Annem benim bütün seksili çamaşırlarımı makinede kayboldu diye diye yok ettiherhalde böyle çeyiz serdirme gibi bir şey olsa bana o çamaşırları yedirir
Kıyamam neler yapmışlar sanaHahahah yok artık kadın yüzünü yırtmış desenebiz sadece bir görevi yerine getirdik, ne o bana baktı ne ben ona
Sessizce alacaklarimizi alıp uzaklaştık oradan. Bir daha kimseye söz etmedik o günah dolu günden, sonsuza kadar aramızda sır olarak kalacak.
Ama tabii bohça geldiğinde benim sülalem ve komşularım tek tek heyecanla incelediler aldığımız herşeyi
Kıyamam neler yapmışlar sana
Bu adet bizde tam gaz devam ediyor, ben yapmadım diye annem benimle 3 gün küsmüstü düğüne yakın
Kime çektin sen ruhsuz diyordu, canım anam,.hala aynı fikirde çoğu konuda
Bizim olay esasen şöyle yaşandı bakın anlatayım onu da madem;
Biz eşimle çocukluk arkadaşıyız ama kara gündür ve genelde benim kara günüm boldu sevgili skorum yüksekti baya. Omzunda ağlardım gidenin ardından. Biz üni. zamanı koptuk, hiçbir zaman çok aşırı samimi olmadık ama hep bir dostluk vardı.
Neyse ben hastalandım, yanıma ilk koşanlardan oldu, beni baya eğledi sağ olsun. Sonra bi gün benim zıpçıktı arkadaşlardan biri "Disko disko" diye tutturdu. Dedim kızım ilaç alıyorum. Epilepsi hastaları için verilen ilaçlardandı işte ve yüksek müzik, ani değişen sert ışıklı ortamlara girmemem gerekiyor. O sıra tesadüfen, benimkiyle karşılaştık o da yanında arkadaşıyla gelmiş, deniz kenarında bir yer vardı orada takılırdı gençlik işte orada..
Neyse disko da disko. Dedim "İçmem bile yasak olm yapma".. Neyse dedik arkadaş madem istiyor, bana da ortam olsun. Yanımda eşim de (O zaman dostlardan işte) olunca güven geldi, bi şey olsa koymaz ortalıkta diye ki kendisi "Girmek istemezsen zorlama, giresin varsa da ben yanındayım korkma" demişti. İlaçlı kafa ben girdim.
Bunlar içtiler az, benimki içmedi tetikte bekliyor bir şey mi olacak diye, benle takılıyor alkolsüz, vişne soda hesabı.
Sonrasında ben çarpıldım, Allah çarpmış gibi içmeden o ilaçlar yüzünden benim kafa ışığı sesi aldıkça içmeden sarhoşa döndü, dünya kayıyor. Sonracığıma baygınlıklara gelirken belimden kavradı kaldırdı çıkardılar dışarıya arkadaşıyla.
Hadi eve gitme vaktin gelmiş senin, sıkı tutun dedi motorun arkasına aldı.
Yolda bir sarıldım beline, başım dönüyor. Kalbimden bi şey aktı, niyet bozuldu.Dedim "Bu karın, negsel, bu omuzlar" filan ben baya bi yükseldim. Eve geçince de mesaj attım "Ya ben sana bi şey itiraf edeceğim, sanırım ben senden hoşlanıyorum" dedim.
Gelen mesaj da "Senelerdir neredeydin be canımm."
:)
Şimdi. Şimdi nahlar savaşıyor.
Kazayla yapılan çpcuklardan anlamam gerekıyordu xndjdjdBenimki gibi ayıda 1 dk
Ama çıkaran ayı benim ‘bu ne rahatsız bir şey başlarım bu işe’ diye aşsnsksl
Diyince, cevabı bize de yazmayı unutmaBen kaynanama "annecim biz çıplak yatıyoruz, hiç masraf yapma gerek yok" diycem bakalım nolacak
Annem evlenmemi istemiyorYok o zaman yasal olarak evli olduğun adamla yapacağın için herkes görebilir sıkıntı olmaz
Annem evlenmemi istemiyor
Bence bilinçaltı sevişmemi istemiyor
KahajsjskskKazayla yapılan çpcuklardan anlamam gerekıyordu xndjdjd
Saniyedir o bacım iyi düşün
Etmişlerse neden donsuz geziyorsun halaSizin o hamam takımı adetiniz yok mu Allah bildiği gibi yapsın o adeti
Eşimin bütün sülalesi niye bana iç çamaşırı hediye etti anlamam aylar sürdü
Etmişlerse neden donsuz geziyorsun hala
Ablam o işi hepimiz adına üstlendi. Yeter onlara bir düğün bir torunAaaa hayret ilk defa duydum böyle birşey genelde bastırmazlar mı torun da torun diye
İç çamaşırı önemli çünkü, eskiden askere gidene de çamaşır götütürlerdiSizin o hamam takımı adetiniz yok mu Allah bildiği gibi yapsın o adeti
Eşimin bütün sülalesi niye bana iç çamaşırı hediye etti anlamam aylar sürdü
Aman evlenme canım ya aynı eve girince güzel olmuyor. 40 yaşından sonra evlenirsin illa evlenmek istiyorsanAblam o işi hepimiz adına üstlendi. Yeter onlara bir düğün bir torun
Benimki de istemiyordu, hamile kaldım, onu da istemedi.Annem evlenmemi istemiyor
Bence bilinçaltı sevişmemi istemiyor
Zaten benim gibi anti-gelenekçi bir kadın ve ailesi, geleneksel bir dünür tarafıyla neler yaşar merak etmiyor değilim. Kına gecesi yapmaz bizimkiler, ben de sevmem. Evden gelin çıkarmaya uyuz olurum, çeyiz serme annemlerde dayımlarda bile yoktu, kırmızı kuşak zaten olmazDiyince, cevabı bize de yazmayı unutma
sürekli bohça geliyor, bu teyzesinden, bu bilmem nesinden açıyoruz içini donİç çamaşırı önemli çünkü, eskiden askere gidene çamaşır götütürlerdimilletin dötünü düşünüyorlar öyle inceler,. görüyorsun
Kdjdj benım annem tersi biz sanki bilmiyoruz neler yaptıgınızı biz de o yollardan geçtik ama yalanlarına inanmış gibi yapıcam diyorBenimki de istemiyordu, hamile kaldım, onu da istemedi.
2. Ye kaldım, başına tülbent bağlayıp İfota döndü.
Hayır yani seviştiğimi gözüne sokunca kadın deliriyor, evlenmeden önce deseydim senin kul kanatlandı özgürce uçuyor diye, kalp krizinden giderdi herhalde.
Niye böyle anneler ya
Bu hikayeleri duydukça çocukluk arkadaşlarımı tarıyorum zihnimden de hiçbirinden bir cacık olmaz
Bana bir erkek için hazırlanmak çok saçma geliyor zaten de neyse.
Ama bu geleneksel şey ciddi anlamda asap bozucu, süs bebeği usulü güzelce paketlenip birinin kullanımına veriliyoruz.
Algı bu tamamen!
Ve çok ciddiyim evlenmeden önce çok daha güzel ve tatmin edici bir cinsel hayatım vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?