- 18 Ekim 2018
- 8.184
- 33.926
- 548
Babam da benim gözüme bakıyor artıkOff ben babamı damatla düşünemiyorum. Tekneye balığa çıkarıp bütün gün içer, son sürat gıybetimi yapar.
Babam beni lezbiyen sanıyor olabilir bu arada ahhfah hiçbir erkek arkadaşımı tanımıyor, onu bırak sevgilim olduğunu bile bilmiyor. Adamcağız en son "kızım sevgilini de al gelin tatilde bende kalın, ama bir tanışayım artık" demişti
Offf benim geçmişim bu!Yazacagim her şeyle dalga geçeceksiniz ama yazayım.
Ilk aile tanışması olduğunda validenin elini öpmedim.
Bizde el opme yok, oyle bir aliskanlik da yok.
90+ dedem elini opturmez sarilirdi.
Eşimin ailesinde ise burnuna dayarlar op diye.
Neyse valide çok alındi ve butun aksam surat yapti.
Isteme söz birlikte olsun dedik, yazlıkta oldu,
50 kişiden fazlaydık
Ardından bu sefer nisan diye tutturdular.
Yahu 50 kisilik soz olmus, daha neyin nisani? Ben gelmem dedim, o gune kadar hep alttan alan babam, kizim.su surecte sorun cikarma yeter dedigi icin gittim.
Annemin ve validenin kurbanı olarak somon rengi nişanlıgım oldu.
200 kisilik oteldezaten nisan gibi soz, dugun gibi nisan yaptigimiz icin Kayınpederim gördü ve artırdı.
800 kişilik de dugunum oldu
Düğünde de mustafa ceceli vardi.(haz etmiyorum)
Unutmadım unutamam kara sevdam merak etme falan çaldı.
He arada bir de 250 kişilik yine otelde kinam var.
Alt tarafi bir imza atip evlenecegiz diye davetlerden davetlere koştuk.
Tek tesellim biz bulaşmadık, kendi aralarında hallettiler.
Ceyiz tabiki annem abartti.
Hepsi bazanın altında.
iç çamaşırı alisverişi falan yapmadım.
Kendi donumu kendim alırım
Ama Böyle de olmaz ki diyip adının ne alışverişi olduğunu bilmediğim bir şeye götürüldüm
Görümcem de geldi.
Bir ara yemek yiyelim dendi, meşhur bir lahmacuncu vardı (evet zenginler de yiyor) oturduk oraya, geldi lahmacunlar ben sabah yediğim yarim simitle mesai bitirdigim için daldım tabi.
Kafamı kaldırdığımda görümcem lahmacunu çatal bicakla dürüyordu. Ve evet eli ile yemedi.bayaga çatak bıçak lahmacun yedi.
Ben ağzı açık, elimde içine bol yeşillik ve limon koydugum lahmacunumla kalakaldım
Gelinlikcim kasarin tekiydi.. Bana gaz verip kavga çıkarmaya çalışıyordu resmen.
O zamanlar kk yi bilsem her provada konu açardım
Kuaförüm iyi iş çıkardı ama o da nanyakti.
Bu arada temmuzda evlendim, dis mekan cekimi vardi ve yağmur yağdı.
Tek güzel şey, evimizi kendimiz aldık, eşyalarımızı da öyle.
Dolayısı ile bir tek onlar bizim istediğimiz gibiydi
Geri kalan her şey için mastercard lı baba ve kayınpederkendi borularını otturduler.
Ikimiz de törenlerden memnun değiliz.
Ikimize de nankör diyorlar.
Bekarlara tavsiyem kontrolü elden bırakmayın.
Yada kaçın.
Tekneyle gezerler tabieşimde babamla derneğe ve caminin lokaline gitmişti birkaç kez ısınmak amaçlı bu kadar ısınma yetmez mi diye sormuştu bana garibim.
Evleniyorum diye annemin üzülmesini geçersem dünürleriyle çok iyi anlaşacaklarını damatlarını kendi çocuklarından çok seveceklerini düşünüyorum bensaf mıyım acaba.
Ben geçen hafta duydum putu mutuE bacım sen niye ayrılmadın?
Aynı saflıktayım ama bazı şeyler ayar etmıyor değilYa o his bana da geliyor, böyle soldan soldan bir ışık şeklinde.
Mesela sevgilime bakıyorum, "ulan ne beyefendi adam, hiç senin gibi ayı değil." diyorum. Çok sakindir, kibardır, düşüncelidir vs... "Annemler çok bayılacak. Hem bunun annesi de böyledir kesin, çok iyi anlaşacağız" diyorum.
Bizi bu saflıkla harcarlar mı acaba?
Offf benim geçmişim bu!
Ama biz sözü evde kabul etmesel bile 100 evet tam tamıma 100 kişi yaptık ve öncesinde isteme, küçük söz de vardı
Bana artık ‘giyin süslen gel, sana takı takılacak’ deyin, beynim yandı bunca şeyden diyordum.
