Coronasavar

Evlenip 3.ayında hamile kalıp günde 28 defa kusarsan giyemezsin tabii ne zaman giyeceksin. Doğumdan sonra zaten lastiği gevşemiş emzirme sutyeni ve babaanne donlarına merhabaaa

Ben de ilk kez duydum gordum
Karşılıklı saygı çok önemli seni kutlarım

Orası öyle ama sonra özel oluyor onları yıkaması ayrı bir dert falan.
Günlük giyilebilen seksi çamaşır candır.

Babam zamanının solcularından, ateist

Bizde anneanne, babaanne, dede vs için mevlüt okutulmadı hiç mesela, neden, çünkü hiçbirimiz için gerekli değil. Şimdi ben bizimkilere gidip düğün sonrası Kuran okunacak desem evlendirmekten vazgeçerler Ki bana da uymaz zaten. O yüzden ya evlenip işleri o noktaya getirmeden beraber yaşamak, ya iki taraf da birbirine uygun olmadığı için ayrılmak en mantıklısı olur. Kendi ailemin yanısıra adamın ailesinin gözünden bakınca da olmaz yani böyle bir dünürlük

Kınasız olmaz, kına en eğlencelisi, orada kız kıza aman ne gerdanlar ne kıvırmalar. En ummadıklarının kurtları seni geçer ciddiyim. Kuzenle işte mezdeke dans üçlüsünden ikilisi halt yesin, ilk twerki biz bulduk kınamda.

Anılaaar anılarrr gözümde canlandılar Tüm çevrem hala dalga geçiyor benle, tv de fln çıksa foto atarlar...
Ah senin evlilikten bu kadar soğumanın sebepleri daha düğün günü başlamış ya, hak verdim ben sana

İşte niye 1dkda çıkıyor ben bunu anlamıyorum asdfgh
Giymişim o kadar, hiç çıkaramam valla

Size benzemeyen ya da en kötü hayat tarzı sana ve ailene yakın olmayan biriyle ve ailesiyle evlilik fecaat

Dini hassasiyet boyutu başka bir şey, kimse zorlanamaz bu konuda.
Ne inancı olmayan birine imam nikahı diye diretirsin ne de kendince haram gördüğü bir ortama sokmayı.

Annem ablam çok söylendi ama
Yalnız eşin ailesinden pek etkılenmemiş dkdk sanırım ya da uyum sağlıyorsunuz bu çok guzel
Benımkılerın evliliği uyum sağlayamama yuzunden de dardaydı hep

özenirim böyle şeylere

Ah bide sana dük yagmuru diyordum.
Ne kaa masum bir cümle oooo

Size benzemeyen ya da en kötü hayat tarzı sana ve ailene yakın olmayan biriyle ve ailesiyle evlilik fecaat
Bende özellikle eşle o konuda ayrı olup nasıl evleniyorlar şaşırıyorum açıkçası. Aileler farklı olabilir ama eşle arada uçurum olmamalı.

Bende özellikle eşle o konuda ayrı olup evleniyorlar şaşırıyorum açıkçası. Aileler farklı olabilir ama eşle arada uçurum olmamalı.

Aileler de farklı olmamalı bence. Çünkü dış etkenlerle ne kadar değişsen ya da yumuşasan da diyeyim, özünde yine ailensin istesen de istemesen de. Evet ortak noktada buluşulabilir, biz öyleyiz mesela herkes birbirine anlayışlı ama zor

Ben buns pek katılmıyorum ya
Tamamen kişilerin durumu nasıl karşıladığıyla alakalı bu durum

ve bu durum ortak bir şeyler yapmanı engelleyecek kadar etkıliyorsa
2 tarafta çok uçlarda yaşıyorsa kötü

Benim eşim 8 sene böyle değildi.
Nişanlanınca alkol almıyorum artık dedi, evlenince öğrendim ki namaza başlamış falan filan.
Şimdi şöyle bir durum oluyor, inanç evlilikte gerçekten aşırı önemli uyum açısından.
Çünkü bizim toplumda ‘ama içimizde’ şeklinde yaşamayıp, göstereceğiz diye yapanlar mevcut.
Ben müslümanım Allah affetsin hiçbir gerekliliği yerine getirmiyorum
Ama eşimin getiriyor olması hayatımızı etkiliyor, eğlenmeye çıksak da senede 4 ü geçmez.
Ya da ailesine falan yalan söylemek zorunda kalıyor, geçmişi gizliyor.
Şuan bile bizim evlilik öncesi ilişkimiz olduğunu öğrenseler boşamaya çalışırlar, emimim.
Ve gerizekalı kocam da beyni yitirdiği için ‘aa evet sen öyleydin’ diyebilir.

Bazı şeyler tolere edilir, saygı duyulur ama hayatı dine göre yaşayınca bambaşka bir şeye dönüşüyor.

ay yok hiç hazzetmem kınadan. Kendi elime bile yaktırmadım hiç, bırak kına gecesi yapmayı.

İşin geyiği bir yana gerçekten ben de öyle bir aileye uyum sağlayamam, kendimi biliyorum. Herkesin hassasiyeti farklı, burada çok örneklemek istemiyorum, gerek de yok zaten ama benden çıkmaz yani.

Uclukla alakası yok aslında ben inançlı bir insanım dini hassasiyeti olmayan biriyle evlenemezdim. Çocuk olunca da daha da karışır orada işler. Ortak birşeyler yapmanın ötesine giriyor bazı konular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…