Erkek arkadaşımın ailesiyle yapı olarak benziyor ailem aslında. Din, alkol vs problemi değil bendeki. Mesela Onlar da alkol kullanmaz bizde düğüde alkol olacak kesinlikle diyecek taraf arkadaşlarımız olacaktır.
Ama fark annem benim alkol kullandığımı bilmez çünkü babası alkolik diye onun için dünyanın en kötü şeyidir o. Ama erkek arkadaşımın annesi bilir ve çocuklarına sadece zararlı keşke içmeseniz der. Bunun gibi farklar.
Don muhabbeti de evlilikten geldi zatenKonu evliliğe gelmiş, ciddili muhabbete geçilmiş, ben hala don konuşuyorum. Hiç uyarmıyorsunuz
Çok kompleks çoooooooooooooooooookkkBazı insanlar alkolün bulunduğu ortama dahi girmek istemiyorlar
Arya bir şey sorucam
Hem şampanya hem meyve suyu olamaz mı?
İki taraf da tercihlerini içemezler mi?
Siz mesela böyle düşünüyorsunuz
benım kuzenımın böyle bir evliliği var
Ve gayet guzel gidiyor fmfkfkk
ayrıca aman aman dunur dedıgın kavramın çok iyi anlaşmasına gerek yok fkdkd
Bu saatler don konusuydu aslında sende haklısınKonu evliliğe gelmiş, ciddili muhabbete geçilmiş, ben hala don konuşuyorum. Hiç uyarmıyorsunuz
Oha.Uçukluktan kasettiğim o değil
Ben çok dindar biriyle evlendıgımı dusunuyorum bazı arkadaşlarımdan biliyorum
Müzik dinleme konusu bile sıkıntı olabılıyor
alkol vs vs o saygı duyulabılır ama bazı şeyler müzik mesela bu benı gererdi
Arya bir şey sorucam
Hem şampanya hem meyve suyu olamaz mı?
İki taraf da tercihlerini içemezler mi?
Siz mesela böyle düşünüyorsunuz
benım kuzenımın böyle bir evliliği var
Ve gayet guzel gidiyor fmfkfkk
ayrıca aman aman dunur dedıgın kavramın çok iyi anlaşmasına gerek yok fkdkd
O konudan şanslıyım fkdkd çümkü bizde saygu diye kimse hayat tarzından ödün vermıyor sonuçta etkisi kişiye ayy zor beeOlmaz iste, karsi taraf alkol içmiyor diye, onun yaninda alkol içilmiyor saygidan ötürü. Büyük ya. O gittikten sonra tabiki içilir. Mesela o yokken, kendi misafirimize biz sampanya ikram etmistik.
Ve anlatamadigim daha birçok detay var. Ha kv'dem kötü bir insanmi? Kesinlikle degil. Hele ki bdv'deki kaynanalar ile karsilastirirsam, hiç degil. Ancak mesela kv'dem tarz olarak biraz soguk. Ve dünya bakis açimiz tamamen farkli oldugu için, o sogukluk dahada büyüyor.
O alkol sorunu küçük gibi görünsede, küçük degil. Bu küçük detaylar aslinda hep beraber aile olmanizi sagliyor.
Ayirten umarim ben yada esim senin kuzenin degiliz aajsdkskjdls
Umarım. Annemi bir okuyabilsem rahatlayacağım daAnladım sen ailenden daha farklısın aslında yani. Mesela bizde de eşim senin gibiydi, ailesinin çok kastığı konularda benim aileme daha yakındı eşim. Umarım çok sorun yaşamazsın
Denek miyim ben beÇok kompleks çoooooooooooooooooookkk
Sen evlenınce bize anlatırsın
Benim eşimin ailesi de öyle çok muhafazakar. Kendi ailem daha farklı, çok dini hayat gayesi haline getirmezler açıkçası. İçki de içerdik, meyhaneye de giderdik. Babam üniversite mezunu eski sahaflardan, çok okur çok bilir annem ilkokul mezunuydu ama onun da çok geniş bir kütüphanesi vardı. Kayınbabam ilkokul mezunu ama çok görmüş geçirmiş bir insan, tam da bir baba onu çok seviyorum. Kayınvalidem de aynı eğitimli değil ama nerede nasıl davranacağını bilir. Sohbet konularımız tabii annemle olduğu gibi değil ama onunla da sohbet güzel. Eşim askere gitti 18 gün, kayınvalidem bizimle kaldı çok eğlenceli geçti :)
Aslında don da evliliğe dair ama niyeyse bir ciddileşip normal muhabbet döndürüyoruz bu geceBu saatler don konusuydu aslında sende haklısın
Bu saatler don konusuydu aslında sende haklısın
Buda farkli bir hikaye, güzel!
