Coronasavar

Günaydın. Dışarısı buz gibi, büyük kızımla evin arkasındaki park alanına çıktık, biraz scooter bindi. Yazık, nasıl yeni çayıra salınmış danalar gibi oradan oraya koştu filan, görmeniz lazım. Ben de onun bahanesiyle koştum. Sonra sümüğümüz akınca eve dökdük. Yanımda fıs fıslı kolonya şişesiyle gittim, asansör düğmeleri, giriş kapısının şifre zımbırtısı dahil gördüğüm her yeri mis gibi zeytin kolonyasıyla şenlendirdim. Kahvaltıda dünden kalma pizzalar ve menemen vardı. Şuan küçük kız uyuyor. Büyüğe çürük diş etkinliği yaptırdım. İşte kocaman bir surat çizip, diş yerine kuru fasulye yapıştırıyor, çürükleri siyaha boyuyor filan. Böyle feci eğlenceli bir etkinlik. (etkinlik lafı insan olsa şuan ağzını burnunu düzlemiştim) Sabah bir ara BDV'ye girdim. Çünkü epeydir oraları boşladık, insanlar panik yapmaya başlamasın, çok önemli şahsiyetleriz çünkü. Birazdan benim bey odasından öğle arasına çıkacak ama ona bir sürprizim var, evde yemek yok. İmalı imalı, ama söz akşama tatlı var şeklinde kaş göz işaretiyle teselli etmeyi düşünüyorum. Çok sıkılıyorum. Sizde de ufaktan sıyırma belirtileri var mı? Varsa nelerdir? Paylaşalım. Öptüm.

Bir dk sonra ağlayabılırım bir dk sonra gulebilirim
Dün yurda jdjdjd yemın ederim enfeksiyon kapmam falan dedikten sonra ağladım telde bu tarz şeyelr

Ben bugün çığlık atarak uyandım. Forum ve ders harici zamanlarımı oyun oynayarak geçiyorum. Oradan gelme bir alışkanlıkla bugünü direkt kaydedip tekrar yatıp yarına geçmek istedim bugün hiç güzel gelmiyor gözüme

*Bir tutam saçımı elime dolayıp duruyorum.
*süreç uzarsa diye düşündüğümde burnumun direği sızlıyor.
*bugün koyverdim. 10.30 da kahvaltı sonrası çizgi film açtım. Hâlâ izliyorlar.. sanırım akıl sagligimi korumam için böyle devam edecek bugün
*hayatımda ilk defa nefes alamadığımı hissediyorum. Gerçekten göğsüm sıkışıyor.
*çocuklara baktığımda hapis sürecini hak edecek ne yaptılar diye uzgunum
*yoruldum. Evin icinde aynı rutini 18 gündür sürdürüyorum.

16 aylık kızım çizgi filmin ne olduğunu öğrenmeye başladı. Ablası ya o uyurken izliyor ya biz başka odada oynarken ama arada tutamıyorsun, bir süre maruz kalıyor. Şimdi ablası çizgi film dese, gidip televizyonun önünde bekliyor, bir de açacağız sanıyor sanırım, bir sevinç çığlıkları bir coşmalar. Açmıyoruz, ağlıyor. Evin her tarafında top havuzu toplarından var şuan, 100'lü paketti. Bir saçtılar sabah, basıp da düşmeyelim diye Super Mario gibi geziyoruz. Hiç toplayasım yok. Benim sıyırma belirtilerim temizlik konusunda olmaya başladı. Sürekli bir yerleri paspaslıyorum. Ömrümde bu kadar paspas yapmadım. Her yer ışıl ışıl ve mis gibi kokuyor, sabah buzdolabının raflarını bile sildim. Temizdi ama bize layık değildi bence. Normalde evden çalışıyorum, ama bir haftadır tek bir iş geldi, çok iş gelse zaten 2 çocukla nasıl yaparım, ayrı mevzu ama böyle az olunca da kendimi çok boşlukta hissediyorum. Ay, bugün böyle paragraf paragraf yazıp, sizi boğasım var ama dua edin küçük kız uyandı, şuan yanağımı yalayıp, öpüyor. Sanırım sevgi istiyor. Ben gidiyorum.

