- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Dalga geçmeyin gorumcemle ya. Severim de kendisini
Sadece aşırı kibar olacagim derken hep komik duruma düşen insanlardan.
Ay nolmuş? Dikkat edin kendinize.Canlı yayın yapıyorum 1dk bir patlama oldu burada çok yakında, ben biraz ona bakayım neymiş ne değilmiş.
O zamanlar 22-23 yaşlarındaydım, toydum, ciddiye alıyordum laflarını, birde işin içine inancı sokuyordu deli oluyordum yaİşte ben onu hiç yapmıyorum ya didişmiyorum neden acabakaynanamın da acayip laf sokmaları vardır aslında. Ama ben hep içimden tıs tıs tıs diye gülüp geçiyorum
Aynı benim kayinvalidem, herşeyi o bilir en iyi Müslüman o ve ekip arkadaşlarıdır. Bizim için bol bol dua eder. Arkadaşlarıyla sahilde içtiği caya bile ulvi bir anlam yükler, biz ne yapsak malayanidir
Başlarda didisiyordum bu konuda ama sonra bıraktım tamamen
Senin kızının ruhu yazlıkçı emekli memur olabilir mi ya, beslenme düzeni de maşallah
Çocuksuzlar uyuyor biz hala buradayız hey gidi hey.Kızlar ben de accuk mutfak toplayıp sonra yatışa geçeyim.
Hepinize donsuz geceler, güzel rüyalar diliyorum. ÖzellikleAbsolutPromise , cilek.yagmuru , A Arya_Stark01 ve @Vander kardeşlerimin olsun en güzel rüyalar.
O zamanlar 22-23 yaşlarındaydım, toydum, ciddiye alıyordum laflarını, birde işin içine inancı sokuyordu deli oluyordum yasonra sonra hı hı moduna geçtim,rahat ettim.
Ben her seferinde sadece şaşırıyordum.
Bazen diyecek bir sey bulamazsın, ben hiç bulamadım
Kayınpederimin ailesinden kimse ile görüşmezdi mesela
Hepsi cehennemlikti
Hep kendine zararı
Yüzlemiyor ne demek :)
Cidden o hale nasıl gelmişsinizama uzun süreli ilişkilerde bence aileler tanışsa bile çok yüz göz olmamalı. Bir şeyler bozuluyor yoksa o arada
Teşekkür ederimÖğretmeniyle görüşün, çok güzel yapıyorsun diye şevklendirin. Eski resimlerinden dosya yapın atmayın ayrıca hatıra kalsın. Gittikçe yönünü çizer o. Resim kursları okul sonrası, bunlar hangi yaş gruplarında var bakarsınız henüz buna çok erken. Desteklemeye devam. Öğretmenine de sorarsınız, o benden daha iyi yönlendirecektir pedagojiyi iyi bilen, çevresine danışıp görüşebilecek biri olarak.
Günaydınlar efendimGönaydınnnn!Şu an topikte tam tamına 2 üye 7 misafir var. Sizlere de günaydın
Günaydın kızlarGönaydınnnn!Şu an topikte tam tamına 2 üye 7 misafir var. Sizlere de günaydın
Gönaydınnnn!Şu an topikte tam tamına 2 üye 7 misafir var. Sizlere de günaydın
Günaydınlar efendim
Görememişler, aradıklarını burda bulmaya gelmişler.Çok havalisin dostum
Sabah sabah ne görmüşler rüyalarında
Hellö.
Analar nasıl belli.
Ne yedirdin çocuklara
Anladım :)Yüzlemek derken annem babam sevgilime sevgilimmiş gibi davranmıyorlar yani. Görünce bol bol güler yüz gösterip hal hatır soruyorlar, bitiyor. Kişisel sorular sorulmuyor yani.
Bir tek onun babası beni her gördüğünde "ailenle tanışsak artık" diyor, beni bol bol övüyor, uzun uzun sohbet etmek istiyor :)
Ya bana kalsa iş evlilik aşamasına gelmeden tanışmazdım, annesiyle tanışmama sebebim de bu. Sevgilim istedi ama hazır hissetmedim.
Diğerleriyle tanışmam spontane gelişmişti hep.
Bu dağınıklığı toplayıp evlenmeyi başarırsak kendimizi tebrik edeceğim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?