Ne güzel ki eşinle uyumunuz var, bizim eskiden vardı, sevgiliyken.
İnsan değişime en çok da baskı edilene dönmeye meraklı bir canlı.
Benim kocamın aynı şehirde parti evi vardı, kendine ünide bekar evi açtı ve ben de orada kalıyordum çoğu zaman.
O halden bu hale geldik biz.
Demek Cecelist degilmisin? Aaaaaaa (o adamda baya hizli düstü ya, ne oldu acaba merak ettim. Ama itiraf edeyim, ilk sarkilarini begeniyordum)
Ve lahmacunu çatal biçak ilemi yedi???? Ah yavrum, sen nasil bir aileye gelin gittin diyesim geldi. Bu nasil barbarlik? o lahmacuna ayip oldu yav. Ve sende utanmissindir, gelin olarak. Bende dügünde öyle abazanlik yapmistim. Tüm gün dogru düzgün birsey yemedim ve dügünde adeta daldim yemege.
Arkadasim yanima geldi "eeehm Aryacigim, dügünde gelin olan sensin diye, herkes senin masanin bakiyor, yani bil istedim" diye uyarmisti beni. Ancak açliktan ne için uyardigini bile anlamadim. "Bana ne canim açim aç!" diyerek yemege devam etmistim :)
Ve ask yuvanizin olmasi hosuma gitti. Mutlu son ile biten bir hikaye
Nasıl düklü rüya goreyım unutttum unuttumm sansürlü gorurumBen ufaktan yatar beybilitolar. Oğlukuş çişe uyandı "Anağm da anağm" diye beni ister. Kimin nazarı değdi len?
Gidiyom ben, beni özleyin anacğm. Öpüldünüz. Düklü rüyalar.
Ya o his bana da geliyor, böyle soldan soldan bir ışık şeklinde.
Mesela sevgilime bakıyorum, "ulan ne beyefendi adam, hiç senin gibi ayı değil." diyorum. Çok sakindir, kibardır, düşüncelidir vs... "Annemler çok bayılacak. Hem bunun annesi de böyledir kesin, çok iyi anlaşacağız" diyorum.
Yok çocuk istemediğimi kesin olarak biliyor. O yüzden torun geliyor desem inanmazMerak etme biz birlikte kalıyoruz djdkddj deseneeee adamı delirtme her an torun gelebilir falanı ekle
Orada önemli olan tekne değil, beni gömeceği, müstakbel kocişime baygınlık geçirteceğiydiTekneyle gezerler tabieşimde babamla derneğe ve caminin lokaline gitmişti birkaç kez ısınmak amaçlı bu kadar ısınma yetmez mi diye sormuştu bana garibim.
Babam da benim gözüme bakıyor artık
Lisansa başladığımda beni kenara çekip yeni bir dünyaya giriyorsun, erkeklerle arkadaşlık edeceksin doğal olarak ama dikkatli ol falan demişti. Bu sene de insan evlenmeden önce sevgilisiyle tatile çıkmalı önce diyorBaktı bende icraat yok
Siz daha tanışmadınız mı anneyle?Ya o his bana da geliyor, böyle soldan soldan bir ışık şeklinde.
Bazen istemeden de olabiliyor yola girdiyse demekYok çocuk istemediğimi kesin olarak biliyor. O yüzden torun geliyor desem inanmaz
Orada önemli olan tekne değil, beni gömeceği, müstakbel kocişime baygınlık geçirteceğiydi
Benimki bayağı kendi evine çağırdı sevgilimle kalmam için.
Anadolu çocuğu yer mi bu numaraları bee
Nasıl düklü rüya goreyım unutttum unuttumm sansürlü gorurum
Adamcağız hızlı gitmiyor bak ne güzel. Dün öpmüş, bugün kimbilir nereye gidecek olayBen dün geceki gördügüm beyi, tekrar görmeyi umut ediyorum. "Hayir, dün dudaklarim uyusuktu bende bilmiyorum niye ama gerçekten öpüsmeyi biliyorum, bak gerçeeeekten" konusup teselli ederim belki
Bağışıklıgımız dusecek uyuyalım madem samimiyiz
Hadi ben gencim ya siz sabahın köründe bebelerle kalkıyorsunuz
Offf benim geçmişim bu!
Ama biz sözü evde kabul etmesel bile 100 evet tam tamıma 100 kişi yaptık ve öncesinde isteme, küçük söz de vardı
Bana artık ‘giyin süslen gel, sana takı takılacak’ deyin, beynim yandı bunca şeyden diyordum.
Ne güzel ki eşinle uyumunuz var, bizim eskiden vardı, sevgiliyken.
İnsan değişime en çok da baskı edilene dönmeye meraklı bir canlı.
Benim kocamın aynı şehirde parti evi vardı, kendine ünide bekar evi açtı ve ben de orada kalıyordum çoğu zaman.
O halden bu hale geldik biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?