Zoombi zombi zoombi ie ie ieNasıl unuturuz.
Ay nasıl ezberlemiştim bunu
Ben 13-14 dilde şarkıyı ezbere biliyorum.
Sesim kötü ama ezberim iyi.
Dünya starı olmamın önündeki tek engel sesim. Biliyor da vermiyor, yoksa susmazmışım ben
Ya bu şarkının bana verdiği yılışıklık hissini hiçbir şey vermiyor. Hareketlere bak, makyajlara bak. Neyin kafası bu?
Ya bu şarkının bana verdiği yılışıklık hissini hiçbir şey vermiyor. Hareketlere bak, makyajlara bak. Neyin kafası bu?
Yaaaa bu çok eğlenceli bence de. Kafa iyiyken çok eğlenirdik bununla.Ama bak şunu dinleyince aşırı mutlu oluyorum.
Hiçbir güç beni şu adamın içinde bir gram kötülük olduğuna inandıramaz. Bu nasıl dans asdfgh
Bunları unutan bizden değildir
Vahşi Güzel'i daha çok severdim, daha iyi hatırlıyorum zaten. Milagros, Ivo di Carlo, tekerlekli sandalyedeki kuzen...
Yaaa peki buna ne demeli... İlkokula filan gidiyordum daha ya. Bütün bebeklerimin adı Manuelaydı. Manuela 1, Manuela 2, 3 ve 4...Bunları unutan bizden değildir
Vahşi Güzel'i daha çok severdim, daha iyi hatırlıyorum zaten. Milagros, Ivo di Carlo, tekerlekli sandalyedeki kuzen...
Dergilerden çıkan kasetler olurdu karışık hit parçalar içeren. Elime nereden geçmişse öyle bir kasete takmıştım. Evanescence bring me to life için benim için yazılmış bu şarkı diye düşünüyordum. En karanlık zamanlarımı daha da karartmıştı
Bir lise arkadaşım vardı, her gün bir şarkı keşfeder, birbirimize dinletirdik, kasetlerini bulmaya çalışırdık. Yeni yeni keşfediyoruz underground denen şeyi, her şarkıda "ohaaa dünyanın en sağlam parçasını bulduk" gazlarındayız. Bu da herkesin bildiği ama bana o arkadaşımı hatırlatan bir şarkı. Şuan duygulandım yav. Biri mezdeke filan atsın.
Bir an Emmanuel sandımYaaa peki buna ne demeli... İlkokula filan gidiyordum daha ya. Bütün bebeklerimin adı Manuelaydı. Manuela 1, Manuela 2, 3 ve 4...
Yaaaa bu çok eğlenceli bence de. Kafa iyiyken çok eğlenirdik bununla.
Ahaahh arkadaşlara liste verip karışık kaset, cd falan çektirirdik. Radyodan kasete şarkı çekerdik offDergilerden çıkan kasetler olurdu karışık hit parçalar içeren. Elime nereden geçmişse öyle bir kasete takmıştım. Evanescence bring me to life için benim için yazılmış bu şarkı diye düşünüyordum. En karanlık zamanlarımı daha da karartmıştı
Yok Tinto Brass...Bir an Emmanuel sandım
Bir paylaşım vardı şey diye; ileri ki nesiller kalem ve kaset arasındaki ilişkiyi asla anlamayacaklar. =))Ahaahh arkadaşlara liste verip karışık kaset, cd falan çektirirdik. Radyodan kasete şarkı çekerdik off
Ahaahh arkadaşlara liste verip karışık kaset, cd falan çektirirdik. Radyodan kasete şarkı çekerdik off
Yanlış kasetin üstüne çekme hüznüKasetteki şarkıların ortasında "r-r-r-r radyo x, fm 95.5" sesleri asdfghj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?