Coronasavar

Kıyamam neler yapmışlar sana
Bu adet bizde tam gaz devam ediyor, ben yapmadım diye annem benimle 3 gün küsmüstü düğüne yakın
Kime çektin sen ruhsuz diyordu, canım anam,hala aynı fikirde çoğu konuda

Sizin o hamam takımı adetiniz yok mu Allah bildiği gibi yapsın o adeti
Eşimin bütün sülalesi niye bana iç çamaşırı hediye etti anlamam aylar sürdü

Bence sen 3nity ile beraber kitap çikar, romantik hikayleriniz ile beraber

Sizin o hamam takımı adetiniz yok mu Allah bildiği gibi yapsın o adeti
Eşimin bütün sülalesi niye bana iç çamaşırı hediye etti anlamam aylar sürdü
İç çamaşırı önemli çünkü, eskiden askere gidene de çamaşır götütürlerdi milletin dötünü düşünüyorlar öyle inceler, görüyorsun

Annem evlenmemi istemiyor
Bence bilinçaltı sevişmemi istemiyor
Benimki de istemiyordu, hamile kaldım, onu da istemedi.
2. Ye kaldım, başına tülbent bağlayıp İfota döndü.
Hayır yani seviştiğimi gözüne sokunca kadın deliriyor, evlenmeden önce deseydim senin kuş kanatlandı özgürce uçuyor diye, kalp krizinden giderdi herhalde.

Niye böyle anneler ya

Diyince, cevabı bize de yazmayı unutma
Zaten benim gibi anti-gelenekçi bir kadın ve ailesi, geleneksel bir dünür tarafıyla neler yaşar merak etmiyor değilim. Kına gecesi yapmaz bizimkiler, ben de sevmem. Evden gelin çıkarmaya uyuz olurum, çeyiz serme annemlerde dayımlarda bile yoktu, kırmızı kuşak zaten olmaz

Çeyizim falan da yok bu arada, 16-17 yaşımda anneannemlerin ufak ufak yaptığı el işi, iğne oyası vs şeyleri dağıtmıştım gerek yok diye

Kdjdj benım annem tersi biz sanki bilmiyoruz neler yaptıgınızı biz de o yollardan geçtik ama yalanlarına inanmış gibi yapıcam diyor

ee ne yapalım canım sen de sürekli arama kadın

Bu hikayeleri duydukça çocukluk arkadaşlarımı tarıyorum zihnimden de hiçbirinden bir cacık olmaz

Kardeş olmuşsunuzdur da ondan olmaz. Biz kardeş olmadık o radde kadar gelmedik. Ben çok iyi dost derdim, zaten kendisi platonikmiş. Döküldü sonradan. Bunu dedim herkese yayacağım platoniğim olmuş bakııın diycem dedim "Yapma be" dese de yapıyorum, yine yaptım. Artık "Gandırmak için dedim öyle, napim yokluktu" filan diyor.

O zaman yasagti da ondan daha güzeldi bence

Bide dert yok tasa yoktu, sadece libido vardi. Tabiki seks daha güzel olur.

Gittikçe dahada üzülüyorum bu kizlara. Hem süs bebegi gibi süslen, seksten bir haber ol. Sonunda seks hayatin oluyor ama ayni zamanda kira derdinde, evde ne yemek pisirecegim derdide, misafir agirlama derdide,..

Ah ah çok dramatik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…