Coronasavar

Aklımda oteller kaldı niyeyse, zenginlik böyle birşeyse demek

Müzik de var, biraz daha radikal deniyor sanırım bu kesime.
Söz ile müzik bir araya gelmemeli, kiminde resim de var mesela resim yapılmaz, suret günahtır denir.
Şiir de var, şeytandandır denir.
Daha neler..
Yani bu şekilde yaşayan olabilir elbette bir şey diyemem ancak ben kendi çapında sanatın içinde olmaya çalışan biri olarak mesela biri dibimde "Suret yapıyorsun olmadı, olmaz öyle" diye sürekli konuşsa, engellemeye kalksa orada işler değişir işte. Anneannem böyledir mesela.
Ben sanırım daha "Niyet işi" kısmında kalıyorum.

Evleniyorum diye annemin üzülmesini geçersem dünürleriyle çok iyi anlaşacaklarını damatlarını kendi çocuklarından çok seveceklerini düşünüyorum ben saf mıyım acaba.

Ben lahmacunu soğanla yediğimden orada elenmiştim herhalde

Evleniyorum diye annemin üzülmesini geçersem dünürleriyle çok iyi anlaşacaklarını damatlarını kendi çocuklarından çok seveceklerini düşünüyorum ben saf mıyım acaba.

İnşallah iyi anlaşırlar ama dünürler arasında mutlaka bir çekememezlik olur. Dünyanın en kibar insanları bile olsalar. Gözünde ütopya yaratma yani hazırlıklı ol ama tabii kötü olacak diye birşey yok. Damatlarını da severler niye sevmesinler de sen kaynananı düşün bence

Ya niye dalga gecelim lahmacun en guzel elle yenır birkerem
Ben sadeec keşke düğünde istedıgınız gibi olsaydı ona uzuldum ikinizin sonuçta

para ben de kıroyum emme

Off ben babamı damatla düşünemiyorum. Tekneye balığa çıkarıp bütün gün içer, son sürat gıybetimi yapar.

Babam beni lezbiyen sanıyor olabilir bu arada ahhfah hiçbir erkek arkadaşımı tanımıyor, onu bırak sevgilim olduğunu bile bilmiyor. Adamcağız en son "kızım sevgilini de al gelin tatilde bende kalın, ama bir tanışayım artık" demişti

Beni sevmelerini mi? Seviyorlar bence çok sevilesi bir insanım ben

Bizim aile daha önceden kötü bir deneyim yaşadığı için ortalama bir aile bile öp başına koy olacaktı. Allah yanıltmasın ama gerçekten çok düzgün insanlar ve henüz tanıştırmadım onları ama tanıştırmak için sabırsızlanıyorum. Aileme bakın iyi insanlar da var ve sizin hak ettiğiniz dünürler bunlar demek istiyorum ben yine aşka geldim

Geçen haftalarda kayınvalidemin ağzındam duydum, birinin evini anlatıyor, biblo koymuş dedi, ee dedim, putluk derler olmaz dedi.

Ailemin evinin salonunda annemin kendi yaptığı nü kadın tablosu var, babam yapımına biraz karışıp sansürletti, hafif transparan tül geçiyor popodan

Yani ben de bunu anlamıyorum, bunları böyle yaşayıp beni neden hala istediniz de ayırmadınız?
Ha hayatıma karışılıyor mu, haberim yok elbet karıştıkları yer oluyordur bana belli etmeden.
Ama benim sanat dediğime sen put diyorsan gördüğün an gitmeliydin.

Son düzenleme:
Merak etme biz birlikte kalıyoruz djdkddj deseneeee adamı delirtme her an torun gelebilir falanı ekle

E bacım sen niye ayrılmadın?

Tekneyle gezerler tabi eşimde babamla derneğe ve caminin lokaline gitmişti birkaç kez ısınmak amaçlı bu kadar ısınma yetmez mi diye sormuştu bana garibim.

Demek Cecelist degilmisin? Aaaaaaa (o adamda baya hizli düstü ya, ne oldu acaba merak ettim. Ama itiraf edeyim, ilk sarkilarini begeniyordum )

Ve lahmacunu çatal biçak ilemi yedi???? Ah yavrum, sen nasil bir aileye gelin gittin diyesim geldi. Bu nasil barbarlik? o lahmacuna ayip oldu yav. Ve sende utanmissindir, gelin olarak. Bende dügünde öyle abazanlik yapmistim. Tüm gün dogru düzgün birsey yemedim ve dügünde adeta daldim yemege.

Arkadasim yanima geldi "eeehm Aryacigim, dügünde gelin olan sensin diye, herkes senin masanin bakiyor, yani bil istedim" diye uyarmisti beni. Ancak açliktan ne için uyardigini bile anlamadim. "Bana ne canim açim aç!" diyerek yemege devam etmistim :)

Ve ask yuvanizin olmasi hosuma gitti. Mutlu son ile biten bir hikaye

Çok sevindim ya umarım yanıltmazlar, benimkiler şimdiye kadar yanıltmadılar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…