Coronasavar

Ay duramadim cevap yazdim. Disarda salgin var, binlerce ölü var dünya çapinda ve kiz çoçuk istiyor. Karsi gelenlerede cevap veriyor halen. Sinirim zipladi yemen ile. Bu ergenler çiftlesiyor ve olan o masum bebelere oluyor yaa!

Şahsen ben bi solukta okudum, ee sonra, sonra noolmuş?

Emcüknaz değnek tarafından dürtülünce bir anda neyma kubaşı'ya dönüşmüş. Iq falan hep gitmiş değnek darbesiyle.

Dans ederek partinin yolunu tutmuş. Partiye girer girmez pipili onu fark etmiş. Aman Allahım demiş hem kalın dudaklı hem geri zekalı. Mutlaka evlenmeliyim onunla demiş.

Ama neyma o sırada karısıyla varis çorabı hakkında konuşan pipilinin babasına vurulmuş. Evli seviyormuş neyma.

Hala kararlı mısın okumakta ajsjsjsj

Olm hızlı yazsana. Pipili nasıl bulacak kızı?

Krallıktaki tüm kadınları emcükleyecek mi? Seri ol karşim.

Konuda buldugum yorum

Neden çocuk istemiyorsunuz kii bayrağıdır evliymişsiniz .yumurtaların tembellesir korunmaktan derler ne kadar dogru bilmiyorum. Bence korunmayı bırakın bunun olmama ihtimali de var

Ve kendiside hamile. Anatomiden bir haber, 2.5 aylike evlilige bayaaadir evli olarak gören bir kadin.

Tekrar sinirim zipladi yaaa!

Tam bir modern zamanlar masalı.. Elbette, eee? Sonra nolmuş?

Arya kuzum dur emcük var bi sn. Bırak milletin dükünü naparlarsa yapsınlar.
Gel sen buraya.

Olm hızlı yazsana. Pipili nasıl bulacak kızı?

Krallıktaki tüm kadınları emcükleyecek mi? Seri ol karşim.

Geçmişinde emcüknaz olduğunu pek hızlı unutan neyma, sinsi ve usul adımlarla varis çoraplı kralın yanına gitmiş.

Kralım demiş, pipilinin bu muhteşem genini nereden aldığını şimdi anladım demiş. Kral tabi yayılmış tahtına iyice. Pipisi dizine düşmüş hala gavatlık peşinde. Karısı anlamış bir bok lar dönecek, o küflü pipi tozlu raflardan kalkıp gelecek. Hemen müdahale etmiş. Demiş sen kimlerdensin şişme ırıspı?

Ay ne çirkin şeyler ya. İnsan tanımadığı kadına öyle der mi?

Ee sonra nolmuş?

Bu hakaret karşısında siniri zıplayan neyma, kralın gözüne girmek için saçını başını yolma isteğini ertelemiş. Sen bi dur buruşuk çıyan, o süzülmüş memelerini bedenine iyice küstürmesini bilirim ben demiş içinden. Birden ağlamaya başlamış. Bunu gören gavat kral eşine öfkeli bir bakış atıp neymayı teselli etmek için ayağa kalkmış. Kalkarken de bi osurmuş ki sorma. Saatlerdir tahtta kıçını sıkarak tuttuğu tüm o birikim, salmış kendini bir anda.

Evet djdjdk sanırım sevgilimi kaybettım (emin değilim) neyse pipi muhabbetı donmuş yine
Noldu ayol niye kaybettin sevgilini?

Haklisin, burdaki yapacagimiz dük muhabeti beni sakinlestirir. Dük kadar insani sakinlestiren birsey yok çünkü
Sakinleştiren mi? Beni heyecanlandırıyor ama bilemedim, ben mi yanlış yapıyorum

Üzülme demiş neymaya. Sen ne mezunusun sana bir iş ayarlayalım sarayda demiş. Emcük sanatı mezunuyum demiş neyma. İki yıllık mı diye sormuş kral. Ananın damı diye sinirlenecekken, kral bu lüzumsuz soruyu sorduğuna pişman olmuşcasına "boşver bunları hadi balkona çıkıp sarma tütün içelim" demiş.

Neyma hayallere dalarken pipilinin sesi duyulmuş arkadan. "gelininle tanışmışsın baboli." demiş. Bunu duyan kral neymanın kulağına eğilip "cıvık afedersin" demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…