Coronasavar

1 saat ortadan kayboldum, bir Allahın kulu da nerede bu Lyanna dememiş. Ben size böyle mi yapıyorum?

Ben de kayboldum da dememişsiniz, hatta arkamdan şarkılar kutlamalar bilem yapmışsınız. Ben şimdi eklemez miyim buraya seks parçaları playlistimi hea?!111!!! İşine de gelir gerçi.

Ben de kayboldum da dememişsiniz, hatta arkamdan şarkılar kutlamalar bilem yapmışsınız. Ben şimdi eklemez miyim buraya seks parçaları playlistimi hea?!111!!! İşine de gelir gerçi.
Sizinle bizim bütün nesildaşlarımız üzerinde etkisini bırakan bir parça paylaşacaktım ama ponçik kalbim kırıldı. Demek muhabbetin ortasında hık diye gitsem kimse iplemeyecek vay arkadaş

Sizinle bizim bütün nesildaşlarımız üzerinde etkisini bırakan bir parça paylaşacaktım ama ponçik kalbim kırıldı. Demek muhabbetin ortasında hık diye gitsem kimse iplemeyecek vay arkadaş

Beni de pek iplememişsiniz şahsen, alındım. Bizi sanata doyurdu, şimdi nere kayboldu diyen yok karşim.
Hadi sen ekle. Ben bilinçaltımızda ne sorun var onu çözmeye çalışıyorum parçalardan. Pazıla devam. Ast bacımı çağırmaya ar ettim arrr.

Lezbiyenler miymiiş diye beynimizi yakan, erkeklerin seviyesiz muhabbetlerine konu olan, LGBT ile ilk tanışmamız olan grup:

Ben ki düğün arabasında "Büyüklerden kimse ingiliççe bilmiyo, dayım yok konvoyda" diye evlenirken bangır bangır, arabada şunu çaldırmış insanım:

ahahahha bu bizim dış çekimlerde ve konvoyda çalan şarkıydı full ahahahaha. +60 Muhafazakar bugu buldumdu ailemde.

Ben de düğünümde bunu çaldırayım dedim, annem olmaz dedi

Lezbiyenler miymiiş diye beynimizi yakan, erkeklerin seviyesiz muhabbetlerine konu olan, LGBT ile ilk tanışmamız olan grup:

Ben hala arada dinlerim, bu şarkıları da çok sağlamdı:

Hiç haksızlık edemem iyilerdi baya, ama örovizyonda "Geberiğğn, Sertaaab"a bağlamıştım.
Bence unutulmazımız o kaldı Tatuya dair yabancı şarkılarda:

Ayy ilk Örovizyon izlediğim yıldı bu. Sonra baya sarmıştı. Dö puğa diye diye izledim senelerce

Lezbiyen dedin de aklıma geldi.
Ay Savaşçısı'nı izliyor muydun?
Orada bir grup vardı hani, kızlar mı erkekler mi belli değildi, garip garip diyaloglar...
İzlerken beynim yanardı bunlar ne diye.
Yıllaaar sonra usagi'yi seslendiren kadının bir röportajını okumuştum. O karakterler eşcinselmiş, çocuklara kötü! örnek olmasın diye diyalogları nasıl ayarlayacaklarını bilememişler falan çok zorlanmışlar.
Okuduktan sonra "e böyle iyi mi oldu? beynimi yaktınız" demiştim.
Benim gibi mağdurlar varsa aydınlatmak istedim

Birkaç bölüm izledim diye hatırlıyorum, öyle çok izlediğim bir çizgi film değildi.
Pokemoncuyum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…