- 20 Kasım 2018
- 14.156
- 53.815
- 598
- 35
Çoktaaan. Bu saate kahvaltı mı kalır? ( dedi 1 hafta önce öğlen 2de kahvaltı yapan gadın)Kahvaltı yaptınız mı?
Konulu film bekliyorum benBugün buraların yaramaz çocuğu olarak @Night Club tan bir nisan1 sakası bekliyorum. Artık foto sürpriz mi olur, dans eder video mu çeker, konulu film mi çeker bilmem.
Yol yakınken dön.Ben jdjdd ilerdeki işime karar verdim pcr kiti satacam cidden ben doktor olursam yararım olmaz
yazın daaaa zati mutsuzum
Her an bir yerlerden nah çıkabilir.Bugün buraların yaramaz çocuğu olarak @Night Club tan bir nisan1 sakası bekliyorum. Artık foto sürpriz mi olur, dans eder video mu çeker, konulu film mi çeker bilmem.
Sevdıgım konular da var djjddnYol yakınken dön.
Sen mi doktor olucan?Ben jdjdd ilerdeki işime karar verdim pcr kiti satacam cidden ben doktor olursam yararım olmaz
yazın daaaa zati mutsuzum
Fırında yumurtalı eğmeğğÇok havalisin dostum
Sabah sabah ne görmüşler rüyalarında
Hellö.
Analar nasıl belli.
Ne yedirdin çocuklara
Yok pcr kiti satıp tüccar olacam ıyyk ya midem bulandıSen mi doktor olucan?
Ah annelerrrrrr niye abi niye yani?Fırında yumurtalı eğmeğğ
Peynirlerini öyle bir gizledim ki ben bile göremedim.
Dua etsinler peynir gizledim, anneannesi balık beyni falan gizliyorAh annelerrrrrr niye abi niye yani?
Yavrulara acıdım be
Senden güzel olabilir belki güncel halini görmedimYok pcr kiti satıp tüccar olacam ıyyk ya midem bulandı
absolut kırıyorsun beni ama bir kere benden guzel olabılır dkdkkdk
O da olur djjdn belki olur bir kereSenden güzel olabilir belki güncel halini görmedimama doktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?