Coronasavar

Ben de ilkinin ekmeğini bile kendim pişirirdim.
2 yaşındaydı daha çikolata bilmezdi.
Vallahi şu an 15 aylık kızımla çikolatalı gofret yiyip kahve içiyoruz . Tam da şu an

Ahahsh her dondan da haberim varmis dun butun gun ve gece beynini yedim, ondan gormussundur beni shshd

Ben de Alicja yi gordum ruyamda.

Yazmak istemediğim kelimeyi yazmadın mı, en büyük sevdamız demedin mi, hem mantı açarım hem belini kavrarım demedin mi...
Hiçbirini de unutmamışsın bakıyorum, bir açtığımı kollamışsın hep
Gecenin rehavetinden hep onlar, bitti gitti

Nasıl gördün anlat çabuk çok heyecanlı. Erotikse özelden anlat aleme malamat etme
Nasıl heveslendi erotikse diye haha merak etme gayet erotiksizdi.
Sen "sen git ben de geliyorum" diye beni Ankara'ya veterinere yollamışsın. Ben de salağım ya almışım köpekleri gitmişim Ankara'ya. Sonra haber geliyor ALicja gelemiyormuş diye. Ben dük gibi kalıyorum Ankara'da.
Ulan diyorum araba falan yok ben nasıl döneceğim köpeklerle? Veterinerle konuşuyorum o da çözüm bulamıyor. Bari Eskişehir'e gideeyim diyorum ama niye Eskişehir bilmiyorum Sonra diyorum ki seyahat yasağı var zaten kaldım burda.

Sihirli halısıyla uçuyor muydu?
Yok beni ekti gitti :/

Hahahah benim durumum malum olmuş sana
Kaynanam gelmeye çalışıyordu izin vermediler, çocuğa baksın da işe başlayayım diye heveslenmiştim gelmediğini öğrendim bugün. İçin temizmiş kız

Hahahah benim durumum malum olmuş sana
Kaynanam gelmeye çalışıyordu izin vermediler, çocuğa baksın da işe başlayayım diye heveslenmiştim gelmediğini öğrendim bugün. İçin temizmiş kız
Şurayı büyütüp başlığın girişine asmak istiyorum. Görenler görmeyenlere anlatsın.

Corona öncesinde smear vermiştim, enfeksiyon çıktı, büyük ihtimalle rahim ağzı yarasından ötürü. Birkaç gün sonra corona patlayınca haliyle bir şey yapmadım kaldı öyle.

Bugün aradı smear verdiğim yerdeki kadın, "bu konuda bir şey yaptın mı, ne yapacaksın, neye karar verdin" dedi. Ablacım ortalık karışık zaten bir dur diyemedim, kibarca dedim

Gidemeyecek misin kontrole? Belki gitmen gerekiyordur ama

Gidemeyecek misin kontrole? Belki gitmen gerekiyordur ama
Şu ara gitmem, olaylar durulana kadar. Enfeksiyon çıkmasının sebebi rahim ağzı yarası. Rahim ağzı yarası da 1 seneden fazladır var zaten. Şuncacık şey için bu günlerde hastaneye falan gidemem valla

Şu ara gitmem, olaylar durulana kadar. Enfeksiyon çıkmasının sebebi rahim ağzı yarası. Rahim ağzı yarası da 1 seneden fazladır var zaten. Şuncacık şey için bu günlerde hastaneye falan gidemem valla

Farklı bir sıkıntın yoksa acil olarak gitme bakalım umarım geçer artık bu sıkıntı. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bazen

Farklı bir sıkıntın yoksa acil olarak gitme bakalım umarım geçer artık bu sıkıntı. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bazen
Yok zaten geçen seneden sonra rutin kontrol olarak yaptırdım smeari. Yara kapanmıştır diye düşünüyorum ama birkaç ay önce muhtemelen kapanmadığını fark ettim. Bakalım eğer hala kapanmadıysa dondurtacağım.
Kurcalayacaklar oramı buramı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…