Hayatımda isteyebileceğim her şey mevcut: kaynanadan uzak
Kahajsjsksksksk

Yok ya, kv dem benden çekinir onla sorunum yok, en azından görünen bir şekilde

Ama cidiyim, çok kültürlü, çok dinli, her şey mevcut aynı zamanda tl nin değerli olduğu bir ülke
Bir yanı amazon tapınaklar adeta asır değiştirmişsin gibi, bir tarafı uçsuz bucaksız kumsal, Kolombo zaten şehir hareketliliğine sahip.
Sürekli tatil yani ne istesen var.
Her gün yeni bir keşfe uyanmak gibi.
Bir gün parti kızı ol, ertesi gün indiana jones

Bende iki gündür iyi değilim, bugün sabah eşim sen hiç normal bakmıyorsun, biraz dışarı çıkalım sakin biryer bulup dolaşalım dedi. Nasıl bakıyorsam artık
Sürecin uzayacak olması, belirsizlik inanılmaz canımı sıkıyor.
Evde televizyon yok, bilgisayardan açıyoruz çizgi filmi çocuklara normalde izledikleri zaman kısıtlıdır, bugün kızımı kahvaltı sonrası çizgi film izlemeye ikna etmeye çalışırken buldum kendimi

Arabayla bir çıkıp gezsen mi yanına kahveni alıp?
Gün 24 değil 10273739 saat gibi.
Çarkta dönen hemster psikolojisinden çıkmak için küçük esler vermek şart.

Bakınız ruh halim gibi yazılarımın da dengesi bozulmuş

Ya süreç uzayacak malesef nerden bakarsam bakayım bu sonuca ulaşıyorım ama geçecek

dışarı çıkanların bacaklarını kıracagız

Arabayla bir çıkıp gezsen mi yanına kahveni alıp?
Gün 24 değil 10273739 saat gibi.
Çarkta dönen hemster psikolojisinden çıkmak için küçük esler vermek şart.

Bu akşam çocuklar uyursa planım bu. Biraz turlar dönerim diyorum.
Belirsizlik delirtiyor..
Hani bilsem 3-5h hafta, katlanırım.
Ya 3 aysa?

Bu akşam çocuklar uyursa planım bu. Biraz turlar dönerim diyorum.
Belirsizlik delirtiyor..
Hani bilsem 3-5h hafta, katlanırım.
Ya 3 aysa?
3 ay iyi bir ihtimal, moral bozmak istemem ama dünyadan silinmesi ya da ilaç, aşı vb gerekiyor eski günlere dönebilmemiz için.

Ancak eylül ayında biraz nefes alacağımızı i, iş okul rutininin başlayacağını, bayağı da seneye artık sokaklarda tavşanlar gibi zıplayabileceğimizi düşünüyorum.

Süreç uzun, belirsizlik yoruyor evet ama hepsi hayatımız için.
Bunu düşününce, evde kapalı kalmak, girdapta olmaktan rahatsızlık duymuyorum.
Daha ben Lyanna Mormont gibi kuzey ışıklarını falan görmedim
Yapılacak listemde yüzbin madde var, yaptıklarım ise sadece 2 bebe

O değil kıza hamileliğimi öğrenmeden önce ispanya planliyorduk.
Sonra yattı tabi.
Döviz de alıp başını gidince erteledik durduk ama bu sonbahar icin gozumuzu karartmıştık :)
Şimdi her gün ölümleri görünce içim bir tuhaf oluyor..

Ben niye etkileniyorum diye düşünürken buldum kendimi, zaten 5 ay öncesine kadar böyle yaşadığımı hatırladım.

O kadar zor günler geçirdim ki karantina bana vız gelir
Hayatımda değişen şeyler temizliği kendim yapıyorum, ömrümde ender olarak ütü yapıyorum ve misafir ağırlamıyorum.
Zaten dışarı çıksam da lanetler yağdırıp eve döndüğüm için her türlü, meğer yıllardır karantinadaymışım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…