Coronasavar

Çocukluk travmalarına indik şoyan gülüm. İzlediğimiz çizgivilmlerde sebişmeler öbüşmeler koklaşmalar... Biz kafayı yiyoz gel al, eppek.

Ben çocukken Türk filmlerini çizgi filmden çok izlerdim. Bana travma anlattımayın. Nuri alço ile büyüdüm ben. Tecavüz sahnesinde ahlaklı görünmek için ellerimle yüzümü kapatır, parmak arasından çaktırmadan izlerdim.

1 saat ortadan kayboldum, bir Allahın kulu da nerede bu Lyanna dememiş. Ben size böyle mi yapıyorum?

Ben tüm gün ortada yoktum, soran moran yok lyannacigim

Neyse, madem eskilerden müzik payasiliyor, sunu niye herkes unutmus? Ergenligimde tüm duvarim bunlarin posterleri ile kapliydi. Nsyncmi? Hain onlar HAIN!

Burçlarınıza baksanıza, ay savaşçılarındaki gezegenlere denk gelen:

Kimler kimmiş bilelim.

Ben ciddi ciddi usagi moda bağlamıştım birkaç ay önce ay yine döneyim o salak hallerime

çok benzetirdim kendimi zaten. bir bu bir mars a. usagi çok minnoş gelirdi.

Ben de hep burçlardan geldiğini düşünürdüm. Ama net bilgim yok.

Usagi'yi bu yüzden severdim bir de çünkü gezegeni gezegen olmayan aydı. Ben de yengeç burcu olduğum için kendimi onunla özdeşleştirirdim.
Ama yeşilli olan herkesi patpatladığı için içten içe hoşuma giderdi
Sonunda patpatçının yolundan gittim, minnoşluk bana göre değilmiş

Evet sonrada bende Justin'e dönmüstüm. Bu videodaki gülüsünü çok sevmistim (her zaman kabul etmesemde, sonuçta halen bir bsb fangirliydim). Adam son dönemlerde çok çirkinlesti ama ya. Içi bos bir tenekeymsi, simdi anliyorum. Hele o güzel karisini aldatmasina ne denilmeli?

Sailor Jupiter - Sailor Moon | Sailor Senshi - Character profile
Jüpiter
Ay hiç sevmezdim bu karakteri de

Cry me a river ı o kadar içli söyleyip bir de karısını mı aldatmış

Buralar hep kültür sanat oldu idrak. Çok korktum.

Gel yamacıma ben seni masal terapisi ile iyileştiricem. Bu lanet kültürü üstünden atıcam.

Bir varmış bir yokmuş. Evvel zaman içinde; kaslı, uzun, esmer ve yeşil gözlü bir pipili yaşarmış. Bu pipilinin üst dudağı neredeyse yokmuş ve emcük konusunda çok sıkıntı yaşarmış. Bir gün pipili, bir parti düzenlemiş. Partiye emcük diyarının tüm silikon dudaklı kızlarını davet etmiş. En şişkin dudaklı kızı bulup evlenmekmiş niyeti. Böylelikle normal dudaklı çocuklar üreyebilirmiş.

O gece partiye gitmek için heveslenen bir kız daha varmış. Ama üvey annesi ve ucube kardeşleri ona engel olmuşlar. Emcüknaz o kadar üzülmüş o kadar üzülmüş ki, adile Naşit değneği ile yanında belirivermiş. "kalk kız senin o ırıspılardan ne eksiğin var. Değneğimle dürtücem ve partiye gideceksin" demiş.

Hala okuyor musun ajsksksks

Cry me a river ı o kadar içli söyleyip bir de karısını mı aldatmış
Postmodern Jukebox diye bir grup var, çok güzel coverlar yapıyorlar. Cry Me a River coverını çok beğeniyorum. Bir ara o kadar çok eşlik ediyordum ki komşular isyan edecekti bu kız evde niye uluyor diye

Yalniz slikon dudaklar genlerle geçmez cınım

Şahsen ben bi solukta okudum, ee sonra, sonra noolmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…