Coronasavar

Babam da benim gözüme bakıyor artık
Lisansa başladığımda beni kenara çekip yeni bir dünyaya giriyorsun, erkeklerle arkadaşlık edeceksin doğal olarak ama dikkatli ol falan demişti. Bu sene de insan evlenmeden önce sevgilisiyle tatile çıkmalı önce diyor Baktı bende icraat yok

Bağışıklıgımız dusecek uyuyalım madem samimiyiz
Hadi ben gencim ya siz sabahın köründe bebelerle kalkıyorsunuz

Offf benim geçmişim bu!
Ama biz sözü evde kabul etmesel bile 100 evet tam tamıma 100 kişi yaptık ve öncesinde isteme, küçük söz de vardı

Bana artık ‘giyin süslen gel, sana takı takılacak’ deyin, beynim yandı bunca şeyden diyordum.

Ne güzel ki eşinle uyumunuz var, bizim eskiden vardı, sevgiliyken.
İnsan değişime en çok da baskı edilene dönmeye meraklı bir canlı.
Benim kocamın aynı şehirde parti evi vardı, kendine ünide bekar evi açtı ve ben de orada kalıyordum çoğu zaman.
O halden bu hale geldik biz.

Evleniyorum diye annemin üzülmesini geçersem dünürleriyle çok iyi anlaşacaklarını damatlarını kendi çocuklarından çok seveceklerini düşünüyorum ben saf mıyım acaba.

Ya o his bana da geliyor, böyle soldan soldan bir ışık şeklinde.
Mesela sevgilime bakıyorum, "ulan ne beyefendi adam, hiç senin gibi ayı değil." diyorum. Çok sakindir, kibardır, düşüncelidir vs... "Annemler çok bayılacak. Hem bunun annesi de böyledir kesin, çok iyi anlaşacağız" diyorum.
Bizi bu saflıkla harcarlar mı acaba?

Aynı saflıktayım ama bazı şeyler ayar etmıyor değil

Ben insanların ailesinden çok farklı olduğunu asla zannetmiyorum ve kabul etmiyorum, 5 sene değilse 10 sene, 10 değilse 15 sene sonra gün yüzüne çıkıyor senelerce sana dikte edilen şey

ailelerimizi biliyorduk, böyle olacağını biliyorduk.
Biz düğün sürecinde hic tartışmadık mesela
Görüş ayrılığımız yoktu. Birbirimizi iyi tanıyorduk ve ailelerin doldurusuna gelmeyecek kadar aklımız başımızdaydı.
Yoksa neler neler...

Ben ufaktan yatar beybilitolar. Oğlukuş çişe uyandı "Anağm da anağm" diye beni ister. Kimin nazarı değdi len?
Gidiyom ben, beni özleyin anacğm. Öpüldünüz. Düklü rüyalar.
Nasıl düklü rüya goreyım unutttum unuttumm sansürlü gorurum

Yerler sizi bebeğim yerler

Merak etme biz birlikte kalıyoruz djdkddj deseneeee adamı delirtme her an torun gelebilir falanı ekle
Yok çocuk istemediğimi kesin olarak biliyor. O yüzden torun geliyor desem inanmaz

Tekneyle gezerler tabi eşimde babamla derneğe ve caminin lokaline gitmişti birkaç kez ısınmak amaçlı bu kadar ısınma yetmez mi diye sormuştu bana garibim.
Orada önemli olan tekne değil, beni gömeceği, müstakbel kocişime baygınlık geçirteceğiydi

Benimki bayağı kendi evine çağırdı sevgilimle kalmam için.
Anadolu çocuğu yer mi bu numaraları bee

Siz daha tanışmadınız mı anneyle?

Bazen istemeden de olabiliyor yola girdiyse demek
Dükle oynama yanarsınn

Ben dün geceki gördügüm beyi, tekrar görmeyi umut ediyorum. "Hayir, dün dudaklarim uyusuktu bende bilmiyorum niye ama gerçekten öpüsmeyi biliyorum, bak gerçeeeekten" konusup teselli ederim belki
Adamcağız hızlı gitmiyor bak ne güzel. Dün öpmüş, bugün kimbilir nereye gidecek olay
Masa falan görürsün inşallah

Bağışıklıgımız dusecek uyuyalım madem samimiyiz
Hadi ben gencim ya siz sabahın köründe bebelerle kalkıyorsunuz

Yarin esim öglenden sonra çalisiyor (home ofis). Yani öglenden önce kiz ondaaa ondaaaaaaaaa. Ben napacam? Uyuyacam. Uyumak! Yani sen yada Alicja yarin istediginiz gibi uyumaktan bahs edebilirsiniz. Kizgin emoji koymam. Hatta muhtesem emojisini koyarim.

Uyku gerçekten ne harika birsey yaaa

Ben bugün yazdığın her şeye sasirdim ya
Benim ailemde de eşimin ailesinde de anne taraflarımız muhafazakar.
Ikimizin de baba tarafından sadece babalarımızın dini hassasiyetleri var
Kayınvalidem din konusunda kibirlidir.
En musluman odur, en cennete o gidecektir,
Acıksan senin ağzından çıkan şeyleri dinlemez mesela. Kendinden küçük bir insandan bir şey öğrenme ihtimali falan yoktur.
Ama herkes onu kendi haline bırakmış bu konuda
Kimse ciddiye almıyor
Ben de zamanla öğrendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…