Şahsen ben bi solukta okudum, ee sonra, sonra noolmuş?
He geri kalan her şey normal bir ona takıldın he mi
Çok iyiymiş bu ya
Şahsen ben bi solukta okudum, ee sonra, sonra noolmuş?
Olm hızlı yazsana. Pipili nasıl bulacak kızı?Emcüknaz değnek tarafından dürtülünce bir anda neyma kubaşı'ya dönüşmüş. Iq falan hep gitmiş değnek darbesiyle.
Dans ederek partinin yolunu tutmuş. Partiye girer girmez pipili onu fark etmiş. Aman Allahım demiş hem kalın dudaklı hem geri zekalı. Mutlaka evlenmeliyim onunla demiş.
Ama neyma o sırada karısıyla varis çorabı hakkında konuşan pipilinin babasına vurulmuş. Evli seviyormuş neyma.
Hala kararlı mısın okumakta ajsjsjsj
Özledim seni. Nerelerdeydin
Emcüknaz değnek tarafından dürtülünce bir anda neyma kubaşı'ya dönüşmüş. Iq falan hep gitmiş değnek darbesiyle.
Dans ederek partinin yolunu tutmuş. Partiye girer girmez pipili onu fark etmiş. Aman Allahım demiş hem kalın dudaklı hem geri zekalı. Mutlaka evlenmeliyim onunla demiş.
Ama neyma o sırada karısıyla varis çorabı hakkında konuşan pipilinin babasına vurulmuş. Evli seviyormuş neyma.
Hala kararlı mısın okumakta ajsjsjsj
Konuda buldugum yorum
Neden çocuk istemiyorsunuz kii bayrağıdır evliymişsiniz .yumurtaların tembellesir korunmaktan derler ne kadar dogru bilmiyorum. Bence korunmayı bırakın bunun olmama ihtimali de var
Ve kendiside hamile. Anatomiden bir haber, 2.5 aylike evlilige bayaaadir evli olarak gören bir kadin.
Tekrar sinirim zipladi yaaa!
Olm hızlı yazsana. Pipili nasıl bulacak kızı?
Krallıktaki tüm kadınları emcükleyecek mi? Seri ol karşim.
Ay ne çirkin şeyler ya. İnsan tanımadığı kadına öyle der mi?Geçmişinde emcüknaz olduğunu pek hızlı unutan neyma, sinsi ve usul adımlarla varis çoraplı kralın yanına gitmiş.
Kralım demiş, pipilinin bu muhteşem genini nereden aldığını şimdi anladım demiş. Kral tabi yayılmış tahtına iyice. Pipisi dizine düşmüş hala gavatlık peşinde. Karısı anlamış bir bok lar dönecek, o küflü pipi tozlu raflardan kalkıp gelecek. Hemen müdahale etmiş. Demiş sen kimlerdensin şişme ırıspı?
Arya kuzum dur emcük var bi sn. Bırak milletin dükünü naparlarsa yapsınlar.
Gel sen buraya.
Noldu ayol niye kaybettin sevgilini?Evet djdjdk sanırım sevgilimi kaybettım (emin değilim) neyse pipi muhabbetı donmuş yine
Sakinleştiren mi? Beni heyecanlandırıyor ama bilemedim, ben mi yanlış yapıyorumHaklisin, burdaki yapacagimiz dük muhabeti beni sakinlestirir. Dük kadar insani sakinlestiren birsey yok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?