- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Yaa idrak bize uyumadan önce egıtıcı masal anlatıyor
Çocuk gelişimci işteee
Ensest ilişki mi dkdkkdÜzülme demiş neymaya. Sen ne mezunusun sana bir iş ayarlayalım sarayda demiş. Emcük sanatı mezunuyum demiş neyma. İki yıllık mı diye sormuş kral. Ananın damı diye sinirlenecekken, kral bu lüzumsuz soruyu sorduğuna pişman olmuşcasına "boşver bunları hadi balkona çıkıp sarma tütün içelim" demiş.
Neyma hayallere dalarken pipilinin sesi duyulmuş arkadan. "gelininle tanışmışsın baboli." demiş. Bunu duyan kral neymanın kulağına eğilip "cıvık afedersin" demiş.
Ya tamamen aşırı gergın olmamın sonucu ama yapacak bir şey yok bakalımNoldu ayol niye kaybettin sevgilini?
Sakinleştiren mi? Beni heyecanlandırıyor ama bilemedim, ben mi yanlış yapıyorum
Beyim tavla oynayak diyor beni bekleyin anacım sjsksks
Hemen yen gel bekletme hikaye olmadsn uyuyamamBeyim tavla oynayak diyor beni bekleyin anacım sjsksks
Bekleyelim mi beklemeyelim mi?Beyim tavla oynayak diyor beni bekleyin anacım sjsksks
Penc ü se, severler idrak'i genc üseHadi bakalım kemik.
Penc ü se, severler idrak'i genc üse
Ajan yolladık zannederler bakarken yakalanmaBen diğer mizah gruplarına baktım da benzersiziz gerçektenn
Yazayım dedım ama hahaha artık ünüm baya kötüdür dük falan dşye anılıyorumdur şikayet ederlerAjan yolladık zannederler bakarken yakalanma
İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız nightİnceyi görmüşsün hacıt. Takdir ediyorum seni vallahi.
Sana da bağımlılık yaptı di mi?Yanlışlıkla başka topiğe girmişim az önce, bi baktım dük demiyorlar hemen geri kaçtım.
Sana da bağımlılık yaptı di mi?
İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız night
İkimiz bir düküğn, sağ ve sol şakaklarıyızzz.
@Vander üzgünüm genç sana sağda solda yer kalmadı. Gelesin var mı hala? Bi yer var ama, başımızın üstündesin..
lyannayla yardımcı kuvvetler olmussunuz djdjjd ben asıl düküm kdkdkdİkimiz bir düküğn, sağ ve sol şakaklarıyızzz.
@Vander üzgünüm genç sana sağda solda yer kalmadı. Gelesin var mı hala? Bi yer var ama, başımızın üstündesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?