Corona testi yaptıramamak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüksek ateş şart değil. Hemşire bir tanıdığım hafif boğaz ağrısı, grip gibiyken test yaptırdı pozitif çıktı.
Başka hastane yok mu? Üniversite hastanesi falan. Gerçekten kötü bir durum
Arkadaşıma daha ağır olursan gel diyip gönderdiler boğazı ağrıyordu? Neyseki bir şey çıkmadı kaç ay geçti üzerinden ama bu sorumsuzluğu biz unutmadk.

Tamam belki o sırada bitmişti test kitleri belki geliyordu belki yoldaydı bilemeyiz ki. 🤷‍♀️
Ne zaman gelir bilinmiyormuş malesef, kız kardeşimi arayıp haber verdim merak ediyorlar diye, onlar başka bir ilde ve küçük bir ilçedeler. 1 tane devlet hastanesi var ve orada da test kiti yokmuş abla burada da yapmıyorlar test kalmamış dedi..

Malesef özele gitme imkanım yok şu an olsa hiç devlete gitmezdim inanın, o riske girmezdim.

112’yi deneyin konu sahibi. Sakin olun en önemli şey moral ve inanç, gardınızı düşürmeyin. Antikor testiymiş özellerde yapılan yukarıda yazmışlar zaten. İyi olmuş yaptırmamanız.

Diskapi gazı gata sanatoryum buralarda yapıyor test ama zorla.. Film çekiyorlar ama sanatoryum da çok sırada olmuyor acile mi gitseniz

250 lira denilen test korona testi değil. Antikor testi. Para tuzağı. Yaptırmayın.

Bulgularınız varsa zaten bir şekilde bakıyorlar. Tomografi, kan testi, en son sürüntü.
Ki kaç tanıdığımda sürüntü de değil tomografi de çıktı.
Kandakş enfeksiyon oranı normal bir enfeksiyon dan daha fazla ona göre kullanılıyor.
Sabah erken saatlerde yapılıyor sürüntüler de.
Yaşadığım şehirde hasta sayısı çok buna rağmen her gün sabah yeniden geliyor testler
Teşekkür ederim bilgi için..

Komik misiniz?😂 antikor testine 250 lira verilmesini normal mi buluyorsunuz? Korona testi bile değil o özeldekiler
O nasl oluyor.. akrabama özelde hem tomografi hem sürüntü hem de kan testi yapıldı 3 bir arada. Üçü de negatif çıktı 🤔

Ne zaman gelir bilinmiyormuş malesef, kız kardeşimi arayıp haber verdim merak ediyorlar diye, onlar başka bir ilde ve küçük bir ilçedeler. 1 tane devlet hastanesi var ve orada da test kiti yokmuş abla burada da yapmıyorlar test kalmamış dedi..
Benim bulunduğum yerde yapılıyor valla 🤷‍♀️ sonuçlar 1 gün sonra çıkıyor ama yapılıyor

kackaloribu kackaloribu kocaman bir yumru oldun oturdun gene boğazıma...

Pazartesi işbaşı var? Offf ne diyeyim, eşimin abisine aynı evin içinde karısı ve kızı pozitif olduğu halde yapmadılar, semptom gerekiyormuş. Al sende semptom var, gene test yok...

İnşallah üşütmedir.. Ne diyeceğimi inan bilmiyorum.
Evet bir de işe başlayacağım, tamam herkes işbaşı yapmıyor ilk etapta ama sonuçta gelecek insanlar var. Çok geçmiş olsun sizlerede.. Bende umarım üşüttüm diye temenni ediyorum, çok teşekkür edeirm :(

Napsın? Uçarak mı gitsin o halde yürüsün mü? Bu tepkiyi sağlık bakanlığına gösterseniz keşke? Kadını o hale düşürenlere şikayet etseniz?

Belirti varsa evde kendini karantinaya alsin.
Boyle cahillikden dolayi artiyor zaten.
Vardir telefon edilecek biryer.
Türkiyede yasamiyorum prosedur nedir sizlerin daha iyi bilmesi lazim.
Orada siz yasiyorsunuz tepkiyide sizin vermeniz gerekir verilmesi gereken yerlere

Ozaman virusun Baslangici olan yerden baslayim sikayet etmeye..
Hic mantikli dusunmeyelim en iyisi.

Yakın zamanda bir tanıdık korona çıktı.Günlerdir ne gelen varmış ne giden ne de arayan. Pek çok şeyin göstermelik olduğunu düşünüyorum ya da devlet saldı.
Daha çok ağır hastalara gidiliyormuş. Bir an önce kurtulsak şu lanet hastalıktan :( Eskiden hayatımız ne kadar güzelmiş meğer

Yüksek ateş şart değil. Hemşire bir tanıdığım hafif boğaz ağrısı, grip gibiyken test yaptırdı pozitif çıktı.
Başka hastane yok mu? Üniversite hastanesi falan. Gerçekten kötü bir durum
Var ama gidemeyeceğim hemen, eşimin haftasonu izni var o evde çocuğa bakarken ben gideceğim mecburen başka hastane deneyeceğm..

Belirti varsa evde kendini karantinaya alsin.
Boyle cahillikden dolayi artiyor zaten.
Vardir telefon edilecek biryer.
Türkiyede yasamiyorum prosedur nedir sizlerin daha iyi bilmesi lazim.
Orada siz yasiyorsunuz tepkiyide sizin vermeniz gerekir verilmesi gereken yerlere

Ozaman virusun Baslangici olan yerden baslayim sikayet etmeye..
Hic mantikli dusunmeyelim en iyisi.
Yaşamadığınız yer hakkında bilir kişiymiş gibi konuluşuyorsunuz malesef biz geriden geliyoruz avrupa da gibi değil burdaki durumlar.

Arkadaşıma daha ağır olursan gel diyip gönderdiler boğazı ağrıyordu? Neyseki bir şey çıkmadı kaç ay geçti üzerinden ama bu sorumsuzluğu biz unutmadk.
Tabi bunlar da var. Arkadaşımın babası yakının düğününe gidiyor ve yakınları pozitif. Adam gidiyor bende test yaptırayım pozitifse işe gidip riske atmayım kimseyi diye. Bi şeyin yok, teste gerek yok, 1 haftada belirti olurdu deyip yapmadan yollamışlar.
Muhtemelen benim tanıdığım hemşire olduğu için test yapıldı.
Ama demek istediğim ateş olmayabiliyor belirtiler de.
Ve bende korkmaya başladım hafif kırgınlık ara da burun ve boğaz yanması yaşıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X