Aman sanki çok farklı bi şey konuşuyosunuz okumadım ama mevzu kesin düktür
Özelden atar mısın, merak ettim.İfşa olmayacak olsam erkek arkadaşımın ve arkadaşının sanat hakkında youtube kanalları var onu önerirdimsanatçıları ve resimlerini inceliyorlar(dı)
Fıkrayı anlattıysan etiketle3nity bak adını unuttum, baba ressamlardan biri bu da; saray ressamlarından.
Kral ve Kraliçeyi çizerken, kendi yansımasını taaa arkadaki küçük aynada çizen. Arat bulursun.
Her ressam kendini taşır.
Hiçbir şekilde resminde olmayan ressam ressam değil fotokopi makinasıdır benim için. O yüzden iyi sağlam ressamlar, kendini resimlerinde çok iyi gizler. Bir sipariş üzerine yapılanlarda dahi, üslup kokar, renk kokar. Göz çok ilginç bir organımız.
Biz burada gtle çok ilgilendik ama. En az onun kadar ilginç. Ama gtün kıymeti bir başka, bambaşka. Aklıma patron göt fıkrası geldi ya la
Ellerinden tut ünlü et bizim adamlarıÖzelden atar mısın, merak ettim.
Senelerce tablo inceledim, hala bir .ok anladığım söylenemez.
İki kelime öğrenirim hava atarım
Bu arada ehtiyarlar size ne kadar yaslandigimizi hatırlatacak şarkıyı yolluyorum.
Ilk kaç yaşınızda duydunuz?
Videosunu da koyalım da
Ben bu şarkıyı durdura durdura dinleyip YAZARAK ezberlemeye çalıştığımı hatırlıyorumŞarkıyı hatırladım ama duyduğum yaşı hatırlamıyorum.
99'da çıkmış şarkı, 10 yaşındaymışım
17 yaşında filandım. =)Bu arada ehtiyarlar size ne kadar yaslandigimizi hatırlatacak şarkıyı yolluyorum.
Ilk kaç yaşınızda duydunuz?
Videosunu da koyalım da
17 yaşında filandım. =)
Aklıma şu düştü birden:
Ben bu şarkıyı durdura durdura dinleyip YAZARAK ezberlemeye çalıştığımı hatırlıyorum
Bir lise arkadaşım vardı, her gün bir şarkı keşfeder, birbirimize dinletirdik, kasetlerini bulmaya çalışırdık. Yeni yeni keşfediyoruz underground denen şeyi, her şarkıda "ohaaa dünyanın en sağlam parçasını bulduk" gazlarındayız. Bu da herkesin bildiği ama bana o arkadaşımı hatırlatan bir şarkı. Şuan duygulandım yav. Biri mezdeke filan atsın.
Ahajsjajs
Nasıl ifade ederim kendimi bilemedim.
Şu an elim Ricky Martin - un dos tres'e doğru gidiyor ama diğer elim engel olmaya çalışıyor neyse ki.Bu da benden gelsin
Zoombi zombi zoombi ie ie ieBir lise arkadaşım vardı, her gün bir şarkı keşfeder, birbirimize dinletirdik, kasetlerini bulmaya çalışırdık. Yeni yeni keşfediyoruz underground denen şeyi, her şarkıda "ohaaa dünyanın en sağlam parçasını bulduk" gazlarındayız. Bu da herkesin bildiği ama bana o arkadaşımı hatırlatan bir şarkı. Şuan duygulandım yav. Biri mezdeke filan atsın.
Ay nasıl ezberlemiştim bunuBu da benden gelsin
Şu an elim Ricky Martin - un dos tres'e doğru gidiyor ama diğer elim engel olmaya çalışıyor neyse ki.
Önce şunu izle, sonra ricky'yi atmadığına pişman ol
Nostalji mi o da ne tkfkdkdkd nostalji kelimesi içn küçüğüm@Vander "burayı da iyice nostaljik düşler kuşağına çevirdiler" diyecek şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?