Coronasavar

O magdurlardan biri de benim. Ama daha fenası yıllar sonra hentaisine denk gelerek butun masum cocukluk anılarımın yok olmasıdır.

Haha geçenlerde ay savaşçısını tekrar izlerken fark ettim bende onu. Galiba ülke ülke farklı seslendirme yapılmış. Yani bazılarında kadın bazılarında erkek.
Ama orada adamın adama aşkı çok barizdi ya bir de Usagi gibi dük meraklısı bir salak karakter bizi bozmadıysa (!) eşcinseller mi bozacakmış

Ben şeye kızardım, bu ay savaşçılarının hep gezegenleri vardı hani "Venüs, mars" filan diye tamamlıyorlardı. Esasen burçlardan esinlenildiğini düşünüyorum ben o çizgi dizinin, böyle bir okuma yapmadım ama, çocukluğumda bunu düşünürdüm diyeyim daha doğru olsun ve uranüs erkek giyimli, sonradan etek giyiyor filan savaşçı olacağında, saçları kısa hep pantolon giyiyor diye diğerleri arasında farklı duruyor diye üzülür kızardım ülen için için.

Burçlarmış o değil mi bilginiz var mı merak ettim.

bak ben onların sonradan eşcinsel oldugunu farketmiştim ve çok normal karşılamıştım.

Bu arada bugun psikanaliz ve uygulama -freud a basladım. sanırım ben de çok normal bir çocuk degilmişim

Ya nasıl hatırlıyorsunuz bunları.
Ben de izledim ay savaşçısı ama silinmiş gitmiş.
Pokemon un filmini daha yeni izledim, bizim oğlana gider mi, izletirim diye bu kadar detay hatırlamıyorum

O magdurlardan biri de benim. Ama daha fenası yıllar sonra hentaisine denk gelerek butun masum cocukluk anılarımın yok olmasıdır.

Hayat küçük sürprizlerle dolu işte

Ben anlayamıyordum işte hangisi kadın hangisi erkek.
Süper kahramana dönüştüklerinde de memeleri vardı sanırım. Normalde maskülen giyiniyorlardı.
Usagi beni bozmuştu ya, çok severdim kendisini. Sonra aklımı başıma topladım ve minnoşluğa veda ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…