- 18 Ekim 2018
- 8.192
- 33.958
- 548
Hayır aşk acısı da yaşamamışım ki hepsi için kafamda bunu bana yazmışlar düşüncesiyle kendi kendime klip çekerdim dinlerkenYa my immortal? Az mı depresyona girdim be o şarkıyla
Aaaaa bunu bılıyorum vallaha bak bunu bılıyorum yemın ederimSiz kaşındınız, hadi hep beraber üzülelim.
O değil de şuan kızın o misina gibi kaşlarına bile özenmeye doğru gidiyorum. Bu bizim kaşlar karantinada ne olacak yaaa!Siz kaşındınız, hadi hep beraber üzülelim.
Ben metal dinlemem hiç. Bir gün o zamanlar konuştuğum ve ciddi metal dinleyen bey "bak bunu bir dinle ben seveceğini düşünüyorum" diyem link attı, açtım tabii. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.Bu da benim satanik olmama sebep olan şarkı. Gerçi sonra yeterince satanik olmadıklarını keşfedip, daha satanik şeyler buldum ama hala severim namıssızları.
Yanlış kasetin üstüne çekme hüznü
Hayır sakınnnnnO değil de şuan kızın o misina gibi kaşlarına bile özenmeye doğru gidiyorum. Bu bizim kaşlar karantinada ne olacak yaaa!
Oha vurmak yerine öldürmüş. Cannibal Corpse sevdiğim bir dönem vardı ama geldi geçti. Thrash metal baki. =)Ben metal dinlemem hiç. Bir gün o zamanlar konuştuğum ve ciddi metal dinleyen bey "bak bunu bir dinle ben seveceğini düşünüyorsun" diyem link attı, açtım tabii. Ölüm gibi bir şey oldu ama kimse ölmedi.
Cannibal Corpse göndermiş adam, albüm kapaklarını da attı sonra.
Dedim ok kib bye
Bence de ama kaptan mağara adamından daha çok gideri var yine de. Yakında kaşlarımın arasına bir şey saklayabilecekmişim gibi hissediyorum.Hayır sakınnnnndünyanın en korkunç trendleri arasına ilk beşten girebilir o ince kaşlar
Oha vurmak yerine öldürmüş. Cannibal Corpse sevdiğim bir dönem vardı ama geldi geçti. Thrash metal baki. =)
Hayır benim bildiğim tek metal demir, bakır falanOha vurmak yerine öldürmüş. Cannibal Corpse sevdiğim bir dönem vardı ama geldi geçti. Thrash metal baki. =)
Violet dancing deniyor ama bizimkiler pogo da diyor. Tabi ki denk geldim. Leş gibi ter, toz, toprak... Özellikle yerli grupların konserlerinde çok yapılır. Yabancılar gelince ağzımız açık dinliyorduk da, yerli gruplarda artık herkes herkesi tanıyor. Zaten dozutmaya geliniyor. En karışık dalaşmalar oralarda olurdu. =)) (ekleme: işim olmaz, iğrenç, leydiliğime yakışmaz =P)Metalci dünyasıyla ben bir sevgilimle beraber tanışmıştım ve 24 yaşında falandım
En ayrıkı sevgilimdi kendisi, dövmeli, piercingli falan.
Konserlerde kafa sallama dışında bir şey var dedi, adını unuttum da millet birbirine dalıyormuş
Sen şahit oldun mu hiç onlara bire bir? Ben youtube'da izleyip dehşete düşmüştüm.
Violet dancing deniyor ama bizimkiler pogo da diyor. Tabi ki denk geldim. Leş gibi ter, toz, toprak... Özellikle yerli grupların konserlerinde çok yapılır. Yabancılar gelince ağzımız açık dinliyorduk da, yerli gruplarda artık herkes herkesi tanıyor. Zaten dozutmaya geliniyor. En karışık dalaşmalar oralarda olurdu. =)) (ekleme: işim olmaz, iğrenç, leydiliğime yakışmaz =P)
Ergenlik favori şarkılara mı geldi sıra şimdi?
Ben de atayım:
Bir lise arkadaşım vardı, her gün bir şarkı keşfeder, birbirimize dinletirdik, kasetlerini bulmaya çalışırdık. Yeni yeni keşfediyoruz underground denen şeyi, her şarkıda "ohaaa dünyanın en sağlam parçasını bulduk" gazlarındayız. Bu da herkesin bildiği ama bana o arkadaşımı hatırlatan bir şarkı. Şuan duygulandım yav. Biri mezdeke filan atsın.
Önce şunu izle, sonra ricky'yi atmadığına pişman ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?