- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Çocukluk travmalarına indik şoyan gülüm. İzlediğimiz çizgivilmlerde sebişmeler öbüşmeler koklaşmalar... Biz kafayı yiyoz gel al, eppek.
Buralar hep kültür sanat oldu idrak. Çok korktum.İki dakika yalnız bıraktım hemen kaliteyi yükseltmişsiniz ahahjsjs
1 saat ortadan kayboldum, bir Allahın kulu da nerede bu Lyanna dememiş. Ben size böyle mi yapıyorum?
Freuda kalırsak kimse normal değilbak ben onların sonradan eşcinsel oldugunu farketmiştim ve çok normal karşılamıştım.
Bu arada bugun psikanaliz ve uygulama -freud a basladım. sanırım ben de çok normal bir çocuk degilmişim
Ama justinBen tüm gün ortada yoktum, soran moran yok lyannacigim
Neyse, madem eskilerden müzik payasiliyor, sunu niye herkes unutmus? Ergenligimde tüm duvarim bunlarin posterleri ile kapliydi. Nsyncmi? Hain onlar HAIN!
Ben ciddi ciddi usagi moda bağlamıştım birkaç ay önceBen anlayamıyordum işte hangisi kadın hangisi erkek.
Süper kahramana dönüştüklerinde de memeleri vardı sanırım. Normalde maskülen giyiniyorlardı.
Usagi beni bozmuştu ya, çok severdim kendisini. Sonra aklımı başıma topladım ve minnoşluğa veda ettim
Burçlarınıza baksanıza, ay savaşçılarındaki gezegenlere denk gelen:
Çok sesli içerik Molatik
En güncel haberler, köşe yazarları, gündem yorumu, farklı bakış açısı, magazin gündemi, ilginç bilgiler, dünyadan haberler Molatik’te....www.milliyet.com.tr Sailor Moon’u Tarihin En Önemli Çizgi Dizilerinden Biri Yapan 6 Neden
Manga sanatçısı Naoko Takeuchi’nin yarattığı çizgi karakter Sailor Moon (Ay Savaşçısı), 1992'de Japonya'da doğup dünyaya merhaba dediği günden beri LGBTI kültüründen modaya birçok alanda söz sahibi.listelist.com
Kimler kimmiş bilelim.
Ben şeye kızardım, bu ay savaşçılarının hep gezegenleri vardı hani "Venüs, mars" filan diye tamamlıyorlardı. Esasen burçlardan esinlenildiğini düşünüyorum ben o çizgi dizinin, böyle bir okuma yapmadım ama, çocukluğumda bunu düşünürdüm diyeyim daha doğru olsun ve uranüs erkek giyimli, sonradan etek giyiyor filan savaşçı olacağında, saçları kısa hep pantolon giyiyor diye diğerleri arasında farklı duruyor diye üzülür kızardım ülen için için.
Burçlarmış o değil mi bilginiz var mı merak ettim.
Ama justin
Sailor Jupiter - Sailor Moon | Sailor Senshi - Character profileBurçlarınıza baksanıza, ay savaşçılarındaki gezegenlere denk gelen:
Çok sesli içerik Molatik
En güncel haberler, köşe yazarları, gündem yorumu, farklı bakış açısı, magazin gündemi, ilginç bilgiler, dünyadan haberler Molatik’te....www.milliyet.com.tr Sailor Moon’u Tarihin En Önemli Çizgi Dizilerinden Biri Yapan 6 Neden
Manga sanatçısı Naoko Takeuchi’nin yarattığı çizgi karakter Sailor Moon (Ay Savaşçısı), 1992'de Japonya'da doğup dünyaya merhaba dediği günden beri LGBTI kültüründen modaya birçok alanda söz sahibi.listelist.com
Kimler kimmiş bilelim.
Sailor Jupiter - Sailor Moon | Sailor Senshi - Character profile
Jüpiter
Ay hiç sevmezdim bu karakteri de
Cry me a river ı o kadar içli söyleyip bir de karısını mı aldatmışEvet sonrada bende Justin'e dönmüstüm. Bu videodaki gülüsünü çok sevmistim (her zaman kabul etmesemde, sonuçta halen bir bsb fangirliydim). Adam son dönemlerde çok çirkinlesti ama ya. Içi bos bir tenekeymsi, simdi anliyorum. Hele o güzel karisini aldatmasina ne denilmeli?
Jüpiter
Jüpiter
Buralar hep kültür sanat oldu idrak. Çok korktum.
Postmodern Jukebox diye bir grup var, çok güzel coverlar yapıyorlar. Cry Me a River coverını çok beğeniyorum. Bir ara o kadar çok eşlik ediyordum ki komşular isyan edecekti bu kız evde niye uluyor diyeCry me a river ı o kadar içli söyleyip bir de karısını mı aldatmış
Gel yamacıma ben seni masal terapisi ile iyileştiricem. Bu lanet kültürü üstünden atıcam.
Bir varmış bir yokmuş. Evvel zaman içinde; kaslı, uzun, esmer ve yeşil gözlü bir pipili yaşarmış. Bu pipilinin üst dudağı neredeyse yokmuş ve emcük konusunda çok sıkıntı yaşarmış. Bir gün pipili bir parti düzenlemiş. Partiye emcük diyarının tüm silikon dudaklı kızlarını davet etmiş. En şişkin dudaklı kızı bulup evlenmekmiş niyeti. Böylelikle normal dudaklı çocuklar üreyebilirmiş.
O gece partiye gitmek için heveslenen bir kız daha varmış. Ama üvey annesi ve ucube kardeşleri ona engel olmuşlar. Emcüknaz o kadar üzülmüş o kadar üzülmüş ki, adile Naşit değneği ile yanında belirivermiş. "kalk kız senin o ırıspılardan ne eksiğin var. Değneğimle dürtücem ve partiye gideceksin" demiş.
Hala okuyor musun ajsksksks
Gel yamacıma ben seni masal terapisi ile iyileştiricem. Bu lanet kültürü üstünden atıcam.
Bir varmış bir yokmuş. Evvel zaman içinde; kaslı, uzun, esmer ve yeşil gözlü bir pipili yaşarmış. Bu pipilinin üst dudağı neredeyse yokmuş ve emcük konusunda çok sıkıntı yaşarmış. Bir gün pipili bir parti düzenlemiş. Partiye emcük diyarının tüm silikon dudaklı kızlarını davet etmiş. En şişkin dudaklı kızı bulup evlenmekmiş niyeti. Böylelikle normal dudaklı çocuklar üreyebilirmiş.
O gece partiye gitmek için heveslenen bir kız daha varmış. Ama üvey annesi ve ucube kardeşleri ona engel olmuşlar. Emcüknaz o kadar üzülmüş o kadar üzülmüş ki, adile Naşit değneği ile yanında belirivermiş. "kalk kız senin o ırıspılardan ne eksiğin var. Değneğimle dürtücem ve partiye gideceksin" demiş.
Hala okuyor musun ajsksksks
Yalniz slikon dudaklar genlerle geçmez cınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?