Coronasavar

Bu da benim satanik olmama sebep olan şarkı. Gerçi sonra yeterince satanik olmadıklarını keşfedip, daha satanik şeyler buldum ama hala severim namıssızları.
Ben metal dinlemem hiç. Bir gün o zamanlar konuştuğum ve ciddi metal dinleyen bey "bak bunu bir dinle ben seveceğini düşünüyorum" diyem link attı, açtım tabii. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.
Cannibal Corpse göndermiş adam, albüm kapaklarını da attı sonra.
Dedim ok kib bye

Yanlış kasetin üstüne çekme hüznü

Ya ben maykıl jackson kasetimi çıkaracağım diye devasa müzik setini bozmuştum.
Normal göze değil, kopyalama yapan diğer göze koymuşum. Fark edince panik olup bir sürü şeye bastım, kaset dışarı sardı. İçi çıktı yani. Zorla durdurdum ama kaset yeri açılmadı, kilitlenip kaldı.

Peki ben ne yaptım?
Benim boyumda, devasa hoparlörleri olan, Allah bilir kaç para verilmiş alete çatalla daldım asdfgh
Çatalı soktum kenardan, ittire çektire kurtardım hazinemi.
Bir yandan ağlıyorum, bir yandan karışmış olan bant kısmını açıp kalemle sarmaya çalışıyorum falan tam bir dram. Müzik seti zerre gtümde değil o sırada

Bir süre babam fark etmeden hayatıma devam ettim ama sonunda yakayı ele verdim. Biraz fırça yedim tabii, sonra müzik setini tamir ettirdi ama o göz hala bozuk asdfg
O kaset de bir daha asla eskisi gibi olmadı

Oha vurmak yerine öldürmüş. Cannibal Corpse sevdiğim bir dönem vardı ama geldi geçti. Thrash metal baki. =)

Hayır sakınnnnn dünyanın en korkunç trendleri arasına ilk beşten girebilir o ince kaşlar
Bence de ama kaptan mağara adamından daha çok gideri var yine de. Yakında kaşlarımın arasına bir şey saklayabilecekmişim gibi hissediyorum.

Oha vurmak yerine öldürmüş. Cannibal Corpse sevdiğim bir dönem vardı ama geldi geçti. Thrash metal baki. =)

Metalci dünyasıyla ben bir sevgilimle beraber tanışmıştım ve 24 yaşında falandım
En ayrıkı sevgilimdi kendisi, dövmeli, piercingli falan.
Konserlerde kafa sallama dışında bir şey var dedi, adını unuttum da millet birbirine dalıyormuş
Sen şahit oldun mu hiç onlara bire bir? Ben youtube'da izleyip dehşete düşmüştüm.

Hayır benim bildiğim tek metal demir, bakır falan Bir de "baksana kapaklar çok iyi değil mi" diye albüm kapaklarını atıyor, benim gözüm falan seyirmeye başladı

Violet dancing deniyor ama bizimkiler pogo da diyor. Tabi ki denk geldim. Leş gibi ter, toz, toprak... Özellikle yerli grupların konserlerinde çok yapılır. Yabancılar gelince ağzımız açık dinliyorduk da, yerli gruplarda artık herkes herkesi tanıyor. Zaten dozutmaya geliniyor. En karışık dalaşmalar oralarda olurdu. =)) (ekleme: işim olmaz, iğrenç, leydiliğime yakışmaz =P)

Hah pogo demişti o da, hatırladım.
Yaşı da 30'dan fazlaydı ama gençliğinden beri o tarzda gidiyormuş ama pogoyu bırakmış
Gençken kafamın yarıldığı oldu demişti, bilemiyorum artık.

Sonra beraber izlediğimiz ilk animasyonda ağlamıştı. Adamın içinden pamuk şeker çıkmıştı
Dedim "dövmelerini al ve git"
Öyle demedim tabii :)

Bunu da söylemezsem çatlarım, evlenmek istiyordu, ben istemedim, ayrılmamız gerekti vs
Ayrılırken "seninle olmayacaksa kimseyle olmasın bundan sonra. Seninle evlenemiyorsam kimseyle evlenmem" falan demişti, ayrıldıktan 8 ay sonra evlendi asdfg
Ben daha yeni sevgili yapmamıştım vicdansız

Tamam ciddili olsun ilk şarkılarımdan geliyor:
Bu dönemle girdim yabancılara ciddili;

Britney hala dinlerim yeri ayrıdır. Save Britney!111!!1! O ayrı. :)

Diğer kısma giriş de buradan;
Vuruldum.

Black dönemde vurulduğum:

Elektronik vurgunluğum iki tane biri bu;
Biri bu:
(Hala yeri ayrıdır hepsinin)

Lisede keşfettiğimiz şarkılardan birine bak hacıt:

Ne günlerdi be. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…