- 20 Kasım 2018
- 14.190
- 53.967
- 598
- 35
Dün en son donun üstüne kaç dk kaldığını anlatmaya niyetlendiydin de konu değiştiSiz dün ciddi konular konuşurken ben size donsuz yapamadığımı anlatmaya çalışıyordum zaten
Diğer başlıklardaki çoğu kişiyi tanımıyorum, arada bakıp çıkıyorum. Bu başlıktan önce geyik bölümüne girmemiştim bile, şimdi çıkamıyorum.
Sonum 90'larda atari oynamayı bırakmamak için altına yapan veletler gibi olacak diye korkuyorum
0.5 ince gelir kanka, 0.9 vereyim.Lyanna Mormont fazladan 0.5 dük ucun varsa alabilir miyim?
Maalesef yok. Varsa ben de öneri alabirim.
Dün en son donun üstüne kaç dk kaldığını anlatmaya niyetlendiydin de konu değişti
0.5 ince gelir kanka, 0.9 vereyim.
Maalesef yok. Varsa ben de öneri alabirim.
Ben sadece resimlere bakarım, incelerim.
Severim resim okumayı diyeyim.
Donsuz sevişsem derken? Sen donla mı sebişiyorsun?Evet sana da çok kırgınım o konuda. Hiç dürtmedin beni
Tam insanlara "neden donlarınızı çıkarıyorsunuz ha nedeeen? O don paraları kolay mı kazanılıyor?" diye hesap soruyordum.
Kafamı bir kaldırdım ki evlilik için gerekli uyum, aile yapılarının evlilik kurumuna etkisi, çatal bıçakla dürülen lahmacun konuşuluyor.
Donsuz sebişsem bu kadar utanmazdım
Donsuz sevişsem derken? Sen donla mı sebişiyorsun?Yokuspokus arkadaş yaptığının sebişmek olduğunu sanıyormuş
Donsuz sevişsem derken? Sen donla mı sebişiyorsun?Yokuspokus arkadaş yaptığının sebişmek olduğunu sanıyormuş
Eki Görüntüle 2612463
Dün donu hemen çıkarmadığını yazdın ama ben illa ki bir ara çıkarıyorsundur diye düşünmüştüm.Ya ben dün ne anlatmaya çalıştım o kadar?
Anlaşılamamak çok üzdü beni
Sürtüncan'ın annesini bulduk.
Dün donu hemen çıkarmadığını yazdın ama ben illa ki bir ara çıkarıyorsundur diye düşünmüştüm.
Ne bileyim donla sebiştiğini.
Tamam para verip alıyorsun da o kadar değil yani,
Aaa artık isimlerinizi etiketleyince avatarlarınız da çıkıyor
Abovv neler de biliyorYa illa söyleteceksiniz, gündüz gözüyle banlanacam sizin yüzünüzden
Kumaş sonuçta bu, bekaret kemeri değil ki sabit dursun durduğu yerde
Bu sevgililer gününde aşırı fakirdim. Erkek arkadaşım bana gelecek diye günlerce hazırlandım ama ekstra bir sürpriz de yapmam lazım içim rahat etmiyor. Don sitelerinde geziyorum el kadar kumaşlar cebimdeki son para kadar. Tamam seviyorum don alışverişini, hatta karşımdakinden çok kendim için giyerim ama yok sipariş versem biliyorum ay sonu gelmeyecek.Ya elbet bir noktada çıkıyordur da 2 dk olması gerekmiyor asdfgh
Yırtılana kadar giymiyoruz herhalde
Gerçi hazır yırtılmışını giyen varmış ama ben bilemem o kadarını
Bu sevgililer gününde aşırı fakirdim. Erkek arkadaşım bana gelecek diye günlerce hazırlandım ama ekstra bir sürpriz de yapmam lazım içim rahat etmiyor. Don sitelerinde geziyorum el kadar kumaşlar cebimdeki son para kadar. Tamam seviyorum don alışverişini, hatta karşımdakinden çok kendim için giyerim ama yok sipariş versem biliyorum ay sonu gelmeyecek.
Günlerce düşün taşın en sonunda sürprizime karar verdim. Paranın yarısıyla vegan peynir alıp pizza yapacaktım. Sürprizim bu oldu
Önceliklerim işte bu kadar. 2 dk duracak don için para harcayacak kadar zengin değilmişim daha
Bence çok az bir kısım erkek o an ne giydiğine bakıyorSevgilinin öncelikleri de aynıysa problem yok bence
Aman sanki çok farklı bi şey konuşuyosunuz okumadım ama mevzu kesin düktürCanım şimdi sırası mı bunun
Bence çok az bir kısım erkek o an ne giydiğine bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?