Coronasavar

İşte ben onu hiç yapmıyorum ya didişmiyorum neden acaba kaynanamın da acayip laf sokmaları vardır aslında. Ama ben hep içimden tıs tıs tıs diye gülüp geçiyorum
O zamanlar 22-23 yaşlarındaydım, toydum, ciddiye alıyordum laflarını, birde işin içine inancı sokuyordu deli oluyordum ya sonra sonra hı hı moduna geçtim,rahat ettim.

Ben her seferinde sadece şaşırıyordum.
Bazen diyecek bir sey bulamazsın, ben hiç bulamadım
Kayınpederimin ailesinden kimse ile görüşmezdi mesela
Hepsi cehennemlikti
Hep kendine zararı

Senin kızının ruhu yazlıkçı emekli memur olabilir mi ya, beslenme düzeni de maşallah

Hiç o sekilde düsünmedim ama olabilir gerçekten. Bügün kek yaparken tezgaha oturttum, beraber yapacagiz diye. Bir baktim eline almis bir sünger, tezgahi silmeye çalisiyor.

Benim gibi tembelin böyle bir kizi olmasi? Dna testi sart gibi görünüyor!

O zamanlar 22-23 yaşlarındaydım, toydum, ciddiye alıyordum laflarını, birde işin içine inancı sokuyordu deli oluyordum ya sonra sonra hı hı moduna geçtim,rahat ettim.

Ben kaynanamın kötü niyetli olmadığını biliyorum ondan galiba. Belli bir çevrede yetişmiş kendi doğruları var, kendi doğruları etrafında kendince iyiliğimizi istiyor. Görüntülü konuşurken benim kız ondan öğrendiği için seccadeyi serip namaza başlıyor mesela, annenle baban başladı mı kızım namaza diyor hehhe diye gülüyorum ben de ay ne bileyim iyi bir kadın aslında

Yüzlemiyor ne demek :)

Cidden o hale nasıl gelmişsiniz ama uzun süreli ilişkilerde bence aileler tanışsa bile çok yüz göz olmamalı. Bir şeyler bozuluyor yoksa o arada

Yüzlemek derken annem babam sevgilime sevgilimmiş gibi davranmıyorlar yani. Görünce bol bol güler yüz gösterip hal hatır soruyorlar, bitiyor. Kişisel sorular sorulmuyor yani.

Bir tek onun babası beni her gördüğünde "ailenle tanışsak artık" diyor, beni bol bol övüyor, uzun uzun sohbet etmek istiyor :)

Ya bana kalsa iş evlilik aşamasına gelmeden tanışmazdım, annesiyle tanışmama sebebim de bu. Sevgilim istedi ama hazır hissetmedim.
Diğerleriyle tanışmam spontane gelişmişti hep.
Bu dağınıklığı toplayıp evlenmeyi başarırsak kendimizi tebrik edeceğim :)

Teşekkür ederim

Günaydınlar herkese

Anladım :)
Bende tebrik ederim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…