Üstüme iyilik sağlik, hep buAlicja beni hedef göstermesinden oldu bunlar, şimdi sinsi sinsi gülüyor tabi
Mutfağı severim ama yemek yapmak için asma fisne için tercih etmiyorum
Ben de ilkinin ekmeğini bile kendim pişirirdim.Ya bence günde üç öğünün bir tanesi sağlıklı olsa, gerisini saldım çayıra olarak yesek, gayet uygun. O değil de ilk kızımı organik besinlerle büyüttüm, paketli gıda bilmedi 3 yaşına kadar. Küçük olan şuan evde elinde çıbık krakerle dolaşıyor. Bu bir atılımdır.
Çemkirmemi geri çekiyorum o zaman. Yarasın kuzucuğa afiyet olsun.
Ne demişim bana delillerle gelin, öyle iftirayla beni lekeleyemezsinizKendin dedin ya allah allah inanmayan 800 sayfa okusun
Aaa akran sayılırlar benim küçük boyla. 16 aylık benimki de. O minnak ellerinden öperim.Ben de ilkinin ekmeğini bile kendim pişirirdim.
2 yaşındaydı daha çikolata bilmezdi.
Vallahi şu an 15 aylık kızımla çikolatalı gofret yiyip kahve içiyoruz . Tam da şu an
Eki Görüntüle 2612859
Ne demişim bana delillerle gelin, öyle iftirayla beni lekeleyemezsiniz
Ahahsh her dondan da haberim varmisKonuşulanlar sağolsun rüyamda hepsinin potporisini yaşadım
Bir grup arkadaş ve erkek arkadaşımla yurtdışına gitmişiz (yaşamak istediğiniz ülke konusu)
Orada erkek arkadaşım ben şehri bildiğim için kulağıma "bana vegan don bulmamız lazım" diyordu (veganlık + don konusu)
Yolda erkek arkadaşımı kaybediyordum yanımdaLyanna Mormont beliriyordu (her gece rüyamda işin ne senin)
Doncuya giriyorduk, orada hacı amca şeklinde bir adam donları çıkarıyordu ama sadece slip şeklinde olanlar varmış.
Bu civarda benden başka vegan doncu bulamazsınız diyordu. Lya da "bunlar normal slip gibi değiller merak etme öyle kötü durmazlar ben biliyorum bunları al" diye aklıma giriyordu.
Bu gittiğimiz şehir de avrupanın en gelişmiş şehirlerinden biri bu aradaama yaptığımız ilk iş don aramak
Ahahsh her dondan da haberim varmisdun butun gun ve gece beynini yedim, ondan gormussundur beni shshd
Ben deAlicja yi gordum ruyamda.
Eki Görüntüle 2612863
Anasının kahvesine dokunana bir şey olmuyor mu ya.
Şekersiz sıcak çay kahve içiyor bu benimle.
Hiç sevmem bardak paylaşmayı, hepsinin içinde.
Sihirli halısıyla uçuyor muydu?Ahahsh her dondan da haberim varmisdun butun gun ve gece beynini yedim, ondan gormussundur beni shshd
Ben deAlicja yi gordum ruyamda.
Hiçbirini de unutmamışsın bakıyorum, bir açtığımı kollamışsın hepYazmak istemediğim kelimeyi yazmadın mı, en büyük sevdamız demedin mi, hem mantı açarım hem belini kavrarım demedin mi...
Nasıl heveslendi erotikse diye haha merak etme gayet erotiksizdi.Nasıl gördün anlat çabuk çok heyecanlı. Erotikse özelden anlat aleme malamat etme
Yok beni ekti gitti :/Sihirli halısıyla uçuyor muydu?
Nasıl heveslendi erotikse diye haha merak etme gayet erotiksizdi.
Sen "sen git ben de geliyorum" diye beni Ankara'ya veterinere yollamışsın. Ben de salağım ya almışım köpekleri gitmişim Ankara'ya. Sonra haber geliyor ALicja gelemiyormuş diye. Ben dük gibi kalıyorum Ankara'da.
Ulan diyorum araba falan yok ben nasıl döneceğim köpeklerle? Veterinerle konuşuyorum o da çözüm bulamıyor. Bari Eskişehir'e gideeyim diyorum ama niye Eskişehir bilmiyorumSonra diyorum ki seyahat yasağı var zaten kaldım burda.
Yok beni ekti gitti :/
Şurayı büyütüp başlığın girişine asmak istiyorum. Görenler görmeyenlere anlatsın.Hahahah benim durumum malum olmuş sana
Kaynanam gelmeye çalışıyordu izin vermediler, çocuğa baksın da işe başlayayım diye heveslenmiştim gelmediğini öğrendim bugün. İçin temizmiş kız
Şurayı büyütüp başlığın girişine asmak istiyorum. Görenler görmeyenlere anlatsın.
Corona öncesinde smear vermiştim, enfeksiyon çıktı, büyük ihtimalle rahim ağzı yarasından ötürü. Birkaç gün sonra corona patlayınca haliyle bir şey yapmadım kaldı öyle.
Bugün aradı smear verdiğim yerdeki kadın, "bu konuda bir şey yaptın mı, ne yapacaksın, neye karar verdin" dedi. Ablacım ortalık karışık zaten bir dur diyemedim, kibarca dedim
Şu ara gitmem, olaylar durulana kadar. Enfeksiyon çıkmasının sebebi rahim ağzı yarası. Rahim ağzı yarası da 1 seneden fazladır var zaten. Şuncacık şey için bu günlerde hastaneye falan gidemem vallaGidemeyecek misin kontrole? Belki gitmen gerekiyordur ama
Şu ara gitmem, olaylar durulana kadar. Enfeksiyon çıkmasının sebebi rahim ağzı yarası. Rahim ağzı yarası da 1 seneden fazladır var zaten. Şuncacık şey için bu günlerde hastaneye falan gidemem valla
Yok zaten geçen seneden sonra rutin kontrol olarak yaptırdım smeari. Yara kapanmıştır diye düşünüyorum ama birkaç ay önce muhtemelen kapanmadığını fark ettim. Bakalım eğer hala kapanmadıysa dondurtacağım.Farklı bir sıkıntın yoksa acil olarak gitme bakalım umarım geçer artık bu sıkıntı. Hiç geçmeyecek gibi geliyor bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?