçekten çoğu kişi Allaha emanet yaşıyor.. diyorum ya en önemli şahid olduğum kaynvalidemHiç demeyin önümde bir kadın doktora, testim negatif çıktı ama çok hastayım ateşim var ve tat koku alamıyorum dedi. O da o zaman kbb ye gidin testim kalmadı diyip onu da çevirdi. Sonuçta bu insanlar bir risk bi çözümü olmalı diye düşünüyorum..
Napsın? Uçarak mı gitsin o halde yürüsün mü? Bu tepkiyi sağlık bakanlığına gösterseniz keşke? Kadını o hale düşürenlere şikayet etseniz?Komsu arabasindan cok dolmusa binmesi yanlis. Belki pozitifsiniz? Onca insanin hakkina girdiniz. Evet anliyorum zor durumdaydiniz ama hakli gormuyorum sizi Yinede
3 kat maske + eldıven takıp gıttım yazmıs .Komsu arabasindan cok dolmusa binmesi yanlis. Belki pozitifsiniz? Onca insanin hakkina girdiniz. Evet anliyorum zor durumdaydiniz ama hakli gormuyorum sizi Yinede
Tesü yapana kadar eşinizle evin ayrı bölümlerini kullanmanız iyi olacak.Negatif çıkmanıza sevindim. Ben kendimi karantiinaya alsamda oğlum var eşim çalışıyor varsa eşime geçse ondan bir sürü insana geçecek demektir![]()
Malesef özele gitme imkanım yok şu an olsa hiç devlete gitmezdim inanın, o riske girmezdim.Belirtileriniz benziyor, ozel hastaneye gitseniz imkaniniz varsa?
Doktor arkadaslarim aciller dolup tasiyor sedye yok, hastaysaniz ilac yok yogun bakimda yer yok diyor. Imkaniniz varsa hic gitmeyin bence devlet hastanesine
Komsu arabasindan cok dolmusa binmesi yanlis. Belki pozitifsiniz? Onca insanin hakkina girdiniz. Evet anliyorum zor durumdaydiniz ama hakli gormuyorum sizi Yinede
Nefes darlığı merdiven inip çıkarken aşırı yaşadım, belirti mi bimiyorum ama tedirginliğim çok haliyleÖncelikşe sakin olun. Nefes darlığınız yoksa tam olarak o illetten olmuş olmayabilirsiniz. Belki de üşüttünğz mevsimsel klimadan vs olabilir. Eczaneye uğrayıp bir şeyler alma ihtimaliniz var mı?