Ben buns pek katılmıyorum ya
Tamamen kişilerin durumu nasıl karşıladığıyla alakalı bu durum
ve bu durum ortak bir şeyler yapmanı engelleyecek kadar etkıliyorsa
2 tarafta çok uçlarda yaşıyorsa kötü
Hdjddjd boşamaya kalkıyorlar ya djjdd kimi kimden kurtarmaya çalışıyorlar hey allahım sen sabır verBenim eşim 8 sene böyle değildi.
Nişanlanınca alkol almıyorum artık dedi, evlenince öğrendim ki namaza başlamış falan filan.
Şimdi şöyle bir durum oluyor, inanç evlilikte gerçekten aşırı önemli uyum açısından.
Çünkü bizim toplumda ‘ama içimizde’ şeklinde yaşamayıp, göstereceğiz diye yapanlar mevcut.
Ben müslümanım Allah affetsin hiçbir gerekliliği yerine getirmiyorum
Ama eşimin getiriyor olması hayatımızı etkiliyor, eğlenmeye çıksak da senede 4 ü geçmez.
Ya da ailesine falan yalan söylemek zorunda kalıyor, geçmişi gizliyor.
Şuan bile bizim evlilik öncesi ilişkimiz olduğunu öğrenseler boşamaya çalışırlar, emimim.
Ve gerizekalı kocam da beyni yitirdiği için ‘aa evet sen öyleydin’ diyebilir.
Bazı şeyler tolere edilir, saygı duyulur ama hayatı dine göre yaşayınca bambaşka bir şeye dönüşüyor.
Uçukluktan kasettiğim o değilUclukla alakası yok aslında ben inançlı bir insanım dini hassasiyeti olmayan biriyle evlenemezdim. Çocuk olunca da daha da karışır orada işler. Ortak birşeyler yapmanın ötesine giriyor bazı konular.
ay yok hiç hazzetmem kınadan. Kendi elime bile yaktırmadım hiç, bırak kına gecesi yapmayı.
İşin geyiği bir yana gerçekten ben de öyle bir aileye uyum sağlayamam, kendimi biliyorum. Herkesin hassasiyeti farklı, burada çok örneklemek istemiyorum, gerek de yok zaten ama benden çıkmaz yani.
Benim de gelecekten endişem bu yönde. Dini farklılıklar şeklinde değil de biraz kültürel. Yumurtadan çıkmış kabıını beğenmiyor gibi olmasın ama annem o dönem geldiğinde farklı birine dönüşebilir gibi geliyor bana.Aileler de farklı olmamalı bence. Çünkü dış etkenlerle ne kadar değişsen ya da yumuşasan da diyeyim, özünde yine ailensin istesen de istemesen de. Evet ortak noktada buluşulabilir, biz öyleyiz mesela herkes birbirine anlayışlı ama zor
Evlenip 3.ayında hamile kalıp günde 28 defa kusarsan giyemezsin tabii ne zaman giyeceksin. Doğumdan sonra zaten lastiği gevşemiş emzirme sutyeni ve babaanne donlarına merhabaaa
Orası öyle amasonra özel oluyor onları yıkaması ayrı bir dert falan.
Günlük giyilebilen seksi çamaşır candır.
Koloni nedir bilirsin değil mi?Hdjddjd boşamaya kalkıyorlar ya djjdd kimi kimden kurtarmaya çalışıyorlar hey allahım sen sabır ver
sanki veled bunlar koskoca imsanlar
Bu benım anamdada var bu kabul begenmeme meselesi değil benım hayatım ve istedıgım gıbı yaşamak istiyorumBenim de gelecekten endişem bu yönde. Dini farklılıklar şeklinde değil de biraz kültürel. Yumurtadan çıkmış kabıını beğenmiyor gibi olmasın ama annem o dönem geldiğinde farklı birine dönüşebilir gibi geliyor bana.
Bende özellikle eşle o konuda ayrı olup nasıl evleniyorlar şaşırıyorum açıkçası. Aileler farklı olabilir ama eşle arada uçurum olmamalı.
Hdjddj bahsettiğin aile direkt babaannem dkkdkddj o kendısı bu aileeKoloni nedir bilirsin değil mi?
Ya da sürü psikolojisi.
Ben bu ailelere delinin biri kuyuya taş atmış diyorum çünkü birbirlerinin kopyaları ve öyle hayatlar yaşıyorlar, aksi halinde uyumsuzsun ve kötüsün.
