Coronasavar

Kurmızı kuşak aslında olmalı ironi ironi jdjdsjsj

O sentez bende oldu işte tamamen.
Annem ‘düğünde alkol yok mu şarap içemeyeceğim mi’ diyor, kv dem ‘bizim hacı arkadaşlar gelin görmeye gelecek’ diyor

filmdelisi haddimi aşıcam da kusura bakma samimiyetime guven lütfen
Djjddjdj evlenmeden önce o kadar cinsellik yaşa kazayla çocuğun olmasın

evlen ve hamile kal hemen xjjxdjd 2 si de kaza
Kddkdkks bu nasıl bir durum

O sentez bende oldu işte tamamen.
Annem ‘düğünde alkol yok mu şarap içemeyeceğim mi’ diyor, kv dem ‘bizim hacı arkadaşlar gelin görmeye gelecek’ diyor
Ha işte bizde de öyle. Bizim ailede dini şeyler yoktur mesela, annemler bile tee o zamanlar dini nikah yapmamış. Benim sülale içkicidir, alkolsüz düğüne bile masa altından içki sokarız
Babamın karşısına hacı kayınpeder çıkarsam normal konuşmada sorun olmaz iki medeni insan olarak ben rakı sofrasında Karlı Kayın Ormanı dinleyerek büyüdüm diyeyim, sen anla

Hayırlısı artık olmadı kaçarız

Evlenen en yakın dostum dahi olsa ‘emin misin geç değil, şuan kaçabiliriz’ diyorum, manyak muamelesi yapıyorlar.
3 ay sonra bir telefon ağlama zırlama.
E ne sandın yani, kokmuş çoraplarını yıkadığın adamı aynı şekilde çekici bulmak pek ender bir aşk gerektirir.

Bence sen 3nity ile beraber kitap çikar, romantik hikayleriniz ile beraber

Teşekkür ederim bebeim de, Aryacım beni evlilik yıl dönümünde kokoreççiye götürdü. Hoş benim de itirazım olmadı "Anaa kokoreeçç yeriz hacıııt" olduğum için. Bizden romantiklik çıkmaz. Recep İvedik 7 çıkar.

Bence sen 3nity ile beraber kitap çikar, romantik hikayleriniz ile beraber

Yok be yaw.
Ne romantikler var. Hiç kepçe ile basımdan gül dökülmedi mesela.
6 kere evlilik teklifi etti, hic evet demeden evlendim
14 yıldır beraberiz, hic evi mumlara bogdugumuz atraksiyonumuz olmadı..
Hey gidi gideyim de söyleneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…