- 20 Kasım 2018
- 14.241
- 54.160
- 598
- 35
Ay çizgi filmlere girersek çıkamayızBen bayılırdım. Mamoru ilk aşkım
Eki Görüntüle 2612562
İkincisi de aha bu ebleh:
Eki Görüntüle 2612564
Ay çizgi filmlere girersek çıkamayız
Ben de düğünümde bunu çaldırayım dedim, annem olmaz dedi
Ay çizgi filmlere girersek çıkamayız
Ahahah ay ben de şeyde ağlamıştım. Arenada Pikachu ölüyor gibi oluyordu yaBen pokemonun mew2lu finalini sinemada izlemiş, Ash'in taşlaştığı sahnede ağlamış çocuğum la.
Duygusal garıyım ben la yapmayın ağlarım.
Ben bunun çok karaokesini yaptım yaz tatillerinde. Allah affetsin.Bu da son armağanım olsun
Ahahah ay ben de şeyde ağlamıştım. Arenada Pikachu ölüyor gibi oluyordu ya
Lezbiyen dedin de aklıma geldi.
Ay Savaşçısı'nı izliyor muydun?
Orada bir grup vardı hani, kızlar mı erkekler mi belli değildi, garip garip diyaloglar...
İzlerken beynim yanardı bunlar ne diye.
Yıllaaar sonra usagi'yi seslendiren kadının bir röportajını okumuştum. O karakterler eşcinselmiş, çocuklara kötü! örnek olmasın diye diyalogları nasıl ayarlayacaklarını bilememişler falan çok zorlanmışlar.
Okuduktan sonra "e böyle iyi mi oldu? beynimi yaktınız" demiştim.
Benim gibi mağdurlar varsa aydınlatmak istedim
Lezbiyen dedin de aklıma geldi.
Ay Savaşçısı'nı izliyor muydun?
Orada bir grup vardı hani, kızlar mı erkekler mi belli değildi, garip garip diyaloglar...
İzlerken beynim yanardı bunlar ne diye.
Yıllaaar sonra usagi'yi seslendiren kadının bir röportajını okumuştum. O karakterler eşcinselmiş, çocuklara kötü! örnek olmasın diye diyalogları nasıl ayarlayacaklarını bilememişler falan çok zorlanmışlar.
Okuduktan sonra "e böyle iyi mi oldu? beynimi yaktınız" demiştim.
Benim gibi mağdurlar varsa aydınlatmak istedim
Ben bayılırdım. Mamoru ilk aşkım
Eki Görüntüle 2612562
İkincisi de aha bu ebleh:
Eki Görüntüle 2612564
Haha geçenlerde ay savaşçısını tekrar izlerken fark ettim bende onu. Galiba ülke ülke farklı seslendirme yapılmış. Yani bazılarında kadın bazılarında erkek.
Ama orada adamın adama aşkı çok barizdi yabir de Usagi gibi dük meraklısı bir salak karakter bizi bozmadıysa (!) eşcinseller mi bozacakmış
O magdurlardan biri de benim. Ama daha fenası yıllar sonra hentaisine denk gelerek butun masum cocukluk anılarımın yok olmasıdır.
Haha geçenlerde ay savaşçısını tekrar izlerken fark ettim bende onu. Galiba ülke ülke farklı seslendirme yapılmış. Yani bazılarında kadın bazılarında erkek.
Ama orada adamın adama aşkı çok barizdi yabir de Usagi gibi dük meraklısı bir salak karakter bizi bozmadıysa (!) eşcinseller mi bozacakmış
Olm seviye çok arttı la, acilen dük demem lazım. Dük dük dük. Tamam kendime geldim.
Lyanna Mormont fazladan 0.5 dük ucun varsa alabilir miyim? Idrakyollariiltihabi şş sende vardır? Lyanna hb uzatıyor.
hala dinlerim, mamaru aşkımdır hala. ne yakısıklıydı o
İki dakika yalnız bıraktım hemen kaliteyi yükseltmişsiniz ahahjsjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?