Eskiden beri öyle.Evet öyle bir adet var,Yabanelma daha iyi bilir ama damadın ailesindeki kadınlar geline bohça yapar, hediyeler koyar içine eskiden nasılmış bilmiyorum ama şu an öyle :)
E düğün nasıl oldu peki?O sentez bende oldu işte tamamen.
Annem ‘düğünde alkol yok mu şarap içemeyeceğim mi’ diyor, kv dem ‘bizim hacı arkadaşlar gelin görmeye gelecek’ diyor
Eskiden beri öyle.
Birde bunun gelinin bohçasına şunu koydum o gitmiş benim gelinime en kötüsünü koymuş muhabbetleri olur, evlere şenlik
Nefret etmiyorum da gereksiz buluyorum kendi adıma. Kendim için don sütyen merakım yok, işimi görsün yeter. Adam için desem eh 1 dakika anca görüyor, onda da dikkat etmiyorlar bile. Arada fantezi için bir iki şey alınır ama gerisinde gerek yok diye düşünüyorum.Bu kadar çok kadının seksili çamaşırlardan nefret etmesini böyle okuyorum:
AksjajsjsjskskHa işte bizde de öyle. Bizim ailede dini şeyler yoktur mesela, annemler bile tee o zamanlar dini nikah yapmamış. Benim sülale içkicidir, alkolsüz düğüne bile masa altından içki sokarız
Babamın karşısına hacı kayınpeder çıkarsam normal konuşmada sorun olmaz iki medeni insan olarak ben rakı sofrasında Karlı Kayın Ormanı dinleyerek büyüdüm diyeyim, sen anla
Hayırlısı artık olmadı kaçarız
Nasıl evet dedin manasında mıE düğün nasıl oldu peki?
Ben çok eğleniyorum annem, teyzem,halam biraraya geldiklerinde, altın kızlar diyorum onlaraAaa tam kaynanamdedikodu hiç sevmez ama alttan alttan söylemekten de vazgeçmez
Alkollü mü alkolsüz mü manasındaNasıl evet dedin manasında mı
Bralet bizim memintolara yağlı urganda idam olurNefret etmiyorum da gereksiz buluyorum kendi adıma. Kendim için don sütyen merakım yok, işimi görsün yeter. Adam için desem eh 1 dakika anca görüyor, onda da dikkat etmiyorlar bile. Arada fantezi için bir iki şey alınır ama gerisinde gerek yok diye düşünüyorum.
Bralet istiyorum ona da sığamıyorum
Ben çok eğleniyorum annem, teyzem,halam biraraya geldiklerinde, altın kızlar diyorum onlaracanım sıkkın olduğunda toplarım onları biraraya, keyfim yerine gelir korona aramıza girdi bu ara
Tabi ki alkolsüz ve Allahım affetsin tam onların tarz bir sanatçıyla öyle müziklerle falanAlkollü mü alkolsüz mü manasında
Aaaaaaaa şaşırdım ikinizn kararımıydı?Tabi ki alkolsüz ve Allahım affetsin tam onların tarz bir sanatçıyla öyle müziklerle falan
Tabi ki alkolsüz ve Allahım affetsin tam onların tarz bir sanatçıyla öyle müziklerle falan
Kv demin almaya çalıştığı şeyleri görsen nutkun tutulur!
Ürün yok ortada ip ve iki küçük ceviz kadar yuvarlaklar.
Ademle havvadan esintiler
Ha işte bizde de öyle. Bizim ailede dini şeyler yoktur mesela, annemler bile tee o zamanlar dini nikah yapmamış. Benim sülale içkicidir, alkolsüz düğüne bile masa altından içki sokarız
Babamın karşısına hacı kayınpeder çıkarsam normal konuşmada sorun olmaz iki medeni insan olarak ben rakı sofrasında Karlı Kayın Ormanı dinleyerek büyüdüm diyeyim, sen anla
Hayırlısı artık olmadı kaçarız
Kimdi sanatçı, tanındik biri miydi?Tabi ki alkolsüz ve Allahım affetsin tam onların tarz bir sanatçıyla öyle müziklerle falan
İkimiz?Aaaaaaaa şaşırdım ikinizn kararımıydı?
Ben nefret etmiyorum. Seksili ama pamuk olacakama kaynanam da oğlu için hazırlar gibi almasın bir zahmet yoksa ben don hediyesi çok severim
Anılaaar anılarrr gözümde canlandılarKimdi sanatçı, tanındik biri miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?