Yarin esim öglenden sonra çalisiyor (home ofis). Yani öglenden önce kiz ondaaa ondaaaaaaaaa. Ben napacam? Uyuyacam. Uyumak! Yani sen yadaAlicja yarin istediginiz gibi uyumaktan bahs edebilirsiniz. Kizgin emoji koymam. Hatta muhtesem emojisini koyarim.
Uyku gerçekten ne harika birsey yaaa
Adamcağız hızlı gitmiyor bak ne güzel. Dün öpmüş, bugün kimbilir nereye gidecek olay
Masa falan görürsün inşallah
Benim ailem tam bir sentez olduğundan belirli bir kültürle yetişmedik.Ben insanların ailesinden çok farklı olduğunu asla zannetmiyorum ve kabul etmiyorum, 5 sene değilse 10 sene, 10 değilse 15 sene sonra gün yüzüne çıkıyor senelerce sana dikte edilen şey
Aidan uyandırır seni açma germe hareketleri yaparsınızYarin esim öglenden sonra çalisiyor (home ofis). Yani öglenden önce kiz ondaaa ondaaaaaaaaa. Ben napacam? Uyuyacam. Uyumak! Yani sen yadaAlicja yarin istediginiz gibi uyumaktan bahs edebilirsiniz. Kizgin emoji koymam. Hatta muhtesem emojisini koyarim.
Uyku gerçekten ne harika birsey yaaa
O zaman umarım halıda donsuz otururken bir Biscolata erkeğiyle karşılaşırsın ve olaylar gelişirYada halida olabilir. Kendimi donsuz gezerkende görme ihtimalim olabilir.
Yada bir lahmacunu çatal kasik ile yerken. O sirada heralda uyanirim, kabus gördügüm için.
Benim ailem tam bir sentez olduğundan belirli bir kültürle yetişmedik.
E memur çocuğuyum da doğudan batıdan kaptık bir şeyler.
Bir yerli olmamak, bir kültüre ait olmamak gerçekten güzel.
Her yola geliyoruz yani
Ama öyle olunca herkesi kendin gibi zannedip olumluya açık, olumsuzu tolere edebilir zannediyorsun.
Benim kızımda sabahın 8 buçuğunda dikilecek ayağa, üstelik beraber uyuyacağız dolayısıyla kalkmak zorundayım
Hayal ettim birden bu sahneden sevişme çıkmazO zaman umarım halıda donsuz otururken bir Biscolata erkeğiyle karşılaşırsın ve olaylar gelişir
Saat farkı var aramızda, ondandır ahahfh tamam vurmayın gerçekten kötü bir espri oldu8 bucukmu? Lükse bak! Benim kizim sabah saat 7de odaya daliyor.
Yada halida olabilir. Kendimi donsuz gezerkende görme ihtimalim olabilir.
Yada bir lahmacunu çatal kasik ile yerken. O sirada heralda uyanirim, kabus gördügüm için.
Siz daha tanışmadınız mı anneyle?
8 bucukmu? Lükse bak! Benim kizim sabah saat 7de odaya daliyor. Perdeyi açmayi çalisiyor. "Bak disarisi isik, ben uyandim BEN UYANDIIIM" diye bagiriyor.
Sonra bir 10-15 dakika yine yatakta biraz yatiyor biz ile, oyalaniyor iste. Bikinca tekrar konusmaya basliyor ve mecburen asaga iniyoruz.
Ve ne yaptiysak, bu kiz daha geç uyanmiyor. Geç yatirmaya çalistik, yormaya çalistik. Hiçbirsey fayda etmiyor. Kurulu saat gibi
Aynı benim kayinvalidem, herşeyi o bilir en iyi Müslüman o ve ekip arkadaşlarıdır. Bizim için bol bol dua eder. Arkadaşlarıyla sahilde içtiği caya bile ulvi bir anlam yükler, biz ne yapsak malayanidirBen bugün yazdığın her şeye sasirdim ya
Benim ailemde de eşimin ailesinde de anne taraflarımız muhafazakar.
Ikimizin de baba tarafından sadece babalarımızın dini hassasiyetleri var
Kayınvalidem din konusunda kibirlidir.
En musluman odur, en cennete o gidecektir,
Acıksan senin ağzından çıkan şeyleri dinlemez mesela. Kendinden küçük bir insandan bir şey öğrenme ihtimali falan yoktur.
Ama herkes onu kendi haline bırakmış bu konuda
Kimse ciddiye almıyor
Ben de zamanla öğrendim.
Dalga geçmeyin gorumcemle ya. Severim de kendisini
Sadece aşırı kibar olacagim derken hep komik duruma düşen insanlardan.
Aidan uyandırır seni açma germe hareketleri yaparsınız
Kdjddj korunmayı unutmayın ha
Adamı çok yalap şap öpme ben de gorecem rüyamda
O zaman umarım halıda donsuz otururken bir Biscolata erkeğiyle karşılaşırsın ve olaylar gelişir
Gözümde yalan dünyadaki gülistan canlandı
Yüzlemiyor ne demek :)Sevgilim benim anne babamla tanıştı ama iş ilişkimizden dolayı tanışmışlardı. Bir sevgili ciddiyetinde değildi yani.
Arada denk gelirse sohbet ediyorlar ama kimse birbirini yüzlemiyor :)
Ben sevgilimin annesi hariç herkesle tanıştım niyeyse asdfgh
Ama o tanışmalar da sevgili ciddiyetinde tanışmalar değildi. Ya tesadüfler, ya ofis ziyaretleri vs.
Tanıştığım herkesi 1'den fazla kez gördüm, sohbet ettim. Hepsi beni seviyor gibi, bilemiyorum artık
Yalnız herkes sevgili olduğumuzu biliyor ama bir yandan 10 senedir evli muamelesi görüyoruz, bir yandan ortada sevgililik durumu yok gibi. Biz nasıl bu hale geldik hiç bilmiyorum
Aynı benim kayinvalidem, herşeyi o bilir en iyi Müslüman o ve ekip arkadaşlarıdır. Bizim için bol bol dua eder. Arkadaşlarıyla sahilde içtiği caya ulvi bir anlam yükler, biz ne yapsak malayanidir
Başlarda didisiyordum bu konuda ama sonra bıraktım tamamen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?