Ancak kv'de niye 18 gün sizde kaldi ayol?
Senin biyolojik bir yerinle kimse oynamıyor sakin ol champAynen, dengem şaştı resmen.
Benim biyolojik saatimle oynamaya kimsenin hakkı yok!!
Senin biyolojik bir yerinle kimse oynamıyor sakin ol champ
Umarım. Annemi bir okuyabilsem rahatlayacağım da
Denek miyim ben be
Bak burada hazır olmuş örnekleri var
O kadar tatlı anlatmışsın ki ben dalga geçip uğraşmayacağım seninleYazacagim her şeyle dalga geçeceksiniz ama yazayım.
Ilk aile tanışması olduğunda validenin elini öpmedim.
Bizde el opme yok, oyle bir aliskanlik da yok.
90+ dedem elini opturmez sarilirdi.
Eşimin ailesinde ise burnuna dayarlar op diye.
Neyse valide çok alındi ve butun aksam surat yapti.
Isteme söz birlikte olsun dedik, yazlıkta oldu,
50 kişiden fazlaydık
Ardından bu sefer nisan diye tutturdular.
Yahu 50 kisilik soz olmus, daha neyin nisani? Ben gelmem dedim, o gune kadar hep alttan alan babam, kizim.su surecte sorun cikarma yeter dedigi icin gittim.
Annemin ve validenin kurbanı olarak somon rengi nişanlıgım oldu.
200 kisilik oteldezaten nisan gibi soz, dugun gibi nisan yaptigimiz icin Kayınpederim gördü ve artırdı.
800 kişilik de dugunum oldu
Düğünde de mustafa ceceli vardi.(haz etmiyorum)
Unutmadım unutamam kara sevdam merak etme falan çaldı.
He arada bir de 250 kişilik yine otelde kinam var.
Alt tarafi bir imza atip evlenecegiz diye davetlerden davetlere koştuk.
Tek tesellim biz bulaşmadık, kendi aralarında hallettiler.
Ceyiz tabiki annem abartti.
Hepsi bazanın altında.
iç çamaşırı alisverişi falan yapmadım.
Kendi donumu kendim alırım
Ama Böyle de olmaz ki diyip adının ne alışverişi olduğunu bilmediğim bir şeye götürüldüm
Görümcem de geldi.
Bir ara yemek yiyelim dendi, meşhur bir lahmacuncu vardı (evet zenginler de yiyor) oturduk oraya, geldi lahmacunlar ben sabah yediğim yarim simitle mesai bitirdigim için daldım tabi.
Kafamı kaldırdığımda görümcem lahmacunu çatal bicakla dürüyordu. Ve evet eli ile yemedi.bayaga çatak bıçak lahmacun yedi.
Ben ağzı açık, elimde içine bol yeşillik ve limon koydugum lahmacunumla kalakaldım
Gelinlikcim kasarin tekiydi.. Bana gaz verip kavga çıkarmaya çalışıyordu resmen.
O zamanlar kk yi bilsem her provada konu açardım
Kuaförüm iyi iş çıkardı ama o da nanyakti.
Bu arada temmuzda evlendim, dis mekan cekimi vardi ve yağmur yağdı.
Tek güzel şey, evimizi kendimiz aldık, eşyalarımızı da öyle.
Dolayısı ile bir tek onlar bizim istediğimiz gibiydi
Geri kalan her şey için mastercard lı baba ve kayınpederkendi borularını otturduler.
Ikimiz de törenlerden memnun değiliz.
Ikimize de nankör diyorlar.
Bekarlara tavsiyem kontrolü elden bırakmayın.
Yada kaçın.
Hafta içi akşamları kaldı ya, kızıma o bakıyor zaten ben çalışıyorum normalde
Sabahları kolaylık olsun, alıp bırakmak gerekmesin dedik sağolsun misafir oldu. Evlerimiz yakın zaten işten geldiğimde evine gidiyordu, biz kızımla yiyor içiyorduk uyku saatine yakın geliyordu :)
Vaaay, yine anlayisli bir kv'deymis. Bunu bir sekilde bdv'de paylasman lazim. "Herkes bizi örnek gelin/kv'de diye parmak ile gösteriyor"
Ciddi olacaksam gerçekten, kv'den ile geçinmene sevindim canim. Öyle bir anlatiyorsun ki gerçekten evliligin için bir umut var. Öyle his ediyorum. Hersey iyi olacak canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?