Coronasavar

Benim kızımda sabahın 8 buçuğunda dikilecek ayağa, üstelik beraber uyuyacağız dolayısıyla kalkmak zorundayım

Adamcağız hızlı gitmiyor bak ne güzel. Dün öpmüş, bugün kimbilir nereye gidecek olay
Masa falan görürsün inşallah

Yada halida olabilir. Kendimi donsuz gezerkende görme ihtimalim olabilir.

Yada bir lahmacunu çatal kasik ile yerken. O sirada heralda uyanirim, kabus gördügüm için.

Ben insanların ailesinden çok farklı olduğunu asla zannetmiyorum ve kabul etmiyorum, 5 sene değilse 10 sene, 10 değilse 15 sene sonra gün yüzüne çıkıyor senelerce sana dikte edilen şey
Benim ailem tam bir sentez olduğundan belirli bir kültürle yetişmedik.
E memur çocuğuyum da doğudan batıdan kaptık bir şeyler.
Bir yerli olmamak, bir kültüre ait olmamak gerçekten güzel.
Her yola geliyoruz yani
Ama öyle olunca herkesi kendin gibi zannedip olumluya açık, olumsuzu tolere edebilir zannediyorsun.

Aidan uyandırır seni açma germe hareketleri yaparsınız
Kdjddj korunmayı unutmayın ha
Adamı çok yalap şap öpme ben de gorecem rüyamda

Yada bir lahmacunu çatal kasik ile yerken. O sirada heralda uyanirim, kabus gördügüm için.
O zaman umarım halıda donsuz otururken bir Biscolata erkeğiyle karşılaşırsın ve olaylar gelişir

Uyum sağladığını zannediyorsun ya da birbirine ama bir de bakıyorsun ya sen değişmişsin ya onlar

Benim kızımda sabahın 8 buçuğunda dikilecek ayağa, üstelik beraber uyuyacağız dolayısıyla kalkmak zorundayım

8 bucukmu? Lükse bak! Benim kizim sabah saat 7de odaya daliyor. Perdeyi açmayi çalisiyor. "Bak disarisi isik, ben uyandim BEN UYANDIIIM" diye bagiriyor.

Sonra bir 10-15 dakika yine yatakta biraz yatiyor biz ile, oyalaniyor iste. Bikinca tekrar konusmaya basliyor ve mecburen asaga iniyoruz.

Ve ne yaptiysak, bu kiz daha geç uyanmiyor. Geç yatirmaya çalistik, yormaya çalistik. Hiçbirsey fayda etmiyor. Kurulu saat gibi

O zaman umarım halıda donsuz otururken bir Biscolata erkeğiyle karşılaşırsın ve olaylar gelişir
Hayal ettim birden bu sahneden sevişme çıkmaz
Halıda donsuz oturmak normal değil kdkddk
Ondan dolayı kssjss neyse ya hayalleırımı yazmayayım

banlanamaö

Dalga geçmeyin gorumcemle ya. Severim de kendisini
Sadece aşırı kibar olacagim derken hep komik duruma düşen insanlardan.

Siz daha tanışmadınız mı anneyle?

Sevgilim benim anne babamla tanıştı ama iş ilişkimizden dolayı tanışmışlardı. Bir sevgili ciddiyetinde değildi yani.
Arada denk gelirse sohbet ediyorlar ama kimse birbirini yüzlemiyor :)

Ben sevgilimin annesi hariç herkesle tanıştım niyeyse asdfgh
Ama o tanışmalar da sevgili ciddiyetinde tanışmalar değildi. Ya tesadüfler, ya ofis ziyaretleri vs.
Tanıştığım herkesi 1'den fazla kez gördüm, sohbet ettim. Hepsi beni seviyor gibi, bilemiyorum artık

Yalnız herkes sevgili olduğumuzu biliyor ama bir yandan 10 senedir evli muamelesi görüyoruz, bir yandan ortada sevgililik durumu yok gibi. Biz nasıl bu hale geldik hiç bilmiyorum

Senin kızının ruhu yazlıkçı emekli memur olabilir mi ya, beslenme düzeni de maşallah

Aynı benim kayinvalidem, herşeyi o bilir en iyi Müslüman o ve ekip arkadaşlarıdır. Bizim için bol bol dua eder. Arkadaşlarıyla sahilde içtiği caya bile ulvi bir anlam yükler, biz ne yapsak malayanidir
Başlarda didisiyordum bu konuda ama sonra bıraktım tamamen

Aidan uyandırır seni açma germe hareketleri yaparsınız
Kdjddj korunmayı unutmayın ha
Adamı çok yalap şap öpme ben de gorecem rüyamda

Hmmm güzel bir fikir. Ancak ben Aidani kimse ile paylasmam. Beni ne sandin aaa, ben öyle kizlardan degilim. Namisli bir baci, platonik meshur askini herkes ile paylasmaz öyle aaa

Sagol ama almayim biscolata erkegi. Gördükçe aklim buna geliyor, kendini begenmis smurf.

Yüzlemiyor ne demek :)

Cidden o hale nasıl gelmişsiniz ama uzun süreli ilişkilerde bence aileler tanışsa bile çok yüz göz olmamalı. Bir şeyler bozuluyor yoksa o arada

İşte ben onu hiç yapmıyorum ya didişmiyorum neden acaba kaynanamın da acayip laf sokmaları vardır aslında. Ama ben hep içimden tıs tıs tıs diye gülüp geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…