Hiç tercih edilmemesi gereken evlilik türüdür, armut ne olursa olsun dibine düşüyor, şimdi benzemese yaşlanınca benzeyecek.
Benim de gelecekten endişem bu yönde. Dini farklılıklar şeklinde değil de biraz kültürel. Yumurtadan çıkmış kabıını beğenmiyor gibi olmasın ama annem o dönem geldiğinde farklı birine dönüşebilir gibi geliyor bana.
Bende özellikle eşle o konuda ayrı olup nasıl evleniyorlar şaşırıyorum açıkçası. Aileler farklı olabilir ama eşle arada uçurum olmamalı.
Uclukla alakası yok aslında ben inançlı bir insanım dini hassasiyeti olmayan biriyle evlenemezdim. Çocuk olunca da daha da karışır orada işler. Ortak birşeyler yapmanın ötesine giriyor bazı konular.
İşte o yüzden aynı hassasiyetlerde olmalı eşler. Seni geren konu başkasını germez. Evlenip gerilmeye ne gerek varUçukluktan kasettiğim o değil
Ben çok dindar biriyle evlendıgımı dusunuyorum bazı arkadaşlarımdan biliyorum
Müzik dinleme konusu bile sıkıntı olabılıyor
alkol vs vs o saygı duyulabılır ama bazı şeyler müzik mesela bu benı gererdi
Arya bir şey sorucamBendeAlicja 'ya katiliyorum. En basit, bizde kutlamalarda alkol içilir. Dogumda hastanede sampanya içilir, yada ne bilim misafirlikte. Simdi mesela kizim yasgününde kutlama yaptik yemek felan, normalinde sarapta olur. Yoktu. Niye? Kv'de var.
Yada mesela benim ailem daha kültürlü, evde kütüphane var, suç ve ceza, karamazov,.. hepsini bilerler annemler. Kv'dem (birazda hayat sartlardan ötürü) kitap okumaz. Yani beraber gelindiginde bile "tüm özgürlük" ile sohbet edilmiyor. Yada ne bilim, senin öyle bir hasasiyetin yokken bile karsi tarafin sürekli insallahli, masallahli konusmasi bile abes oluyor bir süre sonrasi.
Aile kesinlikle önemlidir.
Ah bide sana dük yagmuru diyordum.
Ne kaa masum bir cümle oooo
Napalım yarım saat üstümüzde tutup sürtünelim mi hayret bişi, neyin peşindesin sen
BendeAlicja 'ya katiliyorum. En basit, bizde kutlamalarda alkol içilir. Dogumda hastanede sampanya içilir, yada ne bilim misafirlikte. Simdi mesela kizim yasgününde kutlama yaptik yemek felan, normalinde sarapta olur. Yoktu. Niye? Kv'de var.
Yada mesela benim ailem daha kültürlü, evde kütüphane var, suç ve ceza, karamazov,.. hepsini bilerler annemler. Kv'dem (birazda hayat sartlardan ötürü) kitap okumaz. Yani beraber gelindiginde bile "tüm özgürlük" ile sohbet edilmiyor. Yada ne bilim, senin öyle bir hasasiyetin yokken bile karsi tarafin sürekli insallahli, masallahli konusmasi bile abes oluyor bir süre sonrasi.
Aile kesinlikle önemlidir.
Erkek arkadaşımın ailesiyle yapı olarak benziyor ailem aslında. Din, alkol vs problemi değil bendeki. Mesela Onlar da alkol kullanmaz bizde düğüde alkol olacak kesinlikle diyecek taraf arkadaşlarımız olacaktır.Ne anlamda söyledin bilmiyorum ama annem çok değişmişti benim Nişan düğün sürecimde. Çünkü çocuğun söz konusu herşeyi düşünüyorsun şimdi şimdi anlıyorum onu. Eşimin ailesi muhafazakardır bizimkiler değil, annem tutturmuştu seni zorla kapatacaklar mutsuz olacaksın diye
Bazı insanlar alkolün bulunduğu ortama dahi girmek istemiyorlarArya bir şey sorucam
Hem şampanya hem meyve suyu olamaz mı?
İki taraf da tercihlerini içemezler mi?
Siz mesela böyle düşünüyorsunuz
benım kuzenımın böyle bir evliliği var
Ve gayet guzel gidiyor fmfkfkk
ayrıca aman aman dunur dedıgın kavramın çok iyi anlaşmasına gerek yok fkdkd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?